Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво з арболіту. Будуємо з арболита будинку і лазні.

  1. Строітелство будинків з арболіта - тренд 2013
  2. Довіра призводить до неякісного будівництва
  3. І все ж будуємо з арболита!

Можна довго сперечатися на тему, з чого краще побудувати будинок під постійне проживання.

Безумовно, багато що стає можливим, існуючі на ринку (дерево, цегла, керамзитобетон) - хороші.

Але після довгих пошуків нам так і не вдалося знайти матеріалу оптимальніше, ніж арболітових блок. Тому ми будуємо з арболіту.

Єдине, що затьмарює на сьогоднішній день ситуацію це те, що не всі вміють правильно будувати з арболіту.

Найчастіше замовники вважають, що головне знайти якісний стіновий матеріал, і справа зроблена. Однак більшість будівельників просто не вміють працювати з арболіта.

Існує маса нюансів, що впливають на подальшу експлуатацію будівлі, а багато про них навіть не знають.

Строітелство будинків з арболіта - тренд 2013


У період з 01/04/2012 по 01/10/2013, по нашими приблизними оцінками, в Московській області було побудовано близько 400 будинків з використанням арболита як основного будівельного матеріалу У період з 01/04/2012 по 01/10/2013, по нашими приблизними оцінками, в Московській області було побудовано близько 400 будинків з використанням арболита як основного будівельного матеріалу.

Однак при детальному вивченні було з'ясовано, що більше 75% побудованих будинків були зібрані з грубим порушенням технологій.

Грубим порушенням є підбір суміші для кладки арболита, непотрібної за технологією для кладки даного блоку, а також неуважність навіть до таких дрібниць, як обов'язкове використання розвантажують армопояс між поверхами.

Саме це і послужило появі численних негативних відгуків про цей матеріал.

Одним з найпоширеніших відгуків про арболіт є те, що будинок з нього вийшов зовсім не теплим (і це при робочої товщині стіни в 300 мм!), А навпаки, холодним!

Тепер людям доведеться витрачатися на дороге додаткове утеплення.

Тепер людям доведеться витрачатися на дороге додаткове утеплення

У чому ж економія?

  1. Чи не слід було економити, підбираючи будівельників, які навіть не розуміють, чим відрізняється кладка цегли від кладки арболита.
  2. Чи не слід було також, купуючи арболітових блок в якості стінового матеріалу, закуповувати найпростішу цементну суміш для кладки блоку - все теплоізоляційні властивості блоку губляться миттю!

Другий за рейтингом негативний відгук - будинок з арболіта піддається усадки, через рік спостерігаються перекоси і викривлення стін по вертикалі.

Проблема криється знову ж - в економії.

Фахівці нашої компанії були на одному "арболітових" об'єкті, щоб виправити огріхи попередніх будівельників.

На пряме запитання, поставлене бракоробам:

«Де армопояс при висоті стін 3 м?»,

вони відповів: «а навіщо? »

Довіра призводить до неякісного будівництва

Часом буває, замовнику не обов'язково знати всіх тонкощів будівництва, і він просто довіряє недобросовісним майстрам. Єдино можливий спосіб захистити себе в такому випадку - звернутися в спеціалізовану на арболітових будинках будівельну компанію.

Приклад арболітових блоку, виготовленого "своїми руками"

І все ж будуємо з арболита!

На сьогоднішній день, з багатьох технологій з виробництва різних видів опілкобетона і блоку з основою з деревної тріски, нами обрана технологія виробництва арболіта, яка не має аналогів на Російському ринку.

Наш матеріал виходить геометрично правильним, однорідним за щільністю і не втрачає свої тепло-зберігаючі властивості протягом часу. Це дозволяє будувати з арболита теплі, надійні будинки.

Секрет криється в правильно підібраній пропорції суміші бетону, деревної тріски, води, розчинного скла, вапна гашеного, а також хлористий кальцій (хім.добавка, використовується в харчовій промисловості). Всі компоненти є екологічно чистими і безпечними.

Якщо ви вирішили почати будівництво будинку з арболіта, подивіться наші побудовані будинки з арболітових блоків і ціни на арболітові блоки за куб і штуку !

У чому ж економія?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама