Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шпагат поліпропіленовий 800-2200 текс, сіна, купити оптом за розумною ціною.

Шпагат поліпропіленовий - це міцна тонка нитка, створена скручуванням волокон. Шпагат виготовляють з натуральних і синтетичних волокон. До натуральних волокон належать льон, пенька, чекають. До штучних волокон - віскоза, капрон і поліпропілен. Найдешевшим і найбільш міцним матеріалом, для виготовлення поліпропіленового шнура є стійкий хімічно полімер поліпропілену. Ця речовина без кольору має кристалічну ізотактичний структуру. Поліпропілен високостійкий до хімічної дії, міцний і практично не схильний до корозійного розтріскування.

Область застосування поліпропіленового шпагату дуже широка. Шпагат може використовуватися як пакувальний матеріал, в меблевій і харчової промисловості, в торгівлі, тепличному господарстві, будівництві, при обслуговуванні населення, в господарських роботах. Найчастіше ж поліпропіленовий шпагат використовується для автоматичної обв'язки снопів соломи і сіна при скиртування. Даний різновид поліпропіленового шпагату називають сіна. Широко використовується в зонах з помірним кліматом, зокрема, Європі, Росії, Північній Америці.

Випускається шпагат в бобінах циліндричної форми з хрестовим намотуванням поліпропіленової нитки. Завдяки відсутності патронів можлива внутрішня розмотування шпагату.

застосування:


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама