Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво будинку з газосилікатних блоків

  1. Будинок з газосилікатних блоків "під ключ"

Газосилікатний блок, він же газобетон, має досить складну систему виробництва Газосилікатний блок, він же газобетон, має досить складну систему виробництва. Автоклавная технологія із застосуванням спеціальних печей передбачає обробку робочої суміші високою температурою і тиском. Тут і піниться розчину.

До складу робочого розчину газосилікатних блоків входять: вода, кварцовий пісок, цемент, негашене вапно і алюмінієва пудра.

Процес кладки простий і швидкий, так як блоки в дев'ять разів перевищують обсяги цегли. Допускається будівництво будинків з газобетону не вище п'яти поверхів. Будівлі виходять міцними і служать багато років. Матеріал піддається фрезеруванні, розпилу, свердління. Будинок з газосилікатних блоків буде теплим і затишним, так як цей будівельний матеріал володіє відмінними якостями теплоізоляції.

Будівництво з газобетону набирає все більшої популярності, особливо в приватному малоповерховому будівництві. Перші будинки з цього матеріалу побудовані понад вісімдесят років тому. Орієнтовний термін експлуатації, на думку фахівців, більше ста п'ятдесяти років.

Тривалий термін експлуатації будинку з газобетону пов'язують з такими якостями газобетону, як теплопровідність, морозостійкість, вогнестійкість, відсутність грибків і гнилі за рахунок присутності мінеральної сировини в матеріалі, екологічність.

Будинок з газосилікатних блоків "під ключ"

По вашому проекту будинку з газосилікатного блоку , Або підібраному за допомогою наших фахівців, ми в короткі терміни можемо зробити розрахунок кошторису і визначити терміни і вартість будівництва. Втілити свою мрію в життя можна легко і швидко, замовивши з троительство будинку з газосилікатних блоків "під ключ" в компанії "ДомоСтрой26"!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама