Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Італійські міжкімнатні двері

  1. Матеріал виготовлення
  2. дизайнерське оформлення

Вибираючи міжкімнатні двері, багато покупців задаються питанням - вітчизняні чи імпортні вироби віддати перевагу

Вибираючи міжкімнатні двері, багато покупців задаються питанням - вітчизняні чи імпортні вироби віддати перевагу? Італійські моделі традиційно вважаються законодавцем мод і символом якості. Зовні відрізнити такі вироби від російських досить складно, але, все ж, італійські двері мають свій особливий «почерк», характерні риси, які вигідно відрізняють їх від вітчизняних аналогів.

Італійські компанії відповідально підходять до процесу виробництва. Найчастіше над розробкою дизайну працюють відомі дизайнери, матеріали переважно дорогі, а також часто застосовується ручна робота. З огляду на все це, стає зрозуміло, чому і ціна таких виробів - унікальних елементів інтер'єру, досить висока. Серед найбільш відомих італійських брендів можна назвати наступні: Longhi, Tre-P & Tre-Piu, Bosca Arredi, Astor Mobili.

італійські міжкімнатні двері - це гармонійне поєднання вишуканого дизайну та бездоганною функціональності. Їм притаманні висока надійність і відмінні експлуатаційні характеристики. Вони поєднують в своїй зовнішності передові модні тенденції з неповторним духом середньовіччя. При цьому виробники пропонують вироби будь-яких типів: орні, розсувні, одностулкові, двостулкові і т.д.

Отже, переваги міжкімнатних дверей Італія:

  • висока якість виконання з обов'язковим контролем якості на кожному етапі виробництва;
  • використання високоякісних матеріалів, які проходять ретельний сортувальний відбір;
  • відмінні тепло- і звукоізоляційні характеристики;
  • висока зносостійкість виробів.

Варто зазначити, що італійські виробники пропонують вироби для покупців з різним рівнем доходу, свої моделі знайдуть і власники мільйонних статків, і споживачі з середнім рівнем доходу.

Матеріал виготовлення

Матеріал виготовлення

Італійські моделі міжкімнатних дверей виготовляють з різних матеріалів, але масив дерева застосовується найчастіше. Тип конструкції, пропонований в основному виробниками - щитова полотно. Для виготовлення коробки і каркаса двері використовується масив дерева, що забезпечує високу міцність виробів, дозволяє їм стійко витримувати впливу вологи, температурних перепадів.

ДСП також використовується італійськими компаніями при виготовленні міжкімнатних конструкцій. При виробництві даного матеріалу застосовується сировину з деревної маси, перевагою ДСП стає відсутність у складі шкідливих добавок і фенольних смол. Зазвичай італійські компанії займаються самостійно виготовленням і матеріалів, і готових дверних конструкцій. ДСП отримують способом гарячого пресування. Унікальний склад забезпечує виробам відмінні експлуатаційні показники - вони не розбухають, не розтріскуються, матеріал легко піддається обробці.

Міжкімнатні двері зі стільниковим наповненням набувають хороші характеристики міцності і відрізняються малою вагою. У вигляді наповнювача використовується картон, його смужки склеюються особливим складом, в процесі розплавлення картон стає листовим матеріалом.

Розсувні і орні конструкції з будь-якого матеріалу повністю відповідають технологічним вимогам. Для забезпечення високої звукоізоляції дверей виконується ретельна підгонка полотна до короба і установка ущільнювача по периметру конструкції.

В якості основи дверних полотен часто використовується дерев'яна обв'язка, зібрана з дерев'яного масиву, як правило, масиву сосни. Італійські виробники в своєму асортименті пропонують вироби шпоновані і клеєного типу, засклені моделі. Їх вартість трохи дешевше, ніж виробів з масиву цінних порід дерева, які відносяться до категорії елітних.

дизайнерське оформлення

Купити італійські міжкімнатні двері можна будь-якого необхідного кольору, палітра виробів відрізняється великою різноманітністю. До класичних варіантів можна віднести традиційні білі двері і тони світлий горіх. Вони чудово підходять до будь-яких колірних відтінків в оформленні інтер'єрів, візуально розширюють простір, їх можна назвати універсальними конструкціями.

Для додання більш ефектного вигляду в поєднанні з білими конструкціями дизайнери пропонують використовувати контрастне рішення - темні елементи інтер'єру і світлі двері.

Щоб оживити моделі світлого кольору виробники часто використовують в їх оформленні дверні ручки незвичайної форми, скляні вставки тощо.

У компанії «Бастіон-С» можна придбати двері, які нічим не поступаються італійським міжкімнатних дверей. Тут завжди можна знайти відповідний варіант вироби, ідеально поєднується з будь-яким інтер'єром: розсувні, орні, двостулкові, одностулкові, з склінням і без, з цілісного масиву дерева і інших матеріалів. Ми беремо на себе доставку і установку дверей.

Вам може бути цікаво:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама