Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

10 способів як прочистити (пробити) каналізацію самостійно

  1. Чим прочистити утворився засмічення?
  2. Засоби для прочищення засмічення в трубі

Труби зазвичай засмічуються в самий невідповідний момент, зазвичай це відбувається з ранку, коли ви спізнюєтеся на роботу або ще гірше, коли необхідно прийняти ванну або сходити в туалет, а у ванній або на кухні засмічення. У даній статті ми розберемо основні ефективні способи, як швидко прочистити каналізаційні труби без особливих зусиль. Труби зазвичай засмічуються в самий невідповідний момент, зазвичай це відбувається з ранку, коли ви спізнюєтеся на роботу або ще гірше, коли необхідно прийняти ванну або сходити в туалет, а у ванній або на кухні засмічення

Сильний засмічення в каналізаційній трубі

Як дізнатися що саме засмічено в каналізаційній трубі

Вчасно визначити проблему та вжити швидких заходів це наша головна задача саме тому почнемо діяти оперативно отже переступимо, спочатку визначте зливається вода в інших каналізаційних вузлах будь то унітаз, раковина, ванна або душ. Якщо вода не зливається ні в одному з них, тоді ми маємо великі проблеми справа в тому, що в багатоповерхових будинках особливо на перших поверхах іноді засмічується сам стояк і вода починає не тільки не зливатися, а навіть в окремих випадках піднімається на верх з унітазу або з ванни, тоді швидше набирайте номер сантехніка або жЕКу і телефонуйте їм.

Дізнатися номер ЖЕКА дуже просто вийдете в під'їзд і прочитайте на електричному щитку телефон.

Типи засмічень і їх відмінності

Експлуатаційний засмічення.

Це засмічення, який зобов'язаний своїй появі жиру. Так-так, жир прилипає до труб всередині, а до нього починають прилипати волосся, і інші відходи які випадково потрапляють в раковину через отвір зливу.

Механічний засмічення.

Механічний засмічення виникає в основному з вини самого мешканця квартири - частий приклад механічного засмічення - це туалетний папір, яка впадає в унітаз практично кожен день. Іноді папір не роз'їдається водою і утворюється засмічення, який можна вивести лише спеціальними засобами, які роз'їдають папір і сміття, що скупчилося.

Непрохідність в сифоні.

Сифон це пристрій, який ви можете спостерігати нижче на зображенні саме він служить бар'єром, який захищає нас від неприємних запахів - це свого роду фільтр, від прямого запаху з каналізації. Але з часом в сифон потрапляє жир, який в свою чергу накопичує інші відкладення всередині себе.

Прочистити сифон можна дуже просто - відкрутіть його і промийте гарячою водою з додаванням FARRY або інших рідин для миття посуду - це дозволить прибрати бруд зсередини.

Прочистити сифон можна дуже просто - відкрутіть його і промийте гарячою водою з додаванням FARRY або інших рідин для миття посуду - це дозволить прибрати бруд зсередини

Картинка - каналізаційний сифон

Техногенний засмічення.

У вас нова квартира, а засмічення з'являються періодично ви не знаєте, як з цим боротися? Відповідь проста це найгірший варіант з усіх розглянутих вище. Саме техногенний засмічення неможливо усунути підручними засобами, т.к він виникає помилково проектування каналізаційних систем на жаль це не рідкість.

Чим прочистити утворився засмічення?

Прочистити каналізацію можна різними методами. Ефективність цих методів залежить від ступеня тяжкості засмічення. Розглянемо ці методи.

Засоби для прочищення засмічення в трубі

Картинка - кошти для прочищення засмічення в трубі

Підручні засоби - чистка труб за допомогою соди.

Якщо у вас немає спеціальних засобів, які за допомогою свого їдкого складу допоможуть вам впоратися з прочищенням каналізаційних труб, тоді використовуйте підручні заходи. Отже: Кип'ятіть кілька чайників гарячої води і додайте в гарячу воду пачку їдальнею соди - це дозволить розкласти жир в трубі і позбутися від засмічення.

Хімічні засоби.

Хімічні засоби - це препарати, які за допомогою свого їдкого складу усунуть засмічення до таких засобів відносяться препарати:

  • Крот.
  • Tiret.
  • Стерил і інші.

Як прочистити трубу за допомогою вантуза.

Вантуз - це прилад, який ви можете спостерігати на картинці нижче цим приладом користувалися ще наші діди. Для того, щоб прочистити трубу за допомогою вантуза просто прикладіть його в отвору в раковині і активно натисніть на нього - це дозволить трохи зрушити з місця вийшов засмічення і організувати рух води в трубі.

Прочищення каналізаційних труб за допомогою вантуза

Сталевий сантехнічний трос - помічник проти засмічення.

Описані вище засоби не допомогли ?. Не впадайте у відчай є останній надійний рада - використовуйте сталевий сантехнічний трос саме за допомогою нього майстра сантехніки зазвичай прочищають засмічення в туалеті або ванній кімнаті просто просувайте його до місця засмічення і трохи прокручивайте - це дозволить усунути засмічення в 90% випадків.

Не впадайте у відчай є останній надійний рада - використовуйте сталевий сантехнічний трос саме за допомогою нього майстра сантехніки зазвичай прочищають засмічення в туалеті або ванній кімнаті просто просувайте його до місця засмічення і трохи прокручивайте - це дозволить усунути засмічення в 90% випадків

Трос для прочищення засмічення

Відео - як швидко прочистити каналізаційну трубу

Чим прочистити утворився засмічення?
У вас нова квартира, а засмічення з'являються періодично ви не знаєте, як з цим боротися?
Чим прочистити утворився засмічення?
Описані вище засоби не допомогли ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама