Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

У Ростовському парку-музеї зняли примари?

У групі вк "Парк-музей" Парамон ". Ростов" 18 грудня з'явився незвичайний знімок, викладений Олександром Сушкова. Олександр днем ​​раніше проводив спеціалізовану екскурсію по Парамоновскім складах для групи ростовчан. Екскурсія була тривала і люди ходили до темна.

У групі вк "Парк-музей" Парамон ".

Ростов "18 грудня з'явився незвичайний знімок, викладений Олександром Сушкова. Олександр днем ​​раніше проводив спеціалізовану екскурсію по Парамоновскім складах для групи ростовчан. Екскурсія була тривала і люди ходили до темна.

Екскурсія була тривала і люди ходили до темна

Коли Олександр кількома невеликими групами завів людей в підземну вентиляційну галерею, сталося щось дивне:

"У промені потужного ліхтаря кам'яно-цегляна кладка виглядала особливо виразно. І, раптом, через кілька миттєвостей, наче з нізвідки, далеко, приблизно посередині ходу виникла фігура людини в чорному з дуже маленькою головою, який стояв до нас спиною і не рухався. він стояв там, куди я тільки що світил і було порожньо. Поруч зі мною були жінки, лякатися було непристойно, але холодок зрадницьки пробіг по спині ".

Поки повз того місця проходили всі групи, "людина" так і знаходився в проході в одній позі, нерухомо і екскурсанти зробили його фото. При освітленні фігура ще більше схожа на людську, але що ж це було насправді? Сам Сушков лише здивувався незвичайному явищу, написавши в кінці свого повідомлення "Ну ні фіга собі!".

"Парамоновскіе склади" це комплекс складських споруд XIX століття в Ростові-на-Дону. Розташовані на березі Дону, між проспектом Соколова та Університетським провулком. У 1985 році Парамоновскім складах було надано статус пам'ятки історії та культури місцевого значення. Трохи пізніше історична споруда отримала статус пам'ятника федерального значення.

Трохи пізніше історична споруда отримала статус пам'ятника федерального значення

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

При освітленні фігура ще більше схожа на людську, але що ж це було насправді?
Сподобався наш сайт?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама