Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сертифікація шапок і головних уборів

  1. Сертифікат на головні убори
  2. Вартість сертифікації головних уборів
  3. Державна реєстрація головних уборів. СГР на шапки
  4. Необхідно оформити Свідоцтво про державну реєстрацію на шапки під ключ?
  5. Обов'язковість сертифікації головних уборів
  6. Сертифікація дитячих головних уборів
  7. Декларація на дорослі головні убори
  8. Термін дії декларації
  9. Випробування під час сертифікації шапок

Акредитованої компанією ТОВ «Сфера» проводиться сертифікація головних уборів, а також оформлення СГР на дитячі шапки, в найкоротші терміни і за помірною вартістю. Для підвищення репутації продукції, додатково, може бути проведено підтвердження відповідності за допомогою добровільної сертифікації шапок по ГОСТ Р.

Чинний в РФ порядок підтвердження якості та безпеки головних уборів передбачає проведення для цієї категорії виробів обов'язкової сертифікації і добровільного декларування. Вибір способу підтвердження відповідності якості та безпеки для шапок залежить від виду і призначення готових виробів. Основним регламентом для проведення добровільної та обов'язкової сертифікації є ТР ТЗ 017/2011, затверджений Рішенням КТС № 876, який був прийнятий в 2011 році.

Шапки відносяться до головних уборів. Для їх виготовлення використовуються натуральні і штучні матеріали. Вироби можуть мати різну форму і призначення. Кожен вид головних уборів має свою систему кодування по ТН ЗЕД. Класифікація поділяє всі види виробів на групи за такими ознаками, як вид матеріалу, що йде на пошиття шапок, функціональне призначення головного убору і ступінь його обробки.

Сертифікат на головні убори

Наш центр по сертифікації «Сфера» має відповідну акредитацію і проведе оформлення сертифіката відповідності на головні убори під ключ.

заповніть онлайн-заявку і отримаєте безкоштовну пораду фахівця.

Від 7 000 руб.

Ціна сертифікату під ключ

Від 1 дня Термін оформлення

Зателефонуйте +7 (495) 055-80-80 і наш атестований фахівець з сертифікації безкоштовно відповість на ваші питання з отримання дозвільних документів на головні убори, або зв'яжіться з нами через електронну пошту [email protected] .

Вартість сертифікації головних уборів

ДС - декларація відповідності, СГР - свідоцтво про державну реєстрацію, СС - сертифікат відповідності.

ДС від 7 000 руб., СГР від 35 000 руб., СС від 15 000 руб.

Вік, шар Головні убори трикотажні Головні убори швейні Головні убори з хутра Головні убори з хутра Дорослі ДС ДС ДС ДС Діти 1 шар до 3 років СГР + ДС СГР + ДС - - Діти 1 шар старше 3 років СС СС - - Діти 2 шар до 1 року СС СС СС СС Діти 2 шар старше 1 року ДС ДС ДС ДС

* 1 шар - головні убори (літні) мають безпосередній контакт з шкірою користувача,
* 2 шар - головні убори (крім літніх) мають обмежений контакт з шкірою користувача

Крім такого поділу шапок на групи існує класифікація виробів за розмірами і віковим категоріям. Останнє поділ за категоріями визначає спосіб підтвердження якості та безпеки виробів. Порушення правил кодування виробів може призвести до адміністративного покарання або проблем на митниці при експорті або імпорті продукції.

Державна реєстрація головних уборів. СГР на шапки

Перед оформленням обов'язкового сертифікату необхідно отримувати СГР на літні головні убори 1-го шару, призначені для дітей не старше 3-х років.

СГР на шапки так само повинен бути оформлений на вироби 2-го шару, виготовленого з різних матеріалів для дітей до 1 року.

Всі нові види шапок повинні проходити в Росспоживнагляді процедуру обов'язкової державної реєстрації. Отримують СГР і дитячі головні убори різного виду.

Необхідно оформити Свідоцтво про державну реєстрацію на шапки під ключ?

Терміни оформлення свідоцтва: від підготовки документів до отримання документів від кур'єра - 3-4 тижні;

Вартість оформлення СГР - від 30 000 руб.

Зателефонуйте за телефоном +7 (499) 704-14-44, напишіть на [email protected] або нам в онлайн-чат.

Центр по сертифікації «СФЕРА» співпрацює з Росспоживнаглядом протягом більш ніж 10 років, працюємо з філіями Москви / Краснодара (🇷🇺 Росія), Мінська (🇧🇾 Білорусь), Бішкека (🇰🇬 Киргизія). Залиште онлайн-заявку і отримаєте безкоштовний розрахунок від нашого фахівця.

Обов'язковість сертифікації головних уборів

Головні убори поділяються на групи, на кожну з якої потрібно отримувати окремий сертифікат або оформляти окрему декларацію.

Перед оформленням обов'язкового сертифікату необхідно отримувати СГР на літні головні убори 1-го шару, призначені для дітей не старше 3-х років.

СГР на шапки так само повинен бути оформлений на вироби 2-го шару, виготовленого з різних матеріалів для дітей до 1 року.

Перелік виробів, що підлягає обов'язковій сертифікації, визначено Постановою Уряду № 982, прийнятим у 2009 році. Процедура проводиться за регламентом ТР ТЗ 017/2011. Вона має на увазі проведення в акредитованих лабораторіях випробувань і досліджень виробів і видачу на них експертних висновків, на підставі яких видаються документи, що підтверджують їх якість і безпеку.

При визначенні способу підтвердження якості головних виробів використовується класифікація їх за ступенем зіткнення з тілом людини. Вона поділяє всі шапки на вироби 1-го, 2-го і 3-го шару.

Національним стандартом на головні убори є ГОСТ 53916-2010. Його дія поширюється на чоловічі, жіночі та дитячі вироби. Стандарт був прийнятий в 2010 році і визначає всі основні вимоги до виробів з якості та безпеки виробів. Для головних уборів з трикотажу введений ГОСТ 33378-2015. На шапки-вушанки діє ГОСТ 1076-86. Відносно в'язаних шапок діє ГОСТ 3897-87.

Сертифікація дитячих головних уборів

Форма підтвердження відповідності якості та безпеки дитячих виробів визначена Рішенням Колегії ЄЕК № 28. Воно було прийнято в 2013 році. У ньому визначено перелік дитячих виробів, що підлягають обов'язковій сертифікації. Проводиться вона по системі ГОСТ Р в органах сертифікації, що мають відповідну акредитацію. Процедура є платною. Перед сертифікацією вироби отримують СГР і проходять експертну оцінку якості.

Декларація на дорослі головні убори

Шапки відносяться до виробів першого шару. Це означає, що вони мають пряме зіткнення з тілом людини. Декларація відповідності якості та безпеки виробів проводиться відповідно до вимог російських стандартів або ТУ виробників. Декларація відповідності оформляється в повній відповідності з класифікацією товарних груп.

Декларування якості шапок проводиться для шапок, кепок, кашкетів, капелюхів, беретів, панам і для інших виробів для дорослих. Під процедуру декларування потрапляють і деякі види дитячих виробів, на які не поширюється процедура обов'язкової сертифікації. Процедура декларування є платною і може проводитися в центрах сертифікації, що мають спеціальну акредитацію.

Термін дії декларації

Термін дії декларації залежить від обраної схеми проведення процедури. Документ, виданий на одиничний виріб, не має обмежень терміну дії. Період дії документів на інші вироби може бути від 1 року до 5-и років.

Приклад бланка декларації відповідності ТР ТС Приклад бланка декларації відповідності ТР ТС

Випробування під час сертифікації шапок

Головні убори, при проходженні процедури обов'язкової сертифікації або декларування відповідності виробів якості і безпеки, проходять лабораторні дослідження і випробування. Крім органолептичної оцінки виробів, шапки перевіряються на відповідність нормованим технічними регламентами показниками. У їх числі такі, як токсичність, вміст шкідливих барвників і деяких інших.

В ході досліджень проводиться перевірка площі контакту головних уборів з тілом людини, а також їх гігроскопічність, повітропроникність, міцність і т. П.

Наша компанія готова надати кваліфіковану допомогу в питанні оформлення документації будь-якої спрямованості. Досвідчені фахівці прискорять процес отримання сертифікатів і декларацій на головні убори. З ЦС «Сфера» - швидко, якісно і прозоро.

Необхідно оформити Свідоцтво про державну реєстрацію на шапки під ключ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама