Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн інтер'єру ванної кімнати. Інтер'єр маленької і великої ванної кімнати.

  1. Як облаштувати ванну?
  2. Інтер'єр маленької ванної кімнати
  3. Інтер'єр ванної кімнати великих розмірів
  4. Інтер'єр ванної кімнати з душовою кабіною
  5. Інтер'єр ванної кімнати з вікном
  6. Ідеї ​​інтер'єру ванної кімнати
  7. Інтер'єр ванної кімнати в класичному стилі
  8. Інтер'єр ванної кімнати в стилі прованс
  9. Інтер'єр ванної кімнати в стилі арт-деко
  10. Інтер'єр ванної кімнати хай-тек
  11. Інтер'єр ванної кімнати в стилі лофт

Інтер'єр ванної кімнати продумати і облаштувати набагато простіше, ніж обстановку спальні або їдальні. Як правило, під неї відводиться саме невелике приміщення будинку або квартири, тому сама кардинальна зміна обстановки не вимагає значних витрат.

Як облаштувати ванну?

Дизайн інтер'єру ванної кімнати залежить від її габаритів і планування. При проектуванні враховуються всі нюанси - наявність джакузі або душа, суміщеного санвузла , Віконного отвору. Правильний інтер'єр ванної кімнати в типовій квартирі відповідає таким вимогам:

  • ефективне використання кожного квадратного метра. Важливо навчитися поєднувати творчі ідеї з розташуванням каналізаційних труб, унітазу, раковини і інших елементів;
  • ергономічне оформлення. Фахівці вважають, що найзручніший варіант припускає знаходження раковини і душа на одній лінії, але він не завжди реальний;
  • достатню освітлення . В інтер'єрі ванної кімнати допускається встановлення лише одного джерела світла, за умови, що дзеркало в приміщенні розташовано під світильником або оснащено самостійними діодами. Тільки там досягається відсутність тіней при експлуатації дзеркала;
  • правильний вибір підлогового покриття. Інтер'єр ванної кімнати з душовою включає водонепроникні підлоги з нековзним покриттям. Люксовий вид з гладкою кам'яної або мармуровою плиткою гарний, але загрожує падіннями при намоканні;
  • дешевизна деталей. Економія при підборі обстановки для ванної може вийти боком. Через умов високої вологості та регулярного перепаду температурного режиму як недорогий метал, так і пластик можуть покритися іржею або цвіллю.

Інтер'єр маленької ванної кімнати

Щоб поліпшити інтер'єр ванної кімнати в хрущовці, не доведеться робити перепланування. Замість звичайної широкої раковини легко встановити кутову, в основі якої є кілька шаф для косметики і побутової хімії. Шафки не заважатимуть пересуванню, якщо поставити їх на віддалі від кабіни. Скляні двері для душа замінить фіранка, що розділяє кімнату на зони і оберігає її від бризок.

Критично маленький простір розширить прийом, для якого буде потрібно невелика картина. Якщо над раковиною висить квадратне або прямокутне дзеркало, навпроти нього потрібно повісити цю картину з розрахунком на те, що вона буде видна в відображенні. Тоді приміщення візуально розшириться. На полотні повинно бути зображення з широкою палітрою фарб.

Інтер'єр ванної кімнати великих розмірів

Великі приміщення для гігієнічних процедур можна спроектувати в багатокімнатних квартирах і дачах. Особливий простір для творчості дає інтер'єр ванної кімнати в заміському будинку. Поки власники малогабаритних студій бояться експериментів з відтінками, великий метраж дає широкі можливості для вибору. Інтер'єр великої ванної кімнати можна виконати в червоному кольорі, синьому, зеленому або фіолетовому. У ній знайдеться місце для аксесуарів - рушникосушки, дзеркала, витонченого флакона для рідкого мила, тримачі для туалетного паперу.

Інтер'єр ванної кімнати з душовою кабіною

Класичний інтер'єр ванної кімнати з душем включає в себе кабіну або стійку для шланга з розпилювачем, відгороджену склом або шторою. Від установки розпилювача з великим діаметром варто відмовитися, оскільки раковину і унітаз можна буде експлуатувати, поки хтось із членів сім'ї миється. Тропічний душ не менше марний (на відміну від гнучкого шланга з маленькою насадкою). Дизайн інтер'єру маленької ванної кімнати повинен бути об'ємним - наприклад, з блискучими хромованими кранами і трубами, фактурної керамікою.

Інтер'єр ванної кімнати з вікном

Інтер'єр ванної кімнати в приватному будинку або квартирі не потребує ні в одній з вивертів для підвищення освітленості, якщо кімната оснащена вікном. Воно працює як система вентиляції і регулювання вологості, тому його категорично не рекомендується замуровувати. Щоб в холодну пору року не шукати спосіб провести опалення, подбайте про вінілової облицювання кожної рами. Для інтер'єру ванної кімнати можна зробити ставку на білий колір, скло і велика кількість дзеркальних поверхонь.

Підвіконня може стати функціональною деталлю, служити для зберігання косметики і побутової хімії. Якщо його покрити миється кольоровою плівкою, то він взагалі стане повноцінним акцентом в обстановці. Щоб він не перетворився на хаотичний склад пляшечок і баночок, знадобляться компактні полички. Вони повинні бути сконструйовані з металу, оскільки дерево швидко сиреет.

Ідеї ​​інтер'єру ванної кімнати

Неважливо, чи буде основним матеріалом сталь, плитка або дерево в інтер'єрі ванної кімнати, він повинен гармоніювати зі стилем, в якому витримана вся квартира. Виберіть «ядро» композиції - раковину, унітаз, ємність для купання або мозаїку. Так простіше підбирати деталі, звіряючись з його стилістикою, як зі шпаргалкою. Серед останніх «гарячих» трендів - мідні крани під старовину і унітази з литою поличкою.

Інтер'єр ванної кімнати в класичному стилі

Базовий варіант декору доступний новачкам в дизайні. Він знаходиться поза часом і стилю завдяки унікальній комбінації стриманості і імпозантності. Класичний інтер'єр ванної кімнати з плиткою в медових, золотистих і бежевих тонах обов'язково має рослинну тематику в принтах. Це можуть бути візерунки з листям, квітами в не менше спокійних відтінках. У його антуражі невдало виглядають колони античного стилю, наполегливо змішуваного з класикою ще пару десятиліть тому.

Інтер'єр ванної кімнати в стилі прованс

Пасторальна сільська обстановка родом з Франції відмінно виглядає не тільки в оформленні кухні. Мозаїка в інтер'єрі ванної кімнати виконується в рамках вантажного шику з плитки пастельних тонів. Популярно декорування області навколо дзеркала плиткою кольору топленого молока з позолоченими тріщинами-прожилками. Прикрасити состаренную меблі позолотою здатний спеціальний спрей. Ванну легко оформити і без участі кахлю - наприклад, вологостійкими пластиковими панелями.

Інтер'єр ванної кімнати в стилі арт-деко

Після фільму «Великий Гетсбі» арт-деко став переживати друге життя. Стиль, який прийшов з 20-х років минулого століття, раніше складався з помітною палітри, але зараз до нього ставиться і чорно-біла гама з сірими акцентами. У сучасному арт-деко дзеркала в інтер'єрі ванної кімнати протиставляються позолоченим кранів і вентилів, а кутові ванни - шокуючим плакатів з оголеними жінками.

Характерний арт-деко відображає витончене світогляд володаря квартири. Шпалерами його доповнюючи: вони будуть здаватися надлишком. Тільки драматичну концепцію можна розбавити миються червоного кольору, тому що він добре поєднується з бароко. Завершальні штрих для цього міксу фактур: бетонні стіни, дерев'яна ширма, облицювання з інкрустацією.

Інтер'єр ванної кімнати хай-тек

За високими технологіями - майбутнє, оскільки в них реалізуються найсміливіші і зручні інновації. Наприклад, bluetooth-підключення та вбудоване біде в унітазі, електронний розпилювач або водонепроникний телевізор. Кожен з цих гаджетів коштує дорого, але цінник поступово знижується завдяки нескінченному потоку новинок. По крайней мере, дзеркало з захистом від вологості і сенсорні датчики освітлення вже можуть бути інтегровані в інтер'єр ванної кімнати без серйозних витрат.

Для смарт-технологій і обстановка повинна бути відповідна. Ніяких відволікаючих увагу фресок, статуеток і кольорових панелей бути не повинно: вони занадто відволікають увагу. Інтер'єр ванної кімнати в сірому кольорі - краще рішення для декору з ухилом в хай-тек. Навісні світильники і абажури тут абсолютно не до місця: цей стиль гармонує з точковими джерелами світла.

Інтер'єр ванної кімнати в стилі лофт

Найпопулярніший вид лофт - горище, переобладнаний з урахуванням його нового призначення. Тут є свої плюси: незвичайний інтер'єр ванної кімнати простіше створити з нуля, в порожньому приміщенні. Мінімалістичний лофт доповнить тропічний душ, вмонтований в стелю: але на мансарді для його функціонування доведеться встановити насос. Перед тим, як почати проектувати водопостачання і каналізацію, інтер'єр ванної кімнати, треба захистити від підвищеної вологості за допомогою гідроізоляції.

Який би дизайн для оформлення ви не вибрали, його важливо пристосувати під комфортне проживання в квартирі. Химерність і непрактичність допустимі в інших частинах квартири: тут вони можуть бути банально небезпечні через схильність до грибка або слизькій поверхні. Тому так важливо перевіряти кожну деталь оздоблення на сумісність з іншими.

Як облаштувати ванну?
Як облаштувати ванну?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама