Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Заміна південного, північного моста на ноутбуці в Уфі

  1. Заміна південного моста на ноутбуці в Уфі
  2. Заміна північного мосту на ноутбуці в Уфі

Ваш ноутбук просто перестав включатися, не подає жодних ознак включення? На одній з діагностики ноутбука вам повідомили, що у вас згорів, північний або південний міст ноутбука? Ймовірно, в іншій майстерні вам могли відмовити в ремонті, але не у нас.

Якщо вам потрібна заміна південного або північного моста на ноутбуці в Уфі, ви завжди можете звернутися в наш сервіс по ремонту ноутбуків.

Заміна південного або північного моста в Уфі при нашій майстерні проходить в короткі терміни, тому що в нашому наявності є велика кількість запчастин і комплектуючих від різних ноутбуків.

Заміна південного або північного моста в Уфі при нашій майстерні проходить в короткі терміни, тому що в нашому наявності є велика кількість запчастин і комплектуючих від різних ноутбуків

У нашому сервісі завжди знайдеться будь-яка запчастина для вашого ноутбука. У тому випадку, якщо з яких-небудь причин запчастини немає, то ми завжди можемо замовити запчастина безпосередньо у виробників.

Це сприяє тому, що ви отримуєте оригінальну запчастину на свій ноутбук і швидкі терміни доставки.

Заміна південного моста на ноутбуці в Уфі

Давайте розберемо, в яких випадках потрібно проводити заміну південного моста на ноутбуці в Уфі. По-перше, причина несправності південного моста часто криється в периферії, яку ви використовували в роботі з ноутбуком.

А саме, різні флешки, які можуть викликати коротке замикання, несправність самого порту USB ноутбука, все це може викликати поломку південного моста. Південний міст ноутбука відповідає за роботу всієї периферії, а також пропускає через себе різні команди для запуску материнської плати.

Південний міст ноутбука відповідає за роботу всієї периферії, а також пропускає через себе різні команди для запуску материнської плати

По-друге, південний міст також горить в тих випадках, коли не дотримується режим напруги на блоці живлення, яке подається на материнську плату.

Якщо на материнській платі ноутбука вийшли з ладу будь-які конденсатори, то струм, що надходить на комплектуючі ноутбука вже буде недостатньо постійним, тим самим, викликаючи різні перешкоди в роботі південного моста. При великому стрибку напруги, південний міст ноутбука просто перегорає.

В нашому комп'ютерному сервісі по ремонту ноутбуків , Ви завжди можете бути впевненим в якісній роботі по заміні південного моста на ноутбуці.

Заміна північного мосту на ноутбуці в Уфі

Заміна північного мосту на ноутбуці в Уфі проводиться в нашому комп'ютерному сервісі в короткі терміни і виконується кваліфікованими майстрами.

Щоб замінити північний міст на ноутбуці необхідно мати складне устаткування, як паяльна станція. Саме паяльна станція дозволяє правильно випоювати BGA чіп північного моста і зробити його якісну заміну.

Саме паяльна станція дозволяє правильно випоювати BGA чіп північного моста і зробити його якісну заміну

Якщо ви все ще в роздумах, кому надати заміну південного або північного моста на вашому ноутбуці, то зверніть увагу на відгуки наших клієнтів . Зваживши всі рішення, ми думаємо, що ви зробите правильний вибір і зверніться в наш комп'ютерний сервіс.

На одній з діагностики ноутбука вам повідомили, що у вас згорів, північний або південний міст ноутбука?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама