Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Однорічні квіти, квітучі все літо без розсади, назва і фото

При правильному плануванні ландшафтного дизайну ділянки біля будинку створюється дивовижна і чарівна атмосфера. Виходить райський куточок, що потопає в квітах, в якому приємно відпочити після трудових буднів. Однорічники підійдуть для висадки на дачних ділянках і оформлення оригінальних клумб. У цій статті ви дізнаєтеся назви і фото однорічних квітів, квітучих все літо без розсади.

Також почитайте: З чого зробити клумбу для квітів своїми руками

Однорічні квіти, квітучі все літо, підходять для створення самих різних композицій. Якщо використовувати Впорядкування за видами каталоги квітів, то можна вибрати оптимальні за термінами цвітіння, висоті, місці висадки і видам рослини для ландшафтного дизайну. Щоб однолетники цвіли ціле літо і не в'яли, необхідний спеціальний догляд за ним. Тому перед посадкою необхідно ретельно вивчити деякі ботанічні особливості кожної квітки окремо.


Adsense


Щоб створити яскраву і різноманітну галявину, яка буде радувати око, можна розділити рослини за колірною гамою. Літо, в першу чергу асоціюється з сонцем і теплом, тому найпоширеніша група жовті квіти. Вони додають бадьорості, позитиву і піднімає настрій і тонус.

  1. Кореопсис. Через те, що ця рослина низька і не виростає в великі кущі, його часто групують для бордюрних композицій. Воно дуже невибаглива. При правильному плануванні ландшафтного дизайну ділянки біля будинку створюється дивовижна і чарівна атмосфера

    фото кореопсису

  2. Чорнобривці. Їх існує 2 види. Це низькорослі і високорослі рослини. Низькорослі чорнобривці висаджують найчастіше на лоджіях, а високорослі - гармонійно впишуться в клумби і вздовж фасадів будівель.

    фото чорнобривців

  3. Кальцеолярія. Ця рослина завжди привертає увагу до себе. Його можна побачити на підвіконнях, але особливий шарм ця рослина створює в саду. Величезна палітра кольорів і відтінків властива цій квітці, від жовтого до малинового.

    Кальцеолярія: фото в ландшафтному дизайні

  4. Енотери. Дуже рідкісна рослина і мало хто використовує його для альпійських гірок. Але в цьому велика помилка. Ідеальне для цього рослина, так як відмінно зможе перенести як пекучі промені сонця, так і довгий тінь. Виглядає як коротенький стеблинка з великою кількістю жовтих квіточок.
  5. Ротики. Це незвичайне рослина відрізняється дуже великою кількістю квіточок на твердому стеблинці. Вони дуже ніжного жовто лимонного кольору.

    Фото лев'ячого зіва

  6. Соняшник. Відмінне, потужне і висока рослина (може вирости до 1,5 метра). Його можна вирощувати як одиночну рослину або групувати на клумбах.

    Фото соняшнику для клумби

  7. Ешольція. Відмінне рослина для дачного ділянки, що не вимагає постійної турботи. Весь догляд полягатиме в поливі щотижня і прикорм мінералами. Квітка буде радувати око все літо.

Ще одна яскрава і барвиста група квітів в синього і фіолетового кольоровій гамі.

  1. Агрегатум. Має дуже ніжну бузкову забарвлення і виглядає у формі пухнастих кульок.
  2. Лобелія. Ця рослина має багатющу палітру кольорів від ніжно-блакитного до насичено фіолетового. Воно шикарно буде виглядати в підвісних горщиках і кошиках, стане незамінний прикрасою балконів і терас.
  3. Брахікоме. Дуже невибаглива рослина, яке збереже цвітіння протягом усього літа.
  4. Блакитна Немофіла. У неї дуже тонкий аромат і цвіте навіть в погоду з частими дощами, тільки необхідно постійно підгодовувати мінеральними добривами.

Дуже цікава рослина - це декоративна квасоля, квітуча все літо без розсади. Квасоля красиво обплітає дерева, паркани і альтанки, тому ви можете продумати цікаво ландшафтний дизайн. До однорічним рослинам можна віднести ще жоржини, які зможуть прикрасити будь-яку клумбу.

Існує величезна кількість різних культурних рослин, які зможуть додати вашій ділянці особливий шарм і благородство. Якщо підібрати квіти своїми руками , Які будуть поєднуватися за кольором і розміром, квітник вийде унікальним і буде радувати око все літо. Однорічні квіти, квітучі все літо без розсади, назва і фото, яких ви знайшли в цій статті стануть справжньою окрасою вашого ділянки.

Adsense


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама