Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Про матеріал. Теплостен - теплий і міцний матеріал для будівництва Вашого будинку.

Теплоефективних стіновий блок Теплостен поєднав в собі всі необхідні для комфортного проживання складові стіни сучасного кам'яного будинку. Теплоефективних стіновий блок Теплостен поєднав в собі всі необхідні для комфортного проживання складові стіни сучасного кам'яного будинку

Теплостен - це теплоеффектівний стіновий будівельний блок. Матеріал використовується в будівництві більше 15 років. В даний час з Теплостен будують по всій Росії. Він дозволяє будувати швидкобудуюємі, теплі, кам'яні і, головне, недорогі будинки. Взимку в них тепло, а влітку в спеку прохолодно. Багатошарові теплоеффектівниє блоки перевершують існуючі стінові матеріали насамперед по тепловим показниками, відрізняються естетичною привабливістю і високим ступенем заводської готовності. Блок використовується при будівництві індивідуальних житлових будинків, адміністративних і торгових будівель, виробничих приміщень, а також каркасних будинків будь-якої поверховості.

Теплостен це тришарова конструкція шириною всього 30 см. Перший шар - несучий, внутрішній - утеплювач, а зовнішній - захисно-декоративний. Всі верстви армовані спеціальної будівельної арматурою. Матеріал порівняно легкий. Вага 1 рядового блоку 20 кг. У 1 м3 42 блоку, що відповідає 3,3 м2 стіни. Блоки кладуться на спеціальний клей з високою швидкістю, що практично виключає «мокрий процес» і технологічні перерви.

Блоки кладуться на спеціальний клей з високою швидкістю, що практично виключає «мокрий процес» і технологічні перерви

Устаткування і стінні блоки запатентовані і сертифіковані.

Матеріал дозволяє зводити самонесучі стіни будинків до трьох поверхів включно з використанням будь-яких типів перекриттів. Кладка стін ведеться в один ряд, що забезпечує високу швидкість зведення будівель і, одночасно, невисоку вартість виконання робіт, так як оплачується тільки одна операція - кладка блоку. До того ж стіни з багатошарових блоків в два-три рази легше цегельних і тому створюють значно менше навантаження на фундаменти. Це дозволяє на 20-30% знизити вартість і трудомісткість робіт.

Свій будинок - золота мрія кожної людини! Теплостен допомагає цю мрію здійснити!

Застосування теплоефективного блоку позбавляє будівельників від таких трудомістких і дорогих операцій, як утеплення стіни і декоративне її оформлення. Блок легкий і порівняно великий (400 х 300 х 200 мм.), Завдяки своїм точним геометричним розмірам (± 1 мм.) Укладаються на шар клею товщиною не більше 1-4 мм. Витрата клею мінімальний (25 кг. На один куб. М блоків а, значить, і споживання води незначно. Це, в свою чергу, надає можливість негайно, після закінчення зведення навіть одного першого поверху приступати до внутрішнього оздоблення гіпсокартоном або штукатурними сумішами, т. е. технологія зведення стін з блоків TEПЛОСТЕН передбачає майже повну відсутність «мокрих» процесів.

Відео про матеріалі «Теплостен»

При своїй уявній простоті Теплоефективні блоки повністю відповідають своїй назві, що добре характеризує представлений нижче графік:

Пропоновані види фактур:

Хорватська камінь - основна фактура, яка проводиться нами з 2005 року і є нашою візитною карткою. Лаконічно створює образ кам'яного будинку і прекрасно поєднується з іншими фактурами. Ось так виглядають:

Пісковик - унікальна фасадна фактура. Особливо добре виражається в перепадах світла і тіні. Дуже гармонійно поєднується з великої фаскою в кутових блоках.

Дуже гармонійно поєднується з великої фаскою в кутових блоках

Сланець - об'ємна 3D фактура будівельного блоку. Зазвичай цю фактуру використовують фрагментарно, з метою виділити окремі елементи будинку. Такі, як цоколь, сейсмопояс, кути. Але бувають варіанти, коли дана фактура стає основною.

Але бувають варіанти, коли дана фактура стає основною

Гладка фаска - фактура, яка як і Сланець, краще виглядає фрагментарно в обсязі Вашого будинку, підкреслюючи лінії вікон, сейсмопояс і кутів. Фактура Гладка фаска випускається в 2-ух варіантах: велика фаска (кутові елементи) і дрібна фаска (рядові і половинчасті елементи).

Фактура Гладка фаска випускається в 2-ух варіантах: велика фаска (кутові елементи) і дрібна фаска (рядові і половинчасті елементи)

Старий замок - ця нова фактура, яку ми почали випускати в 2015 році. Дизайн є ексклюзивним, в Новосибірську зведено тільки два будинки в такому стилі. Дев'ять видів матриць рядового блоку, три види кутового зроблять кожен будинок абсолютно індивідуальним!

Дев'ять видів матриць рядового блоку, три види кутового зроблять кожен будинок абсолютно індивідуальним

Теплоефективних будівельний матеріал - стіновий блок Теплостен поєднав в собі всі необхідні для комфортного проживання складові стіни сучасного кам'яного будинку.

Теплостен - це теплоеффектівний стіновий будівельний блок. Матеріал використовується в будівництві більше 15 років. В даний час з Теплостен будують по всій Росії. Він дозволяє будувати швидкобудуюємі, теплі, кам'яні і, головне, недорогі будинки. Взимку в них тепло, а влітку в спеку прохолодно. Багатошарові теплоеффектівниє блоки перевершують існуючі стінові матеріали насамперед по тепловим показниками, відрізняються естетичною привабливістю і високим ступенем заводської готовності. Блок використовується при будівництві індивідуальних житлових будинків, адміністративних і торгових будівель, виробничих приміщень, а також каркасних будинків будь-якої поверховості.

Що таке Теплостен? - це тришаровий стіновий будівельний блок або можна сказати простіше, що Теплостен - це ГОТОВА СТІНА!

Несучий шар - керамзитобетон (10 см), середній шар - утеплювач з пінополістиролу (15 см), фасадний зовнішній шар - керамзитобетон (5 см). Це блок високого ступеня готовності - в ньому присутні всі необхідні компоненти стіни:

  • опорна несуча частина стіни
  • теплоізоляція
  • звукоізоляційний шар
  • декоративне оздоблення «під камінь» (хорватська, піщаник, сланець, рваний)

При будівництві будинку виконується фактично одна операція - кладка блоку і все, стіна фактично готова. Її не потрібно декоративно обробляти і додатково утеплювати.

Керамзитобетон - конструкційний бетон, в якому в якості наповнювача використовуються кварцовий пісок і керамзитовий пісок, а матеріалом виступає цемент. Пам'ятайте, що керамзит - це обпалена глина, натуральний природний матеріал, який широко використовується не тільки в будівництві. Клас бетону по міцності В15 (М200).

Підвищена міцність теплоизоляционно-конструктивного керамзитобетону при невисокому коефіцієнті теплопровідності (до 0,5 Вт / Мос) дозволяє застосовувати цей керамзитобетон в конструкціях будівель.

Пінополістирол - один з кращих утеплювачів на сьогоднішній день. Широко застосовується як в будівництві так і в повсякденному житті (одноразовий посуд, підкладки для продуктів, стиропоровой стелі і багато іншого). Ефективний, коли знаходиться в закритому стані, наприклад, всередині щільних шарів керамзитобетону.

Пінополістирол являє собою газонаповнений матеріал, що отримується з полістиролу і його похідних. Звичайна технологія отримання пінополістиролу пов'язана з початковим заповненням гранул стиролу ізопентанів, який є вспенивающем фактором. Потім гранули підігріваються парою, внаслідок чого ізопентан переходить в летючий стан і розширюється. Під дією тиску кульки полістиролу теж розширюються, в результаті чого утворюються пінополістирольні кульки, що збільшили обсяг, по крайней мере, в 50 разів. При вторинному вспіненні кульки спікається між собою і заповнюють всю блок-форму.

У будівництві будівель - застосування пінополістиролу в Росії в будівельній галузі регламентується державними стандартами і обмежується використанням в якості середнього шару будівельної конструкції, що обгороджує. Для блоку Теплостен використовується самозатухаючий безпресовим пінополістирол (ПСБ-С) з коефіцієнтом теплопровідності 0,038 Вт / Мос. Згідно теплотехнічного розрахунку, шар пінополістиролу 15 см задовольняє вимогам СНиП для нашого регіону.

Крім блоків «Теплостен», наша компанія пропонує Вам піскобетонні блоки напівсухого вібропресування для зведення внутрішніх несучих стін і перегородок. У виробництві використовуються тільки якісні матеріали (цемент, пісок, відсів, вода), що гарантує надійність і високу якість пропонованих блоків.

п

Основні переваги пескобетона блоку:

п

  • міцність (М150 МПа)
  • водопоглинання (5% по масі)
  • висока морозостійкість (F100)
  • висока звукоізоляція
  • середня щільність каменю (175,7 кг / м 3)
  • байдужість до агресивних середовищ
  • теплопровідність (при товщині 190мм - 0.561 Вт / м 0 С)
  • абсолютна негорючість
  • низька ціна (від 3600руб / м3)

Що таке Теплостен?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама