Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дерев'яні побутівки дачні та будівельні - Будуємо заміський будинок

  1. дерев'яні побутівки
  2. Підлоги в побутових приміщеннях

Дерев'яні побутівки є тимчасове житло, в якому люди живуть в період будівництва свого або чужого, якщо вони робочі, житла

Дерев'яні побутівки є тимчасове житло, в якому люди живуть в період будівництва свого або чужого, якщо вони робочі, житла. Умовно битовки діляться на дачні і будівельні. Будівельні дерев'яні побутівки використовуються для тимчасового проживання робітників на будівництвах, а іноді і як підсобні приміщення.

На вигляд такі вагончики, нехитро і прості, але зручні і практичні. Всі типи таких приміщень відрізняє легкість транспортування, недорога вартість і хороші теплозахисні властивості. Крім того, легкість цих споруд допускає робити фундамент для них з найпростіших матеріалів. Часто під основу, в якості фундаменту, прикріплюють полози з бруса.

Часто під основу, в якості фундаменту, прикріплюють полози з бруса

Про дачних побутівках кажуть, що це покращений варіант будівельного типу. Для господаря дачі важливо, щоб споруди на його ділянці виглядали красиво, тому обробці приділяють підвищену увагу. При своїй простоті, побутівка повинна бути привабливою і створювати затишок.

дерев'яні побутівки

Вкрай часто дерев'яні побутівки є тимчасовим житлом. Це продовжується до тих пір, поки господар не побудує стаціонарну дачу. Однак навіть після появи будинку, тимчасове житло залишається господарської будівництвом.

Тимчасове приміщення з дерева дуже економічне рішення проблеми відсутності житла. Незважаючи на «тимчасовість», такий тип приміщень довговічний і міцний, забезпечує необхідний рівень комфорту навіть в разі, якщо в такому житлі доведеться затриматися надовго. Пол в дерев'яних побутівках роблять з декількох шарів.

Підлоги в побутових приміщеннях

Перший шар - чорновий, потім йде утеплює ізоляційний шар. Далі кладеться дошка для підлоги, на яку зверху ще кладуть обрізну дошку для стійкості і міцності підлоги. Крім цих шарів можливо і додаткове утеплення. Каркас роблять з бруса. Стіни тимчасового житла також як і підлогу багатошарові.

Обробляються зовні вагонкою, або ж металевим листом. Усередині стіни заповнюють мінеральною ватою для утеплення. Внутрішнє оздоблення роблять з оргаліту або ж вагонки. Покрівля забезпечує хороший захист від вологи. Можна ще додати, що дах у побутівок односхилий або двосхилий. Покривають дах покрівельним залізом. навіть для тимчасового житла важливі затишок і теплота.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама