Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт фундаменту приватного будинку - дерев'яного або цегляного, особливості капітального ремонту фундаменту багатоквартирного і дачного будинку, ціна і де замовити в Москві і СПб

  1. особливості ремонту
  2. Ремонт фундаменту дерев'яного будинку
  3. цегляного будинку
  4. дачного будинку
  5. Ремонт фундаменту під будинком з блоків
  6. Ремонт фундаментів багатоквартирних будинків
  7. Вартість ремонту фундаменту приватного будинку
  8. Де замовити ремонт фундаменту для приватного будинку?
  9. Відео

Фундамент - це основа будь-якої будівлі, незалежно від того, буде воно промислового типу або житлового. Сьогодні існує величезна різноманітність видів як самого заснування, так і варіантів його заливки. Наприклад, для деяких будинків використовують фундамент з блоків ФБС, а деякі заливаються на місці. Фундамент - це основа будь-якої будівлі, незалежно від того, буде воно промислового типу або житлового

На фото показаний процес ремонту фундаменту будинку
В основі вибору фундаменту для будинку лежить не тільки проект будови і технічні характеристики, але і характеристики природного походження, в даному випадку мова йде:

  • про якість грунту на території забудови;
  • про наявність і глибині протікання підземних вод;
  • про температурний порозі регіону в цілому;

У тому випадку, якщо фундамент був закладений під будівництво приватного будинку, обов'язково необхідно уточнювати:

  • наявність цоколя;
  • створення льохів.

Пов'язано це з тим, що фундамент для різних типів будівлі буде значно відрізнятися. Через деякий час фундамент будівлі може зносилися. Наприклад, через різкі перепади температур виступає частина підстави може піти тріщинами або зовсім місцями розсипатися.
Що робити? Не варто панікувати - це головне. Немає нерозв'язних проблем. Для того, щоб будинок простояв ще довгі-довгі роки, необхідно звернутися за допомогою до кваліфікованих будівельників, які не тільки оперативно, але і якісно повернуть фундаменту колишньої вид.

особливості ремонту

На даний момент підставу для приватного будинку може бути сформовано з різного роду матеріалів.
Види матеріалів:

  • блоки залізобетонні;
  • бетон;
  • гранульований шлак;
  • камінь бутовий.

Матеріал для фундаменту вибирають в залежності від природних показників, від розмірів передбачуваного будови і від природного складу ґрунту. Необхідно враховувати особливості підстави при його ремонті.
Перед тим, як приступити до ремонту підстави фахівці радять вивчити характер виникнення пошкоджень і виявити причину.

Оцінку ушкоджень слід проводити професіоналам, через невірне визначення причини руйнування будівлі можна неправильно витлумачити їх і провести абсолютно не ті ремонтні маніпуляції, які потрібні.

До всього іншого необхідно розуміти, що якісний ремонт фундаменту будівлі може провести тільки бригада будівельників, самостійно виконати цю роботу не вийти.

Ремонт фундаменту дерев'яного будинку

Ремонт старого фундаменту дерев'яного будинку слід проводити тільки після глибокого аналізу пошкоджень, тому як завжди існує ймовірність того, що підстава старого будови може не простояти довгий час після ремонту.

Незалежно від того, чи буде це стрічковий фундамент дерев'яного будинку або підставу виконане при використанні гвинтових паль, необхідно буде:

  • провести підкоп під всю конструкцію;
  • укласти армований каркас;
  • провести установку опалубки;
  • і тільки після цього проводять гідроізоляцію, природно в тому випадку, якщо вона «зносилася».

Слід враховувати те, що на думку фахівців розмір підкопу не повинен перевищувати вісімдесяти сантиметрів. Якщо підкоп робиться поруч з тріщиною, то необхідно зробити його в три рази більше самої діри, не інакше.
Не слід забувати про те, що при ремонті підстави необхідно використовувати страхувальні пристрої, такі як підпірки різного типу і домкрати.

Вести ремонтні роботи самостійно не можна, тому як таке відношення до будівельних робіт даного типу вважається серйозним порушенням всіх будівельних норм і правил безпеки.

цегляного будинку

Ремонт цегляного фундаменту дерев'яного будинку, має одну дуже важливу особливість. Відновлення його неможливо без зведення додаткових споруд укріплювальні характеру.

дачного будинку

Ремонт фундаменту дачного будиночка відрізняється тим, що він відносно простий за своєю технологією відновлення, так чи інакше, після розпізнавання причини деформації фундаменту створюють або додаткові укріплення, або роблять дренажну систему (в тому випадку, якщо причина поврежденій- грунтові води).

Ремонт фундаменту під будинком з блоків

Основна концепція, якої необхідно дотримуватися при ремонті фундаменту з ФБС блоків:

  • виривається траншея від найнижчої точки з виступом на 50 см;
  • потім підсипають грунт;
  • слідом заливають подушку монолітного типу.

Цього буде достатньо, єдино що необхідно ще врахувати, так це порушена гідроізоляція фундаменту чи ні, якщо так, то необхідно відновити її.

Цього буде достатньо, єдино що необхідно ще врахувати, так це порушена гідроізоляція фундаменту чи ні, якщо так, то необхідно відновити її

На фото показаний один з етапів ремонту фундаменту

Ремонт фундаментів багатоквартирних будинків

Частковий або капітальний ремонт фундаменту багатоквартирного будинку проводитися тільки після внесення коригувань до проектної документації будівлі. У випадку з частковим ремонтом -промазивают тріщини бетоном, капітальний ремонт вимагає значних зусиль і витрат. По-другому випадку, доводиться практично заново закладати основу.

Вартість ремонту фундаменту приватного будинку

Даний вид будівельних послуг надається в кожному місті Росії, тому що попит на подібного роду діяльність залишається високим. Вартість робіт по відновленню фундаменту приватного будинку може обійтися досить-таки недешево, тому як для цього необхідно буде витратитися на матеріал і на оплату роботи будівельників. Також не завадило б зробити аналіз грунту, можливо доведеться не просто відновлювати старий фундамент, але ще і грунтовно зміцнювати його.

Неможливо говорити про якусь конкретну ціну, коли мова йде про фундамент. Спочатку потрібно розібратися з видом підстави, після слід звернути увагу на характер ушкоджень тощо. До всього іншого, слід також звернути увагу і на цінову політику будівельної компанії, що надає свої послуги. Залежно від середнього цінового показника по регіону буде залежати і ціна.

Ремонт фундаменту будинку на знімку

Де замовити ремонт фундаменту для приватного будинку?

Де замовити ремонт в Москві:

  1. ВСС Інжиніринг г. Москва, ул. 2-а Хутірська, д. 40 Контактний телефон: 8 (910) 086-80-40;
  2. Компанія НТС СТРОЙ м.Москва, метро Жулебіно, вулиця Жовтневий проспект, будинок 15 Контактний телефон: 8-916-581-80-80;
  3. Компанія «Гувер» м.Москва, Пилипівський пров., 7 Контактний телефон: +7 (495) 580-82-62.
  4. (Багатоканальний).

Де замовити ремонт в Санкт-Петербурзі:

  1. ТОВ ОРІОН СПб Санкт-Петербург, проспект Олександрівської ферми будинок 8 Контактний телефон: 921-29-71;
  2. ТОВ «Євродім» Санкт-Петербург, Московський пр.34, Літер А Контактний телефон: +7 (921) 933-87-87;
  3. ТОВ «ЛенОбластьСтрой» м.Санкт-Петербург, метро пролетарська. проспект Обухівської оборони будинок 120Б Контактний телефон: 8 (812) 959-59-10

Відео

Дивіться відео керівництво по ремонту фундаменту:

Ремонт фундаменту приватного будинку завжди передбачає великі витрати, отже, щоб не платити двічі за одну й ту ж роботу, необхідно відразу звернутися до професіоналів.

Що робити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама