Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво дачних будинків з піноблоків

Розвиток малоповерхового будівництва в останні десятиліття стало стимулом для розробок в області нових будматеріалів Розвиток малоповерхового будівництва в останні десятиліття стало стимулом для розробок в області нових будматеріалів. Одне з актуальних напрямків у цій галузі - виробництво будівельних блоків, що представляють собою гідну альтернативу традиційної деревині і цеглі. У справі будівництва дачних будинків важливість блочного варіанти важко переоцінити, настільки він оптимальний за швидкістю споруди, економічності, екологічності та багатьма іншими параметрами.

Наприклад, пінобетонні блоки, або просто піноблоки, виробляються формуванням або різкої на блоки унікального матеріалу - пористого бетону, який виготовляється способом додавання технічної піни в бетон з вмістом піску і води. Піна швидко і рівномірно розподіляється по всій масі бетону і надає йому унікальну, дрібнопористу, збагачену повітрям структуру. Ця структура однорідна і дуже легка в роботі. Будівництво дачних будинків з піноблоків відбувається в найкоротші терміни. При цьому будинок буде мати такими перевагами, зумовленими властивостями матеріалу, як висока теплоізоляція і вогнестійкість, довговічність, байдужість до будь-яких шкідників, плісняви ​​та гнильним процесам.

З чого починається будівництво дачних будинків з піноблоків З чого починається будівництво дачних будинків з піноблоків? Звичайно, з покупки матеріалу. На цьому етапі важливо оцінити якість поверхні блоків - вони повинні без зазорів і перепадів прилягати одне до одного, тобто мати однаковий розмір. Це позбавить від проблем при з'єднанні їх в єдину стіну і не дозволить теплопровідності знизитися через товстих сполучних швів. Структура блоків не повинна бути порушена тріщинами, а сам матеріал повинен мати щільність, що не дозволяє розтерти пальцями маленький шматочок блоку. Покупку блоків слід здійснити у добросовісного виробника, який готовий надати всю інформацію про матеріал і всі необхідні документи. Ще одне питання: з яких блоків краще починати будівництво дачних будинків з піноблоків - різаних або формованих? Різаний піноблок трохи дорожче формованого, але він має більш рівну поверхню і легше оштукатуривается, так що вибір краще зробити на його користь.

У процесі спорудження будинку можна поєднувати піноблоки з будь-якими іншими матеріалами, вони можуть бути облицьовані плиткою, оброблені штукатуркою. Але будівництво дачних будинків з піноблоків зовсім не передбачає обов'язкової обробки фасаду. Її проводять тільки з естетичних міркувань, оскільки колір бетону виробляє кілька сумне враження. Так як піноблоки мають малу вагу при великому обсязі, то їх укладання можна провести дуже швидко. Наприклад, стіни будинку площею 120 кв. метрів можна зібрати за два тижні зусиллями бригади з трьох чоловік. Для дачних будинків в даний час піноблоки вважаються найбільш затребуваним матеріалом, і при відповідальному підході до їх придбання вони задовольнять найвимогливіших домовласників.

Для вас доступні схожі статті:

З чого починається будівництво дачних будинків з піноблоків?
Ще одне питання: з яких блоків краще починати будівництво дачних будинків з піноблоків - різаних або формованих?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама