Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дачні вироби. Покрокові майстер-класи з фото

  1. Дачні вироби для саду
Дачні вироби

зазвичай не надто складні, не особливо дороги у виконанні і покликані як прикрасити сад, клумбу або ділянку, так і дачний будинок, адже всюди вам знадобиться краса. Падалка для дачі , Які ми побачимо сьогодні, робляться з самих різних матеріалів, але, при цьому прекрасно впишуться в будь-який стиль ландшафтного дизайну.


Квітів ніколи не може бути занадто багато, навіть в умовах заміського ділянки, де можна розмістити величезну кількість клумб. Все одно, вази для зрізаних квітів будуть актуальні, якщо поставити їх на веранді, на балконі будинку або на літній терасі. Дачні вироби своїми руками, які ми пропонуємо вам зробити для зберігання букетів виконані на основі скляних банок.


Для роботи вам буде потрібно кілька однакових банок, найкраще з шийкою на різьбі, призначеному для кришок твіст-ап. Це потрібно для того, щоб у дачних виробів своїми руками, фото яких ви бачите вище, кріплення з дроту навколо горлечка тримався надійніше. Робиться він у такий спосіб: навколо горлечка закручується тонка дріт, по обидва боки при цьому формуються петельки-вушка, в які буде протягується ручка. Поверхню можна і не декорувати, але погодьтеся, це ніжне мереживо відразу додає балів простий поделке. Щоб воно надійно трималося і не з'їжджати, його потрібно приклеїти за допомогою клею, наприклад, ПВА. Тільки перед цим поверхню скла потрібно знежирити, протерши, наприклад, спиртом або одеколоном. Тоді зчеплення з поверхнею буде краще. Необов'язково намазувати всю лінію під мереживом, адже тоді клей буде надто помітний. Ви можете обмежитися смужкою, яка знаходиться на стику початку і кінця тасьми, адже якщо будуть зафіксовані ці місця, то і інший матеріал надійно втримається на місці. Тепер залишається наповнити вази будь-якими сезонними квітами і розвісити на гілках дерев - виглядати такою дачний ландшафтний дизайн своїми руками буде дуже вишукано.

Тепер залишається наповнити вази будь-якими сезонними квітами і розвісити на гілках дерев - виглядати такою   дачний ландшафтний дизайн своїми руками   буде дуже вишукано


Краса може таїтися в будь-якому, навіть самому корисному предмет. Дуже часто для господарських потреб купують пластмасові бочки, в яких зручно зберігати воду. Вони практичні, легкі, зручні, але є все-таки у них один недолік - не дуже-то вони естетично привабливі. Хоча, цей недолік при наявності фарб і пензликів дуже легко усунути. Якщо ви не особливо умілий художник, то можете використовувати в роботі трафарети, нанести контур по готовій картинці, яку знайдете в Мережі, а всередині розфарбувати. Для дачних виробів, фото яких ви бачите вище, була обрана трафаретний техніка, тільки спочатку трафаретом заклеюють певна область, потім поверхню покривалася фарбою фону з розлученнями і переходами кольорів, а тільки потім трафарет знімався, і розфарбовувалася деталь, що знаходиться під ним. Якщо ідея вам сподобалася, але таких бочок ви не використовуєте, можете застосувати цю ж техніку для створення виробів з пляшок для дачі , Як невеликих, так і великолітражні.

Якщо ідея вам сподобалася, але таких бочок ви не використовуєте, можете застосувати цю ж техніку для створення   виробів з пляшок для дачі   , Як невеликих, так і великолітражні


Але як би не був зручний і дешевий пластик, а все одно за містом тягне на натуральні матеріали в екологічному стилі, який, до речі, на вершині популярності. Прикрасити свою дачу ви сміливо можете посудом народних промислів, вишивкою, дерев'яними іграшками. А якими ж красивими виходять вироби, зроблені з соломи за традиційною технологією. Їх можна використовувати і як оберіг в своєму будинку, і знайти для них місце в саду і городі, їм не дуже страшні атмосферні дії. Якщо хочете зробити більш об'ємну фігуру, то краще використовувати каркас із дроту, на який буде накручуватися солома.

Якщо хочете зробити більш об'ємну фігуру, то краще використовувати каркас із дроту, на який буде накручуватися солома


Камені теж можуть стати прекрасним матеріалом для еко-виробів, вони зберігають тепло і особливу енергетику. Щоб задекларувати свої сімейні цінності, пропонуємо вам зробити таке веселе панно, яке можна і повісити на стінку, і покласти на підлогу тераси, адже на камінцях, нагрітих за день сонцем, буде так приємно постояти. Також можна експериментувати і з морською галькою, створюючи з її допомогою і бордюри для клумб, і покриття для садових доріжок, і, навіть, дверний килимок. Камені прекрасно можуть поєднуватися з виробами для дачі з колод , Наклеюватися на дерев'яну основу.

Камені прекрасно можуть поєднуватися з   виробами для дачі з колод   , Наклеюватися на дерев'яну основу


Гальку можна розфарбувати, зробивши, наприклад, такі ось смішні пики, які потішать малюків, і приведуть в абсолютний захват дорослих. Головне - розмітити малюнок і акуратно наносити фарбу тонким пензликом. Нехай не з першого камінчика, але у вас обов'язково виходити такі ж смішні інопланетяни, як в нашому прикладі.


Дачні вироби для саду


Квітучі або обвішані стиглими плодами дерева зазвичай не потребують якихось витончених прикрасах, досить буде зробити на їх гілках який-небудь цікавий мобіль. Поняття цікавий, безумовно, буде для всіх різним, адже комусь подобаються більше традиційні дачні вироби для саду - кашпо для квітів, світильники, красиві доріжки. А кому-то подавай креатив, щоб побачити в звичних речах справжні арт-об'єкти. Саме такими і є вироби з металу для дачної ділянки .

Саме такими і є   вироби з металу для дачної ділянки


Такі дачні вироби своїми руками для прикраси саду, зроблені зі старих металевих ложок, які вже настала пора викидати. Але ж часто з найпростіших матеріалів можуть з'явитися такі ось оригінальні ідеї. Щоб повторити рибок, вам необхідно ножицями по металу відрізати у ложки ручку, але не повністю, а залишивши невеликий хвостик, який розрізається уздовж і кусачками трохи загинається в різні боки. Якщо повісити рибок близько один до одного, то при зіткненні вони будуть видавати дзвін. Нехай і не дуже мелодійний, але гріє душу рибалки. До речі, для закріплення краще використовувати саме товсту волосінь, вона не буде так заплутується в конструкції, як звичайна нитка.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама