Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Біла ванна кімната: принципи створення інтер'єру

  1. Біла ванна кімната: виходимо за рамки одноманітності
  2. Дизайн білої ванної кімнати: розставляємо яскраві акценти

У цій статті розглянемо:
Біла ванна кімната: виходимо за рамки одноманітності
Дизайн білої ванної кімнати: розставляємо яскраві акценти

Якщо ви не знаєте, в якій кольоровій гамі оформити свою ванну кімнату, тоді вибирайте білий колір. Він нейтральний, є уособленням чистоти, невинності, духовності і в деякому роді свободи. Білий колір звільняє від негативних думок, налаштовує на позитивний лад і символізує очищення не тільки фізичне, а й духовне. Ванна кімната - це те приміщення, де ми наводимо чистоту і красу, з нього починається і закінчується наш день, а нейтральний білий колір допоможе налаштувати на правильний лад наше духовне начало. У цій статті від сайту vannaja.net ми подивимося, який може бути біла ванна кімната, чи можна обмежитися тільки одним відтінком для її оформлення, які прийоми допоможуть уникнути скучности і одноманітності в інтер'єрі?

net ми подивимося, який може бути біла ванна кімната, чи можна обмежитися тільки одним відтінком для її оформлення, які прийоми допоможуть уникнути скучности і одноманітності в інтер'єрі

Білий інтер'єр ванної фото

Біла ванна кімната: виходимо за рамки одноманітності

Дизайн білої ванної кімнати оформити одночасно просто і складно. Простим є те, що підібрати оздоблювальні матеріали, сантехніку та аксесуари не складе труднощів. Основна складність полягає в тому, щоб не зробити інтер'єр монотонним і прісним. Як цього уникнути? Давайте розбиратися разом.

  1. Велика кількість скляних деталей. Скло має ряд важливих характеристик, які цінуються в сучасному інтер'єрі. Це легкість ліній, невимушеність, елегантність і стиль. Скляні деталі мають гарну відбивну здатність, до того ж вони не захаращують простір, а додають йому невагомості. Особливо важливий цей фактор для малогабаритних ванних кімнат. Де може використовуватися скло? Це можуть бути скляні перегородки , дверки душової кабіни , скляні полки і інші меблі зі скла, а також склоблоки і вітражі. Ці елементи інтер'єру, з одного боку, не захаращують простір, а з іншого боку, додають йому динаміки.
  2. Дзеркальні поверхні. Це може бути велика люстерко на стіні або дзеркальні дверцята на шафках, а може бути дзеркальний рейкова стеля. У будь-якому випадку, дзеркало не тільки візуально збільшить простір ванної кімнати, але і додасть жвавості інтер'єру.

    Дизайн ванної кімнати в білому кольорі фото

  3. Хромовані аксесуари. Блиск хромованих ручок і ніжок меблів, вішалок для рушників , штанги для душової шторки , змішувачів розбавлять монотонний дизайн ванної в білих тонах.
  4. Рельєфні поверхні. Хто сказав, що білий кахель або дверцята білих меблів повинні бути гладкими? При виборі плитки віддайте перевагу кахлю з рельєфним малюнком - монохромність білого інтер'єру ванної він не зашкодить, зате зробить приміщення більш цікавим. Або ж інший приклад - поєднайте на стіні кахельну плитку з мозаїкою . Навіть якщо ці оздоблювальні матеріали будуть однакового кольору, різні фактури зроблять свою справу і внесуть родзинку в інтер'єр.

    Ванна кімната в білому кольорі фото

  5. Порушена геометрія. Як, по-вашому, буде виглядати інтер'єр, де стіни , підлога і стеля декоровані однаковими матеріалами, наприклад, квадратної кахельною плиткою, покладеної стандартним способом? У такому приміщенні простір буде здаватися замкнутим, і в ньому довго перебувати буде некомфортно. Щоб уникнути цієї помилки, слід всього лише змінити спосіб укладання оздоблювального матеріалу. Якщо стіни викладені плиткою стандартним способом, то плитку для підлоги поверніть на 45 градусів в будь-яку сторону (ромбиком), а рейкова стеля встановіть по діагоналі.

    Дизайн ванної в білих тонах фото

У деяких людей білі приміщення асоціюються з лікарняними палатами, так ось, щоб уникнути подібних вражень від власної ванної кімнати, досить лише застосувати вищеописані прийоми.

Більше ідей з оформлення білої ванної кімнати дивіться в цьому відеоролику.

Дизайн білої ванної кімнати: розставляємо яскраві акценти

Хоч білий колір і є символом чистоти і невинності, все ж так і хочеться його розбавити яскравими плямами. Ця частина статті буде корисна власникам ванних в білих тонах, яким все ж цей колір трохи набрид. Як оживити інтер'єр, не проникаючи в глобальні переробки та капітальні ремонти? Все дуже просто - додати яскравих фарб за допомогою аксесуарів.

  1. смугаста душова шторка - відмінний варіант для того, щоб урізноманітнити інтер'єр. Соковиті кольори допоможуть розставити акценти в приміщенні, зміщуючи точку рівноваги в якусь одну сторону.
  2. яскравий килимок біля ванни - пухнастий килимок соковитою забарвлення додасть затишку ванній кімнаті, а інтер'єру запал.
  3. Кольорові шторки на вікні - прекрасний спосіб додати динаміки приміщенню і позбавити інтер'єр монотонності. Барвистий принт або різнокольоровий малюнок на білому тлі прекрасно впишеться в монохромний інтер'єр.
  4. У вашій ванній немає вікна? Не біда, зробіть фальш-вікно або замініть його вітражем або красивим настінним панно . Це ще один привід впустити у ванну кімнату більше фарб.
  5. Смуга контрастного кольору на стіні і підлозі, викладена з кахлю. Теж хороший варіант розбавити пресноватим «смак» білої ванною.

    Ванна в білих тонах фото

  6. Дерев'яна рама для дзеркала та інші аксесуари з матеріалу «під дерево» (ручки і ніжки на меблів, екран під ванну , тримачі для туалетного паперу , Стаканчики для зубних щіток, корзина для брудної білизни і т.д.). Дерев'яні елементи інтер'єру в сукупності з витонченим і розкішним оздобленням допоможуть створити дизайн білої ванної кімнати в класичному стилі .

    Біла ванна кімната фото

Перевага використання контрастних елементів інтер'єру полягає ще і в тому, що без серйозних і, найголовніше, брудних робіт ви зможете оновити приміщення, з легкістю замінивши, наприклад, червоний килимок зеленим. А, можливо, вам набридла шторка в смужку і ви вирішите її замінити шторкою в горох? У будь-якому випадку, перевтілення вашої ванної в білому кольорі не займе ні багато вашого часу, ні серйозних фінансових витрат, як у випадку з косметичним або навіть капітальним ремонтом.

Як бачите, при правильному підході до оформлення простору, біла ванна кімната виглядає свіжо і не нудно. Цей колір можна віднести до нейтральних і універсальним. Він не пригнічує психіку, не дратує, до того ж його елементарно просто обіграти в приміщенні, додавши зовсім небагато яскравих фарб, блискучих поверхонь і цікавою фактури. Пробуйте - і у вас обов'язково вийде!

Net ми подивимося, який може бути біла ванна кімната, чи можна обмежитися тільки одним відтінком для її оформлення, які прийоми допоможуть уникнути скучности і одноманітності в інтер'єрі?
Як цього уникнути?
Де може використовуватися скло?
Як оживити інтер'єр, не проникаючи в глобальні переробки та капітальні ремонти?
У вашій ванній немає вікна?
А, можливо, вам набридла шторка в смужку і ви вирішите її замінити шторкою в горох?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама