Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити пластиковий паркан в Нижньому Новгороді. Недорогі паркани з ПВХ з установкою під ключ.

  1. Переваги пластикових парканів
  2. Ціни на паркани ПВХ
  3. Фото встановлених пластикових парканів

У нашій компанії ви можете купити пластиковий паркан для дачі у вигляді окремих комплектуючих для самостійної установки або оформити замовлення на створення всієї огорожі під ключ силами наших майстрів. Ми реалізуємо ваші проекти за цінами від виробника, адже виготовлення потрібних конструкцій проходить на власному підприємстві без участі посередників.

Переваги пластикових парканів

  • ПВХ - дуже практичний сучасний матеріал, так як він має стійкість до кліматичного негативу, вогню, розвитку корозії, гниття, а також має хороший запас міцності.
  • Декоративні властивості, які мають пластикові огорожі, вельми привабливі: пластик добре піддається обробці, що дозволяє домогтися оригінального дизайну моделей, а кольорове покриття ПВХ не схильне до вигоряння.
  • Монтувати пластикові паркани можна зручно і досить швидко, оскільки вони мають порівняно малу вагу і випускаються у вигляді окремих великогабаритних секцій.

Особливості зборів ПВХ

Якщо ви купите в нашій компанії паркан з ПВХ, то отримаєте одну з найбільш надійних огороджувальних конструкцій на сучасному ринку Якщо ви купите в нашій компанії паркан з ПВХ, то отримаєте одну з найбільш надійних огороджувальних конструкцій на сучасному ринку. Матеріал, з якого створюються вироби, крім хороших експлуатаційних властивостей володіє високою екологічністю. Пластикова продукція не виділяє шкідливих речовин навіть при сильному тепловій дії, тому вона безпечна і для людей, і для тварин. До речі, паркан ПВХ не вимагає практично ніякого догляду - достатньо час від часу обливати його водою зі шланга для очищення. При цьому виглядає він ультрасучасне і має велику різноманітність видів.

Ціни на паркани ПВХ

Ще однією перевагою таких конструкцій варто вважати привабливі ціни на декоративні пластикові паркани. Сам синтетично створений матеріал коштує недорого, проте деякі нюанси можуть дещо збільшити рівень вартості. Наприклад, паркани з ПВХ, оснащені для прикраси витонченими гратами матимуть цінник вище, ніж моделі з простим полотном. А якщо встановити такі конструкції на цегельні або кам'яні стовпи і підстава, то це також обійдеться дорожче. Однак для тих, хто замовить вироби у нас, як у виробника, діють більш вигідні цінові пропозиції.

Вид забору Вартість комплекту без установки Вартість з установкою під ключ Захисні для дачі і заміського будинку від 2 500 руб. / П. М. Від 4 000 руб. / П. М. Декоративні від 2 500 руб. / П. М. Від 2 500 руб. / П. М. Шумозахисні екрани від 4 500 руб. / П. М. Від 7 500 руб. / П. М.

Фото встановлених пластикових парканів

Як говорилося раніше, парканів ПВХ доступний вельми різноманітний дизайн, в чому ви можете переконатися, поглянувши на фото наших готових робіт. Тут зібрані зображення найбільш оригінальних конструкцій, зазначених позитивними відгуками замовників. За десятиліття роботи компанії ми розміщували огорожі на різних ділянках в Нижньому Новгороді. Серед них ви зустрінете моделі у вигляді паркану і комбіновані варіанти, пластиковий садовий паркан і огорожу для котеджу, вироби для робітників і комерційних майданчиків. Такий огляд дозволить вам вибрати відповідну конструкцію і оцінити якість нашої роботи.

Пластиковий паркан на цегляних стовпах

Забір ПВХ шахматкою

Білий паркан ПВХ з хвірткою

Пластиковий паркан для дачі

Суцільний пластиковий паркан

Пластиковий паркан на стрічковому фундаменті

Встановлений під ухилом паркан ПВХ

Коричневий декоративний паркан ПВХ

Пластиковий паркан з хвірткою

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама