Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дитячі майданчики для дачі

Ось і настала пора, коли запорошений і загазоване місто після закінчення робочого тижня приємно поміняти на відпочинок на свіжому повітрі на своїй дачній ділянці. Правда, якщо дорослим для відпочинку досить зеленої галявини і смачного шашлику, то для дитини такий відпочинок виявиться нудним. Ситуацію може врятувати дитячий ігровий майданчик. Спільно з компанією «Крошкін Дворик» , Ми вирішили дізнатися як правильно облаштувати місце для гри і розвитку дитини на дачі.

«Крошкін Дворик»

Перш ніж вибирати місце, де буде розташовуватися дитячий майданчик, варто звернути увагу на вік дитини. Якщо йому менше 7 років, то йому буде досить для ігрової зони 9 м2. Для дітей старшого віку (7-12 років) слід виділити близько 15 м2. Так, вирішивши організувати своїй п'ятирічній дитині ігровий майданчик, не варто забувати, що незабаром буде необхідно розширити ігровий простір, тому не слід займати розташований поруч з дитячим майданчиком земельну ділянку під інші споруди, краще висадіть там газонну траву.

найголовніше, щоб майданчик завжди перебувала в полі зору дорослих незалежно від їх розташування (будинок, сад, город, зона відпочинку);   ділянку, де буде знаходитися дитячий майданчик, повинен бути рівним, без схилів і низовин;   майданчик повинен розташовуватися так, щоб дітям були недоступні різні комунікації, електрика, вода, а також далеко від колючих чагарників, парників та інших прибудов на дачній ділянці;   якщо поруч з ігровою зоною розташовується водойму або басейн, то його слід відгородити;   для майданчика добре вибрати освітлене місце, але в той же час передбачити тент, під яким діти зможуть сховатися від пекучого сонця найголовніше, щоб майданчик завжди перебувала в полі зору дорослих незалежно від їх розташування (будинок, сад, город, зона відпочинку);
ділянку, де буде знаходитися дитячий майданчик, повинен бути рівним, без схилів і низовин;
майданчик повинен розташовуватися так, щоб дітям були недоступні різні комунікації, електрика, вода, а також далеко від колючих чагарників, парників та інших прибудов на дачній ділянці;
якщо поруч з ігровою зоною розташовується водойму або басейн, то його слід відгородити;
для майданчика добре вибрати освітлене місце, але в той же час передбачити тент, під яким діти зможуть сховатися від пекучого сонця. Ідеально, якщо дві третини майданчика знаходиться в тіні, а одна третина - в світлому місці вашої дачі.

Великою популярністю нині користуються ігрові комплекси різної комплектації, від найпростіших турніків і драбинок, до невеликих спортивних містечок з гойдалками, будиночками і баскетбольними кільцями. Кожен елемент має свою особливу функцію:
Великою популярністю нині користуються ігрові комплекси різної комплектації, від найпростіших турніків і драбинок, до невеликих спортивних містечок з гойдалками, будиночками і баскетбольними кільцями гойдалки тренують вестибулярний апарат;
драбинки, канати і гімнастичні кільця розвивають силу і чіпкість рук;
баскетбольні кільця - влучність;
додаткове обладнання (наприклад, навіс для преса) дає можливість цілеспрямовано впливати на окремі групи м'язів;
мішок для іграшок створений для підтримки порядку на ігровому майданчику.

Яна Кадетова, регіональний директор філії компанії «Крошкін Дворик» в Самарі: Ми прекрасно розуміємо, що створення «правильної» дитячого майданчика є вельми відповідальний процес, в якому слід врахувати багато деталей і нюансів. Саме тому нами виробляється і постачається лише та продукція, яка відповідає всім необхідним вимогам і відрізняється підвищеною безпекою. Ми працюємо виключно з екологічно чистими, гіпоалергенними матеріалами. Деревина проходить спеціальну обробку антисептиками і просоченнями, тому може залишатися неокрашенной, не наражаючись гниття і впливу навколишнього середовища багато років, при цьому є широкий спектр відтінків антисептиків, кожен з яких підкреслить теплу фактуру дерева. Дерев'яні комплекси ідеально вписуються в заміський ландшафт, створюючи гармонійний ансамбль, в якому дитячий куточок виглядає природним доповненням саду. Сьогодні ми готові запропонувати найоригінальніші варіанти функціональних дитячих майданчиків. Комплектація, збірка і доставка дитячого ігрового комплексу, проводиться з урахуванням побажань замовника. До кожного клієнта у нас індивідуальний підхід? враховуємо побажання і можливості клієнта, підбираємо оптимальний варіант з десятка можливих.

Компанія «Крошкін Дворик»
сайт: http://kroshkind.ru
Телфон: 8-987-945-96-25, 8-917-66-70-50
E-mail: [email protected]

Розалія Сталкіна

підписуйтесь на нашу розсилку :)

До кожного клієнта у нас індивідуальний підхід?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама