Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Засіб для чищення димоходів і топок "Glas-Dym" Too-Tak (250гр)

  1. Напишіть свій відгук
  2. Йоржик сталевий для чищення теплообмінника (діаметр: 15мм-120мм)
  3. Йоржик для чищення димоходів, пластиковий
  4. Йоржик для чищення димоходів, сталь
  5. Йоржик сталевий для чищення димоходу (під мотузку), діаметр: 150мм-600мм
  6. Йоржик сталевий для чищення димоходу (під різьбу), діаметр: 100мм-600мм
  7. Йоржик пластиковий для чищення димоходів (під мотузку) діаметром: 150мм-400мм
  8. Йоржик пластиковий для чищення димоходів (під різьбу) діаметром від 100мм до 400мм
  9. Шнури з керамічного волокна

asd asd   Код товару: 25640 Засіб для чищення димоходів і топок Glas-Dym Too-Tak (250гр) м

Код товару: 25640 Засіб для чищення димоходів і топок "Glas-Dym" Too-Tak (250гр) м.Київ - 60 грн, Київська обл. - договірна,
Україна - за тарифами транспортних компаній

Glas-DYM поєднує в собі корисні властивості різних доступних на ринку конкурентних препаратів:

  • спалює частинки сажі, що злітають у вогні, а також сажу в складі смолистого осаду на стінках топки;
  • допалює канцерогенний бензопірен;
  • проникає вглиб смолистого осаду, розпушує його, значно полегшуючи чистку стінок топки і димаря;
  • знешкоджує поліциклічні ароматичні вуглеводні.

В процесі спалювання твердого палива (дрова, вугілля, торф, мазут і т.д.) в печах і котлах, не всі складові палива згоряють в безпечних кінцевих продуктів - вуглекислого газу, води і попелу.

З недопаленої хімічних речовин утворюється сажа - вона складається з фулеренів (полімер вуглецю), сцементованіх канцерогенними і мутагенними смолистими вуглеводнями, в тому числі бензопіреном.

Glas-DYM - це препарат нового покоління на основі трьох активних речовин, призначений для каталітичного очищення димоходів, котлів, опалювальних твердим паливом (вугіллям, деревом, мазутом і т.д.) від смолистого осаду, що утворюється в процесі згорання палива. Препарат не викликає корозії, невзривоопасен.

Завдяки інноваційному поєднанню трьох активних сполук, вони підсилюють дію один одного, гарантуючи високу ефективність і продуктивність процесу чистки внутрішнього простору димоходів і топок від продуктів неповного згоряння. Окислювально-відновні процеси, що відбуваються завдяки препарату. Запобігають викид шкідливих речовин в атмосферу - всі вони вступають в хімічні зв'язки і обсипаються у вигляді попелу. Процес очищення протікає з високою ефективністю при температурі близько 400-600 ˚ C, тому рекомендований спосіб застосування препарату - всипати порошок У ПЛАМЯ.

Перебіг самоочищення шляхом висушування смоли залежить від рівня забруднення опалювальної системи. Огляду на забруднення слід підбирати частоту застосування і кількість препарату. Спочатку часто слід застосувати 20-40 г (1-2 столові ложки) в розрахунку на 10-12,5 кг палива. При систематичному застосування - 2 ложки (або 1 пакетик 50г) на кожні 150-200 кг палива. Тобто, після спалення 150-200 кг палива (на приклад вугілля) слід кинути у вогонь черговий пакетик 50г препарату.

Увага: не використовуйте металевих ложок - рекомендується використовувати одноразові пластикові ложки або одноразові пакетики.
І САМЕ ГОЛОВНЕ: Регулярне застосування препарату Glas-DYM запобігає відкладенню крісталіваноі смоли, утворює теплоізоляційний шар на поверхні водяного контуру і значно послаблює тепловіддачу і теплопродукції котла. Витрати з цього приводу досягають 17% енергії доступною з палива.

Рекомендуємо Glas-DYM до застосування в будинкових печах, камінах, котелень і печах на підприємствах харчової промисловості, легкої промисловості, деревообробних підприємствах, центральних котельних житлових комплексів і т.д.
Запрошуємо до постійної співпраці.


  • Характеристики
  • Написати відгук
  • З цим товаром купують

Об'єм: 250 г.

Застосування препарату Glas-DYM запобігає пожежі сажі всередині димоходу.
Застосування препарату Glas-DYM полегшує сезонні чистки димоходу.
Застосування препарату Glas-DYM знижує споживання вугілля та інших видів палива. Кожен 1кг препарату Glas-DYM дозволяє заощадити до 500 кг палива.

Напишіть свій відгук


Жодного прихильника чи критика


Інші товари цієї категорії:

Йоржик сталевий для чищення теплообмінника (діаметр: 15мм-120мм)

Код товару: 26233 Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 30мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 40мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 20мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 50мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 60мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр : 70мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 80мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 15мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 90мм Ершик сталевий для чищення теплообмінних а діаметр: 100мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 120мм Код товару: 26233 Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 30мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 40мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 20мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 50мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 60мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр : 70мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 80мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 15мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 90мм Ершик сталевий для чищення теплообмінних  а діаметр: 100мм Ершик сталевий для чищення теплообмінника діаметр: 120мм

Йоржик для чищення димоходів, пластиковий

Код товару: 26250 Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 100мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 150мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 175мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр : 200мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 250мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 300мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 350мм Ершик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу, діаметр: 400мм йоржик пластиковий "Зірка" для чистки димоходу , Діаметр: 450мм Код товару: 26250 Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 100мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 150мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 175мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр : 200мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 250мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 300мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 350мм Ершик пластиковий Зірка для чистки димоходу, діаметр: 400мм йоржик пластиковий Зірка для чистки димоходу  , Діаметр: 450мм

Йоржик для чищення димоходів, сталь

Код товару: 26247 Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діамтр: 150мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діамтр: 175мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діамтр: 200мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діамтр: 250мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діамтр: 300мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 350мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 400мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 450мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 500мм Ершик сталевий "Зірка" дл я чистки димоходу діаметр: 550мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 600мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 800мм Ершик сталевий "Зірка" для чистки димоходу діаметр: 1000мм Код товару: 26247 Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діамтр: 150мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діамтр: 175мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діамтр: 200мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діамтр: 250мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діамтр: 300мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 350мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 400мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 450мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 500мм Ершик сталевий Зірка дл  я чистки димоходу діаметр: 550мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 600мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 800мм Ершик сталевий Зірка для чистки димоходу діаметр: 1000мм

Йоржик сталевий для чищення димоходу (під мотузку), діаметр: 150мм-600мм

Код товару: 26234 Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 150мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 175мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 200мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр : 250мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 300мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 350мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 400мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 450мм йоржик сталевий для чищення димоходу (п д мотузку) діаметр: 500мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 600мм Код товару: 26234 Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 150мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 175мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 200мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр : 250мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 300мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 350мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 400мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 450мм йоржик сталевий для чищення димоходу (п  д мотузку) діаметр: 500мм Ершик сталевий для чищення димоходу (під мотузку) діаметр: 600мм

Йоржик сталевий для чищення димоходу (під різьбу), діаметр: 100мм-600мм

Код товару: 26248 Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 100мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 150мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 175мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр : 200мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 250мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 300мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 350мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 400мм йоржик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу ) Діаметр: 450мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 500мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 550мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: Код товару: 26248 Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 100мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 150мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 175мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр : 200мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 250мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 300мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 350мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 400мм йоржик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу  ) Діаметр: 450мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 500мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 550мм Ершик сталевий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр:

Йоржик пластиковий для чищення димоходів (під мотузку) діаметром: 150мм-400мм

Код товару: 26246 Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр 150мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 175мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 200мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку ), Діаметр: 250мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 300мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 350мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 400мм Код товару: 26246 Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр 150мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 175мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 200мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку ), Діаметр: 250мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 300мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 350мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під мотузку), Діаметр: 400мм

Йоржик пластиковий для чищення димоходів (під різьбу) діаметром від 100мм до 400мм

Код товару: 26249 Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 350мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 100мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 150мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр : 175мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 200мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 250мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 300мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 400мм Код товару: 26249 Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 350мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 100мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 150мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр : 175мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 200мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 250мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 300мм Ершик пластиковий для чищення димоходу (Під різьбу) діаметр: 400мм

Шнури з керамічного волокна

Код товару: 26227 Шнур з керамічного волокна ф 6 мм х 2,5 м Шнур з керамічного волокна ф 8 мм х 2,5 м Шнур з керамічного волокна ф 10 мм х 2,5 м Шнур з керамічного волокна ф 12 мм х 2,5 м Код товару: 26227 Шнур з керамічного волокна ф 6 мм х 2,5 м Шнур з керамічного волокна ф 8 мм х 2,5 м Шнур з керамічного волокна ф 10 мм х 2,5 м Шнур з керамічного волокна ф 12 мм х 2,5 м

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама