Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відпочиваємо на дачі: пікніки, шашлики і не тільки

Що допоможе зробити свій відпочинок на дачі повноцінним? Які смачні страви - не тільки шашлик - можна приготувати на вулиці? Про що варто подумати, відправляючись на пікнік? Готуємося до нового дачного сезону разом з FORUMHOUSE !

статті:

Пікнік - не тільки шашлик Пікнік - не тільки шашлик! Вічна проблема: що приготувати для пікніка на свіжому повітрі? Шашлик на мангалі або плов в вуличному казані - це хороша традиція, але і традиції можуть набриднути. Давайте спробуємо додати в них нових відчуттів, вражень і смаків, скориставшись ідеями і рецептами користувачів FORUMHOUSE!

Правильний мангал: ефективний і довговічний . Мангал давно вже став обов'язковим елементом заміського ділянки. Відпочити від трудів праведних на свіжому повітрі, під шашлик в приємній компанії - що може бути краще? Але без «правильного» мангала хороший шашлик та інші страви на вугіллі приготувати непросто. Яким повинен бути ідеальний мангал? Розберемося з цим разом!

Стрітбол на дачі. досвід форумчан . Спортивний майданчик на дачі може стати початком великого шляху до маленького парку розваг на улюблених сотках. Як її влаштувати - дізнаєтеся тут.

Шашлична рапсодія: цікаві рецепти від форумчан . Чого ви не знали про шашлик? Яке екзотичне м'ясо годиться для цієї страви? Які незвичайні рецепти приготування цієї страви випробували учасники ForumHouse? Про це та багато іншого читайте в цій статті!

Перевозимо домашніх тварин на дачу . З приходом тепла наше перебування на дачі стає більш тривалим. А це означає, що необхідно подбати про здоров'я домашніх улюбленців, яких ми незмінно беремо з собою. Які профілактичні заходи потрібно вжити для захисту тваринного?

Відео:

Люля кебаб. дачне барбекю . Літо - пора відпусток, дач і, безсумнівно, шашликів. Але навіть найсмачніший шашлик приїдається. У такому випадку саме час навчитися робити дивно смачний люля-кебаб. Своїм рецептом приготування цієї страви ділиться переконаний дачник Олексій Шихман.

Вулична піч. Своїми руками . Варіантів вуличних печей - безліч. Пропонуємо звернути увагу на звичайну піч-барбекю і піч під казан. Варіанти, ідеї, підказки по кладці - від звичайного жителя загорода і професійного пічника.

М'ясо гарячого копчення. В деталях . Невеликий майстер-клас з приготування м'яса в гарячій коптильні демонструє форумчанка Маріанна Положаї.

Пічної комплекс для вулиці . Можливість в будь-яку погоду посидіти біля вогню на вулиці і покуштувати власноруч приготовані смакоту - що може бути краще? Просте барбекю сьогодні йде в минуле і з'являється нове віяння - вуличні пічні комплекси, де можна не тільки шашлик посмажити, але і зварити плов, борщ, запекти цілком тушу тварини і навіть спекти хліб. Загалом, у кого на скільки вистачить фантазії!

Новини:

Стане в нагоді на пікніку. новинки ринку . Шампури-самокрути, переносний міні-тир, забійне засіб від комарів і деревна папір для запікання ... Розповідаємо про новинки, які піднімуть ваш літній відпочинок на новий рівень!

Вулкан проти праски: битва незвичайних мангалів, грилів, барбекю . Колись ми смажили шашлик на двох цеглинах. Пихкали над розпалюванням багаття, стрибали навколо, розмахуючи газеткою ... Тепер приготувати м'ясо можна і зовсім без вогню, а можна - прямо на воді. Як саме? Читайте в нашому огляді!

Садова піч. Інгредієнти ідеальної жаровні . Смачно, різноманітно, душевно, неодмінно з вогником! Для того, щоб ваша піч «заспівала», необхідно вибрати правильні «інгредієнти».

Оригінальні засоби боротьби з комахами . Настав довгоочікуваний дачний сезон. Але разом з приємними клопотами він принесе і чимало проблем. Одна з найбільш важливих - докучливі комахи.

Тема на форумі:

Страви з маленькою російської печі вуличного комплексу Страви з маленькою російської печі вуличного комплексу . Мало хто пам'ятає, як готувати їжу в російської печі, але які неймовірно смачні страви виходять в ній - забути складно. Валентинич багато разів вбудовувати до складу вуличних пічних комплексів маленьке горнило російської печі, але готувати в них не доводилося - до недавнього часу. Тепер форумчанин готовий поділитися своїми рецептами. Риба, свинячі рульки, курка на рамці, смачну печеню ... Все з апетитною скоринкою, рум'яне, ароматне ... Грунтовно підкріпіться, перш ніж засісти за перегляд фотографій!

Трохи моїх рецептів для казана . Є золоте правило: якщо хочеш завжди бути ситно нагодований, а головне - смачно, то готуй сам! Cosolapyj, почитавши рецепти і подискутувавши з приводу казана, виставив на суд форумчан кілька своїх.

Шашлик і способи його приготування . Прийшла весна, і травневі свята вже на носі. Форумчани діляться секретами приготування смачного м'яса.

Крісло своїми руками за два дні . Гортаючи журнали, OnlyOn знайшов ідею, як зробити для дачі зручне крісло - швидко, недорого і для комфортного відпочинку на пікніку підійде!

А щоб перебування на свіжому повітрі було приємним, подбайте про те, щоб вас не турбували комахи. У цьому вам допоможуть теми: Комарі на ділянці і Кліщі на ділянці, як боротися ?

Що допоможе зробити свій відпочинок на дачі повноцінним?
Які смачні страви - не тільки шашлик - можна приготувати на вулиці?
Про що варто подумати, відправляючись на пікнік?
Вічна проблема: що приготувати для пікніка на свіжому повітрі?
Відпочити від трудів праведних на свіжому повітрі, під шашлик в приємній компанії - що може бути краще?
Яким повинен бути ідеальний мангал?
Чого ви не знали про шашлик?
Яке екзотичне м'ясо годиться для цієї страви?
Які незвичайні рецепти приготування цієї страви випробували учасники ForumHouse?
Які профілактичні заходи потрібно вжити для захисту тваринного?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама