Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Декоративні - купити в інтернет магазині Світло

  1. Люстра для ванної: параметри вибору
  2. Типи люстр в ванну

Вирішити проблему освітлення ванної кімнати можна різними способами: використовувати точкові світильники, встановити настінні бра або вдатися до класичного варіанту - сучасної люстрі. Вибираючи освітлювальні прилади не варто забувати, що ванна - це кімната з підвищеним рівнем вологості, тому люстра в ванну повинна відповідати ряду вимог, які, в першу чергу, важливі для безпеки (адже вода і електричний струм не сумісні один з одним).

Люстра для ванної: параметри вибору

Люстра для ванної: параметри вибору

  1. Потужність. Ідеально, якщо люстра для ванної матиме мінімальну потужність, бажано не більше 12 Вт, що цілком безпечно для людини. Тут перевагу варто віддати сучасному світлодіодному освітленню, яке навіть при маленькій потужності наповнює кімнату яскравим, спрямованим світлом.
  2. Енергобезпека. Всі люстри для ванної, представлені в нашому каталозі, мають детальний опис в картці товару, з перерахуванням важливих даних паспорта. Так, зверніть увагу на маркування IP. Перша цифра вказує на рівень захищеності приладу від пилу, а друга - від вологи. Наприклад, рівень IP 44 говорить про те, що люстру можна встановлювати в будь-якій частині ванній, де немає прямого потоку води.

Типи люстр в ванну

З точки зору дизайну, люстри у ванну виготовляються з різних матеріалів, відрізнятися розміром, кольором і формою. Якщо Ви хочете наповнити ванну розкішшю, зверніть увагу на кришталеві люстри для ванної, правда, вони досить важкі, тому вимагають установки в перекриття. До того ж, на склі швидко осідає конденсат, так що доведеться подбати про гарну вентиляцію.

На металевих моделях в стилі модерн або хай-теч також можуть залишатися сліди від вологи, але якісна вентиляція вирішить цю проблему. Скляні люстри в ванну є самими популярними, особливо якщо це матове скло, більш практичне у використанні. Для освітлення зони раковини і дзеркала підійдуть стильні бра, що створюють з люстрою єдиний ансамбль виконання і стилю.

Вас також може зацікавити: люстри сучасні , бра в ванну , красиві люстри .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама