Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн і інтер'єр ванної кімнати: комфорт і практичність

  1. Як правильно виконати дизайн і організувати інтер'єр маленької ванної кімнати?
  2. Класичний стиль в інтер'єрі ванної кімнати
  3. Хай-тек в дизайні
  4. Мінімалістський стиль в інтер'єрі ванної кімнати
  5. Модерн в дизайні ванної кімнати

У ванній кімнаті, в першу чергу, повинна бути така обстановка, щоб можна було як слід відпочити У ванній кімнаті, в першу чергу, повинна бути така обстановка, щоб можна було як слід відпочити. Саме про це мріє кожен, хто замислюється про ремонт. Просто чудово, якщо ви маєте в своєму розпорядженні просторою ванною кімнатою. Тоді питання про дизайн інтер'єру стає швидше приємним, ніж складним.

Вам потрібно буде на свій смак підібрати колірну палітру, закупити матеріали, а також різні «примочки», які зроблять ваш побут комфортнішим, якщо на це вже вистачить коштів, звичайно.

З проблемами ж стикаються зазвичай люди, які мають маленькими ванними . Тоді на одній шальці терезів - побажання про комфорт, а на другий - необхідність в практичності. Адже важливо раціонально використовувати все наявне простір, щоб, до речі, і домогтися цього комфорту.

Як правильно виконати дизайн і організувати інтер'єр маленької ванної кімнати?

Як правильно виконати дизайн і організувати інтер'єр маленької ванної кімнати

При продумуванні дизайну враховуйте безліч чинників і до найдрібніших подробиць продумуйте такі аспекти, як освітлення, стиль. Безумовно, не забувайте і про власний смак. Так як мода модою, але головне - щоб вам було комфортно, щоб ванна, що називається, радувала око.

Оптимальніше всього при маленькій ванній - суміщений санвузол. Не всім може таке рішення сподобається, так як хочеться, щоб не доводилося чекати, поки хтось прийме душ або вмиється. Однак такий варіант подарує вам простору кімнату. А якщо купити нову раковину, хороший унітаз, то зовнішньої кімната буде виглядати на всі сто відсотків.

Також не всі хочуть займатися проламування стін. Для цього найкраще звернутися до професіоналів - і зовсім скоро ви будете не ледве вміщатися в обмеженому просторі ванною або туалету (а саме такі санвузли в хрущовках). Вам буде набагато комфортніше.

Отже, ви розширили простір, прибравши стіни. Можна ще більше його збільшити - тепер уже візуально. Це дуже просто - віддавайте перевагу світлим відтінкам облицювальних матеріалів, вибирайте блискучу кахельну плитку. Цікаве і по-своєму пікантне рішення - дзеркальна стеля.

Класичний стиль в інтер'єрі ванної кімнати

Класичний стиль в інтер'єрі ванної кімнати

Дизайн ванної в класичному стилі проявляється у виборі матеріалів, а також загальної спрямованості. Можна замовити душову кабіну з елегантною золотою окантовкою.

Хай-тек в дизайні

Хай-тек в дизайні

Для стилю хай-тек характерні прямі лінії, лаконічні форми. Крім того, це велика кількість скляних, пластикових, металевих елементів. Даний стиль особливо вигідно втілювати в санвузлах, так як він асоціюється з прагматизмом, грунтовністю і навіть якоїсь серйозністю.

Мінімалістський стиль в інтер'єрі ванної кімнати

Мінімалістський стиль в інтер'єрі ванної кімнати

Мінімалізм в дизайні ванної проявляється у використанні виключно необхідних предметів. Простір і освітлення гратимуть на вашому боці, якщо грамотно і продумано, за принципом мінімалістичний їх моделювати.

Модерн в дизайні ванної кімнати

Модерн в дизайні ванної кімнати

Для модерністського напряму в дизайні характерно використання таких матеріалів, як натуральної деревини, каменю, металу, скла з розписом.

Для модерністського напряму в дизайні характерно використання таких матеріалів, як натуральної деревини, каменю, металу, скла з розписом

Можна сказати, що такий інтер'єр - на любителя, тому що не всі вважають, що даний стиль з його дорожнечею і яскравістю відповідає класичному уявленню про те, яким повинен бути санвузол. Однак на те це і модерн, а не класика. І людям творчим, яскравим, позитивним, активним, енергійним і життєрадісним припаде до душі така обстановка.

І людям творчим, яскравим, позитивним, активним, енергійним і життєрадісним припаде до душі така обстановка

Особливо цікаво виглядають вручну розписані вітражі - відразу піднімають настрій. Для стилю модерн також властива контрастність. Намагайтеся попередньо кілька разів подумати, чи точно вам буде комфортно. І якщо так, то дійте, проявіть свою фантазію.

Взагалі кожна ванна кімната відрізняється самобутністю. Кожен намагається відремонтувати її так, щоб було зручно і комфортно, подобалося саме йому і членам сім'ї. Скористайтеся рекомендаціями і додайте щось своє в дизайн інтер'єру ванної кімнати!

Як правильно виконати дизайн і організувати інтер'єр маленької ванної кімнати?
Як правильно виконати дизайн і організувати інтер'єр маленької ванної кімнати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама