Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Монтаж вагонки технологія і ціни. Блок-хаус імітація бруса в Ростові-на-Дону

  1. Зовнішня обробка імітацією бруса (Блок-хаус) в Ростові-на-Дону Використання імітації бруса Все...
  2. Які види імітації бруса бувають
  3. Імітація бруса технологія монтажу.
  4. Ціни на монтаж вагонки

Зовнішня обробка імітацією бруса (Блок-хаус) в Ростові-на-Дону

Використання імітації бруса

Все більшої популярності набувають будинки з бруса. Крім своїх естетичних якостей, такі будинки довговічні, теплі і дуже затишні. Але існує ряд причин, коли немає можливості стати господарем такого будинку. В такому випадку на допомогу приходить технологія: Імітація бруса Блок Хаус про яку буде написано нижче.

Блок-Хаус або імітація бруса - сучасна технологія і матеріал виготовлений як правило з міцних, але гнучких деревних порід.

Блок-Хаус - шпунтована, стругана панель з дерева, основна відмінність якої від вагонки, розмір і відсутність заглиблень.

Блок-хаус може бути використаний як при проведенні зовнішньої, так і внутрішньої обробки стель і стін. Дана технологія стала дуже затребувана у любителів натурального дерева, для яких будувати дерев'яний будинок не доцільно або дорого.

Перші зразки технології імітували колоду, але потім стали з'являтися зразки більш нагадують брус. Розвитку технології допомогло активне будівництво каркасних будинків, оскільки такі будинки після будівлі потребують подальшої обробки.

Виготовлення та застосування Блок-хауса (імітації бруса)

Блок-хаус як уже говорилося вище може використовуватися як при зовнішній, так і внутрішньої обробки Блок-хаус як уже говорилося вище може використовуватися як при зовнішній, так і внутрішньої обробки. При цьому матеріал стін може бути будь-яким: газобетон, цегла, так само це може бути каркасний будинок йди дерев'яний масив.

Традиційно серед майстрів склалася традиція, зовні обшивати широким профілем, а усередині приміщення вузької. Це обумовлено тим, що широкий профіль додає будинку солідний зовнішній вигляд і прискорює процес обшивки будинку. Вузький профіль в приміщенні візуально його збільшує. За допомогою даного виду блок-хауса, легко можна обшити і стіни і стеля. Даний матеріал підійде для будь-яких видів приміщень: бань, саун, балконів, альтанок і.т.д. Шип і паз панелей зрівняти поверхню і додадуть їй гарний зовнішній вигляд натурального дерева.

На виробництві заготовки панелей проходять велике католицтво етапів шліфування. На відміну від простого профільованого бруса, імітація проходить більшу кількість шліфування. Після цього брус запаковується і відправляється до споживача.

Які види імітації бруса бувають

Як і в будь-якій ніші сучасного ринку. На ринку імітації бруса йде велика конкуренція між виробниками. Кожен виробник намагається повністю задовольнити запити покупця. Тому вироблену продукцію можна розділити:

  • Вид деревини - ангорська сосна, дуб, кедр, модрина, осика, липа, клен. Варто пам'ятати, що для зовнішньої обробки підійдуть - хвойні породи. А для внутрішньої - листяні. Для приміщень з підвищеною вологістю: сауни, лазні, криті басейни, краще використовувати листяні породи дерев.
  • Сорти деревини для імітації бруса. Відповідно до Держстандарту існують п'ять сортів деревини. Від Екстра - найвищої якості, за візуальними та технічними властивостями, до С - економ варіант, з рядом вад, наявність сколів, сучків невеликих тріщин (не більше 0,5 мм) .В таблиці нижче наведено більш докладний опис (відкриється в новому вікні) [su_custom_gallery source = "media: 109" link = "image» target = "blank"]
  • Розмір - існують різні види блоків, що розрізняються за всіма розмірами і параметрами. Але «золотим стандартом» є: Ширина - 90-195 мм; Товщина - 16-45 мм; Довжина - 1-6 м. При виборі блоків необхідно користуватися правилом, що внутрішнє оздоблення проводиться блоками товщиною менше 21 мм, всі що більше підійде для зовнішньої.

Імітація бруса технологія монтажу.

Після того як було прийнято рішення обшивати будинок імітацією бруса. Слід спиратися на наступні етапи, таким чином ви уникнете непотрібних витрат часу і грошей:

  1. Підготовчий етап - розрахунок необхідної кількості, закупівля матеріалу, покупка комплектуючих
  2. підготовка стін
  3. монтаж обрешітки
  4. Монтаж безпосередньо панелей імітації бруса
  5. Нанесення декоративного або захисного матеріалу (лак, фарба)

Підготовчий етап

Після покупки всього необхідного. НЕОБХІДНО ПАМ'ЯТАТИ: брус повинен відлежатися в приміщенні в якому він буде застосовуватися не менше шести днів. Це необхідно для того, щоб дерево отримало необхідну вологість. Перед тим як панелі будуть кріпитися бажано обробити їх спеціальними засобами ( «стопжук» «аквастоп»).

Хоч панелі можна кріпити безпосередньо на стіни, настійно рекомендується, спочатку зробити обрешітку. Завдяки обрешітці:

  • З'являється місце для утеплювача або повітряний кишеню, що дозволяє зберегти тепло.
  • Місце для приховування комунікацій (кабелів, проводів)
  • відсутність вологи

підготовка стін

Підготовка стін важливий етап. Стенди повинні бути рівними. При бажанні можна попередньо обштукатурити або обшити стіни. Головне щоб стіна була рівною. У разі якщо встановлюється решетування, її монтаж здійснюється з урахуванням вирівнювання.

монтаж обрешітки

Решетування кріпитися від кута стіни. Планки кріпляться на відстані шістдесяти, вісімдесяти сантиметрів. При монтажі обрешітки, можна відразу закріпити балки утеплювача по ширині. Під час монтажу обрешітки необхідно стежити за тим, щоб кожен наступний лист бруса, був паралельний попередньому.

Кріплення обрешітки до бетонної стіни необхідно за допомогою дюбелів. Свердлиться отвір в який вставляється дюбель, потім монтується обрешетування. У разі якщо стіни виконані вироби, є можливість скористатися саморізами. Після монтажу обрешітки, якщо ви не скористалися порадою даними вище, відбувається укладання утеплювача. Поверх утеплювача укладається гідроізоляційний шар. Селиться вона суцільним шаром.

Монтаж імітації бруса

Починати монтаж необхідно від низу до верху. Перша панель повинна бути встановлена ​​горизонтальна, на відстані п'ятнадцяти сантиметрів від поверхні землі.

Всього існує кілька способів кріплення панелей:

  1. За допомогою клеймера
  2. за допомогою шурупа-саморіза
  3. за допомогою цвяха (оцинкованого)

[Su_carousel source = "media: 114,116,115" target = "blank" width = "340"]

Найпростішою вважається спосіб кріплення на кляймер. Але він накладає обмеження на товщину бруса, а так само використовувати такий спосіб можна тільки в приміщенні.

Для зовнішньої общівка найкращим способом кріплення є саморізи. Після вкручування саморіза (потай), отримані отвір, бажано змастити столярним клеєм (ПВА) і вставити туди пробку, після чого обрізати. Дана процедура позбавить від тріщин, попадання вологи і подальшого розбухання в місцях вкручування.

Так само при монтажі панелей завжди необхідно залишати зазор в декілька міліметрів. Це необхідно в разі розбухання дерева, а також руху грунту в зимово-весняний період.

Нанесення захисного шару і фарбування.

Фарбувати панелі бажано через певний проміжок часу, зазвичай це два три місяці. За цей часовий проміжок, панелі можуть висохнути або набрякнути і на їх поверхні утворюються мікротріщини, які в свою чергу зашкодять шар фарби або лаку.

У разі якщо імітацією бруса покритий і стелю, доречно зробити фарбування до монтажу панелей.

[Su_youtube url = "https://www.youtube.com/watch?v=-tZPq5L4CEs»]

Ціни на монтаж вагонки

Монтаж можна виконати як самостійно, так і вдатися до допомоги наших фахівців . Пам'ятайте в разі, самостійного монтажу, всі помилки допущені при монтажі, ляжуть на ваші плечі. Так само монтаж відніме пристойну кількість вашого часу.

[Su_table]

Вид роботи Ціна за м2 в руб Кріплення обрешітки 100 Укладання гідроізоляції 50 Обробка антісепіком 50 Укладання утеплювача 50 Монтаж імітації бруса 250 Покриття імітації бруса захисними матеріалами 100

[/ Su_table]

* Ціни вказані середні, без урахування знижок. В особливо складних випадках, ціна може відрізнятися. не є публічною офертою.
Com/watch?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама