Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Який фарбою фарбувати стіни у ванній

  1. Ще питання по вашій темі:

Розумію, що краще було б викласти плитку, але тому що квартира наймана, а стара фарба на стінах пооблазіла, вирішено було стіни пофарбувати. Яку фарбу краще вибрати, що не облазила б від вологи?

Дуже добре підходить водоемульсіонка.

стіни у ванній кімнаті необхідно фарбувати водостійкою фарбою і краще якщо вона буде зносостійкого, а вже якої фірми вибрати фарбу вирішувати тільки вам, тому як вибір просто величезний, цінові категорії різні і тут радити важко

Колір фарби краще вибрати нейтральний, щоб у ванній кімнаті можна було відпочити. Світлі тони зроблять кімнату більше (ну візуально звичайно)

Стіни у ванній кімнаті напевно були пофарбовані масляною фарбою, їй властиво з часом облазити, сипатися. Для фарбування стін для ванної кімнати купуйте тільки вологостійку фарбу, вона призначена для приміщення з високим рівнем вологості. Водоемульсійна фарба підходить для вологих приміщень.

Стару фарбу потрібно зачистити, нерівності зашпаклювати вологостійкої шпаклівкою, зачистити наждачним папером. Потім обов'язково, хоча б два рази, стіни прогрунтувати грунтовкою з водовідштовхувальними властивостями.

Наносити вологостійку фарбу потрібно на добре просушену поверхню стіни. Наносячи фарбу в два шари, спочатку дати висохнути першому, тільки тоді фарбувати по іншому разу.

Якщо ванна невелика, то краще використовувати світлі кольори, вони розширюють стіни. Також можна пограти з малюнком. Наприклад зробити в вертикальну смужку:
Якщо ванна невелика, то краще використовувати світлі кольори, вони розширюють стіни

Вам потрібна водостійка фарба. Читайте опис на банку. Також для профілактики цвілі шукайте в складі фарби фунгіциди та альгіциди.

Все залежить від того, чим саме у Вас покриті стіни у ванній: шпалери або ще що?

Як правило, найдешевший спосіб фарбування - водоемульсійна фарба. Але я одного разу фарбувала ванну олійною фарбою, там стіни ванної були оброблені фанерою, саме тому олійна фарба - найкращий варіант. Недолік даної фарби в тому, що вона досить довго сохне.

Емаллю теж фарбувала, що дали - тим і фарбувала. Не сподобалося. Запах вже дуже противний, потім бідні мешканці дихали цим запахом, взагалі алкидную емаль я всім рекомендую використовувати скоріше для зовнішніх робіт. Для внутрішніх - тільки якщо приміщення не житлове.

Якщо у Вас наймана квартира, і Ви відповідно не збираєтеся витрачати час і кошти та підготовку поверхні до фарбування, то Вам підійде будь-яка олійна фарба (зараз модно з акрилом), якій все ми фарбували стіни у ванній кімнаті ще з часів Радянського Союзу. Просто трохи зачищаєте стінку, "проходить" розчинником (знежирення), і валиком фарбуєте. Підфарбовують пензликом. Виглядати буде красиво, можна мити, і не намокає від води. А верхню частину доведеться побілити, якщо там побілка. А якщо водоемульсіонка, то можна перефарбувати поверх водоемульсіонкой.

Ще з радянських часів для ванни найкраще підходила водоемульсіонка, вона досить вологостійка фарба і добре переносить такий мікроклімат, який створюється ванній кімнаті. Взагалі будь-яка вологостійка фарба підійде під такий тип приміщення ...

Краще звичайно пофарбувати стіни у ванній спеціально для цього призначеної, тільки от чи варто вона досить дорого. Якщо не хочете витрачатися -покрасьте звичайної масляної фарбою- вона теж цілком добре виглядає і досить бюджетна.

Фарбував у себе стіни у ванній емалевої фарбою МАВ. Порекомендували в будівельному магазині.


Ще питання по вашій темі:

Залишити коментар

2006 - 2017 © Користувача угода :: зв'язок з адміністрацією сайту [email protected]

Яку фарбу краще вибрати, що не облазила б від вологи?
Все залежить від того, чим саме у Вас покриті стіни у ванній: шпалери або ще що?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама