Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ренесанс Строй - офіційний сайт компанії https://renaissance-dev.ru

Ласкаво просимо на наш сайт! Компанія Ренесанс Строй була заснована в квітні 2013 р. Ми спеціалізуємося на виробництві мобільних будівель, таких як: модульні будинки, дачні будиночки, лазні, хозблок, битовки, торговельні павільйони тощо. Надаємо повний спектр послуг у виробництві і продажу мобільних будівель - проектування, виготовлення, доставка, установка і супровід на всьому терміні експлуатації наших конструкцій.
NEW! З 2018 р. будуємо енергоефективні каркасні будинки для постійного проживання. У нашому арсеналі кілька основних проектів з можливістю доопрацювання під конкретні цілі.
Ми є офіційними дилерами компаній DoorHan і Alutech, здійснюємо продаж, установку, ремонт і сервісне обслуговування автоматичних воріт в Воронежі.

Ми надаємо повний спектр послуг у виробництві і продажу побутівок - проектування, виготовлення, доставка та встановлення. Гарантуємо високу якість збірки і супровід на всьому терміні експлуатації продукції. Купити битовку в Воронежі, пост охорони або блок-контейнер на будівельний майданчик, дачний будиночок, мобільний баню або модульний будинок, модульний будинок, торговий павільйон або кіоск, сантехнічний блок-контейнер або дачний туалет. Всі ці мобільні будівлі Ви можете придбати в нашій компанії на вигідних умовах без посередників. Наші менеджери дадуть відповідь на всі запитання по наявності, ціною і термінами виробництва мобільних будівель від Ренесанс Строй.

  • Ми пропонуємо ціни заводу-виготовлювача
  • Швидкий розрахунок замовлення, менеджер зв'яжеться з Вами протягом 5-10 хвилин
  • Безкоштовний замір у зручний для Вас час
  • Кваліфікований монтаж з подальшою гарантією на роботи - від 12 міс.
  • Гарантія на продукцію до 15 років
  • Здійснюємо ремонт і сервісне обслуговування

отримати консультацію

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама