Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Соя для пророщування, 500 г

Купити сою для пророщування рекомендується для зміцнення нервової системи, регенерації клітин, захисту від онкологічних, серцево-судинних захворювань, хвороби печінки і підшлункової залози.


В Азії соя - це найпопулярніша культура насіння для пророщування. Вона також є одним з основних компонентів в корейської та інших східних кухнях. Використовується при виготовленні популярного серед вегетаріанців тофу. Також з неї готується велика різноманітність супів і салатів з ферментованим або свіжими паростками сої.
Продукт дуже популярний серед людей, які шукають гідну альтернативу тваринного білка. Соя для пророщування ж здатна значно збільшити його кількість і якість. При порівнянні в однаковій весовке паростків сої і яєць, перша містить більше білка, проте менше жиру.


Наша соя для пророщування, ціна на яку дуже доступна, не є ГМО! Це якісний цілющий, натуральний продукт. Весь товар сертифікований.
Властивості СОІ для пророщування:

Пророщена соя захищає організм людини від серцево-судинних і онкологічних хвороб, захворювань підшлункової залози і печінки. У країнах Азії пророщена соя використовується як засіб боротьби з авітамінозом. Регулярне вживання в їжу соєвих проростків призводить обмін речовин в норму, знижує холестерин, стимулює роботу нервової системи і головного мозку.
Соя для пророщування рекомендується як дієтичний продукт для хворих на цукровий діабет. Її білок добре засвоюється, а вміст корисних амінокислот в ньому багатшими, ніж у білку інших бобових культур і багатьох продуктів тваринного походження. Соя вкрай корисна жінкам в період менопаузи.
Пророщена соя дуже корисна також при таких захворюваннях: жовчнокам'яна хвороба, алергічні захворювання, ожиріння, артрит, цукровий діабет, хронічний холецистит, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, атеросклероз і деякі види онкологічних хвороб.

При всіх її перевагах, соя має протипоказання. Її не рекомендують до прийому людям з ендокринологічні захворювання, дітям до трьох років та вагітним жінкам.
Поживна ЦІННІСТЬ СОІ для пророщування:
Ідеальний джерело білка, який в сої, при невисокій калорійності, може перевищувати 40%. Пророщена соя містить незамінні для організму амінокислоти, клітковину, а також майже повний набір мікро- і макроелементів. Соя багата такими мінералами: марганець, мідь, цинк, натрій, калій, фосфор, магній, залізо, кальцій і селен. Також, це комора вітамінів групи В, а також А, Е, С. Паростки сої багаті изофлавонами, сапоніни, фітостероли, в них містяться ненасичені жирні кислоти омега-3. Присутні також живі ферменти.
Наша соя для пророщування, ціна на яку дуже доступна, не є ГМО
пророщування:

Інші методи пророщування: SmartSprouter , АероСад , тарілочний
Особливості пророщування: При пророщування слід врахувати, що проростки сої в процесі з кожним днем істотно збільшуються в розмірі. З цієї причини закладати разову порцію рекомендується невелику: всього 3-4 столових ложки. Інакше, паростки можуть вилазити за межі проращівателя або банки. Також, потрібно звернути увагу на те, що частина насіння не проросте, такі боби почнуть підгнивати; їх потрібно буде видалити.
Зберігання: В холодильнику до 5 днів.
РЕЦЕПТИ:

Суп-пюре з проростками сої

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама