Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гіпсові пазогребневі плити за ціною виробника: модифікації, онлайн-замовлення, зручна оплата

  1. Відділ по роботі з регіонами
Гіпсові пазогребневі плити Кнауф стандартні (667х500х80) - ціна 160 руб.(667Х500Х100) - ціна 205 руб.

Гіпсові пазогребневі плити стандартні марки Кнауф завдяки замкового з'єднання, естетичної привабливості поверхні, зручність в монтажі і корисним характеристикам, успішно показали себе при влаштуванні перегородок несучих типу всередині приміщень з допустимою, в відповідниками з нормами ГОСТ, вологістю.
Особливо неоціненні корисні властивості, якими володіють гіпсові пазогребневі плити Кнауф, а саме:
• пазогребенева стик забезпечує міцне з'єднання;
• Абсолютно безпечні для оточуючих;
• Простота обробки;
• Легкий монтаж;
• Не токсичні;
• Відмінний діелектрик, не горять;
Гіпсові пазогребневі плити на сьогодні найсучасніший економічний будматеріал для заміського домобудівництва.

Гіпсові пазогребневі плити Кнауф гідрофобізовані (667х500х80) - ціна 200 руб.(667Х500Х100) - ціна 235 руб.Гіпсові пазогребневі плити Кнауф гідрофобізовані (667х500х80) - ціна 200 руб

Гіпсові пазогребневі плити вологостійкі (гідрофобізовані) - унікальний будматеріал універсального призначення з підвищеним рівнем вологостійкості, яка досягається завдяки специфічним гідрофобним добавкам натурального походження.
Унікальне поєднання гребінь / паз сприяє максимально точному скріпленню плит, а також підтримці оптимального рівня теплоізоляції, не на шкоду подачі повітря.
Вологостійкі пазогребневі плити мають цілий ряд корисних характеристик:
• Ні схильності до гниття і займання, що дозволяє прокладати всередині електрокомунікації;
• Зберігають свій зовнішній вигляд;
• Зовнішня привабливість дозволяє уникнути процедури оштукатуриванія і шпаклівки, заощадивши на матеріалах;
• Прекрасний діелектрик;
• Універсальність застосування;
• Екологічність
Гіпсові пазогребневі плити Кнауф вологостійкі відрізняються по характерному для них зеленому відтінку для простоти визначення їх типу.
З їх допомогою зводяться перегородки не несуть типу в будівлях будь-якого призначення, з вологістю вище допустимих норм.

Пазогребенева плита,

а також гіпсокартон (ГКЛ), ГВЛ, сухі суміші та інші будматеріали за межами Москви і області

Відділ по роботі з регіонами

Для регіональних покупців працює регіональне представництво в м Новомосковськ, яке здійснює прямі поставки пазогребневі гіпсоплити, гіпсокартону, гипсоволокна (ГВЛВ), сухих сумішей виробництва групи Кнауф і інших популярних будівельних матеріалів на об'єкти Центрального та інших регіонів РФ. У регіональному розділі сайту представлені спеціальні пропозиції, ціни, адреси, телефони та інша корисна інформація для наших регіональних споживачів.

Тел: 8 (916) 586-01-17; тел / факс: 8-48746-5-34-69 (Новомосковськ)

Гіпсові пазогребневі блоки Волгоград (Волма - плити) повнотілі:
стандартні - ціна 165 руб., Вологостійкі - ціна 210 руб.

Оптовим покупцям - знижки!

Оптовим покупцям - знижки

Гіпсові пазогребневі блоки повнотілі свіжа модифікація вітчизняного виробника Волма вважаються повним аналогом стандартних плит Кнауф, яка зберегла в собі всі достоїнства відомого світового бренду. Завдяки високотехнологічному процесу виготовлення шляхом лиття гіпсового речовини з пластіціфірующімі і гідрофобними включеннями. Ідеально підходять для встановлення перегородок у сухих і вологих приміщеннях громадського та промислового значення.
Пазогребневі блоки Волма мають:
• Високі показники міцності;
• Заміняють тепло і звукоізоляцію;
• Висока паро- і газонепроникність робить їх високоекологічним матеріалом;
• Простота в обслуговуванні;
• поступаються в ціні
Саме з огляду на своїх якісних і практичних пріоритетів пазогребневі блоки водостійкі більш затребувані.

Гіпсові пазогребневі блоки Волгоград (Волма - плити) пустотілі:
стандартні - ціна 159 руб., Вологостійкі - ціна 203 руб.

Оптовим покупцям - знижки!

Оптовим покупцям - знижки

Гіпсові пустотілі пазогребневі блоки на основі гіпсу стандартної форми прямоуголний паралелепіпеда, обладнані спеціальними пазами і гребенями по стикувальним площинах з внутрішніми порожніми каналами вздовж довжини підстави.
Така конструктивна особливість сприяє максимально щільному з'єднанню плит і дозволяють проводити всередині порожнини трубопроводи і електропроводку.
Вологостійкі пустотілі пазогребневі блоки Волма єдиний в своєму роді будматеріал з унікальними властивостями:
• Високої міцності і надійності;
• Легкого ваги, що на 25% менше повнотілих;
• Забезпечують тепло і звукоізоляцію;
• Простота в транспортуванні;
• Екологічно чистий матеріал
• Низька собівартість
Завдяки своїм високим технічним властивостям пустотілі гіпсові блоки можуть виконувати функцію розмежування простору, і тому незамінні в пристрої простінків. Вологостійкий тип має характерну зелену маркування у вигляді зеленого колора.

Монтажний клей для гіпсових пазогребневих плит від 370 р / 25кгМонтажний клей для гіпсових пазогребневих плит від 370 р / 25кг

Фуген (Кнауф) являє собою суху суміш на гіпсовій основі зі спеціальними добавками для утримування води і уповільнення зчеплення. Служить в якості безпечного для здоров'я замінника монтажного клею при влаштуванні перегородок з пазогребневих плит різного типу, закладення швів при монтажі гіпсокартонних листів (за винятком КК), зчеплення ГКЛ зі стінами, вирівнювання бетонних поверхонь в раковинах і в місцях стиках з'єднань, шпаклювання і склеювання. Чи не розтріскується і не має схильності до усадки.
Фуген-гідро (Кнауф) натуральна суха суміш на гіпсовому речовині, яка служить ефективною альтернативою монтажному клею під час влаштування простінків, на зведення яких йдуть вологостійкі пазогребеневие плити. Успішно показала себе в якості унікального матеріалу для закладення швів, при монтажі вологостійких гіпсокартоннних листів (за винятком КК), зчепленні ГКЛВ зі стінами, вирівнюванні бетонних поверхонь і для склеювання і шпаклювання конструкцій з гіпсу.
Моноліт Р-17 являє собою шпаклевочно- клейову суміш, яка була спеціально розроблена як безпечний аналог монтажного клею, і підходить при зведенні перегородок зі стандартних пазогребневих плит. Цей монтажний клей широко використовується також при закладенні стиків між гіпсокартонними листами при його укладанні. Оосбенності ефективно показав себе як кращий матеріал для зчеплення листової ГКЛ зі стінами, вирівнювання склеювання поверхонь з гіпсу і бетону.
Моноліт Р-17 вл. (Вологостійкий) ефективний клей, вдосконалений аналог монтажного попередника. Встиг зарекомендувати себе при влаштуванні перегородок, розрахованих на використання вологостійких гіпсових плит. Сприяє швидкому зчепленню листової ГКЛВ зі стінами. Вважається особливо ефективним для вирівнювання і зчеплення поверхонь з гіпсу і бетону. Ефективно закладає стики між вологостійкими гіпсокартонними листами.

пробковая прокладка
пробковая прокладка

Пробковая прокладка для гіпсових пазогребневих плит виконує функцію звукоізоляційний матеріал, який не допускає проникнення і подальшого поширення ударних звукових хвиль. Розрахована на обклеювання по всьому периметру. Вибір її товщини залежить від рівності площині прилеглих поверхонь, і варіюється 4 - 6 мм. Розміри вибираються строго індивідуально з урахуванням майбутнього обсягу робіт. Для якісного надійного з'єднання рекомендується склеювати шляхом використання клею марки Кнауф.

Куточок (скоба С-1)
Куточок (скоба С-1)

Куточок-кронштейн для гіпсових пазогребневих плит (скоба C-1) - сполучний елемент при закріпленні гіпсових пазогребневих плит, з розмірами перегородки не більш як 6 х 4 м. Встановлюється з урахуванням того, що перегородка і несучі конструкції разом зі стінами еластично пов'язані. Куточок зі сталі в 0,8 мм, оцинкований, з кріпильними отворами. Монтаж скоби C-1 допускається при витримці максимально допустимого кроку в 1 335 мм, з урахуванням примикання стін - до 1 000 м. Має вигляд прямокутної пластини з просечками, які служать потім для згинання до потрібного кута. До кожної грані необхідно прикріпити не менше 2 скоб.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама