Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кольорове настрій: 10 ідей для ванної кімнати

  1. Легкий відтінок морської хвилі
  2. Додайте кольору на підлогу
  3. Ця територія зветься акваторія
  4. Сміливе колористичне тріо
  5. Відтінки молодого бамбука і шоколаду
  6. Заряд сонячної енергії
  7. теракотовий акцент
  8. вітамінний коктейль
  9. Строго і благородно

Те ніжно-романтичне, як морська бірюза, то бадьорий і енергійний, як апельсиновий фреш. Про ваш настрій вранці розповість ванна кімната.

Легкий відтінок морської хвилі

Холодна і свіжа колористика води - чудове рішення для ванної кімнати. Зеленуватий відтінок бірюзи нагадує колір морської води в лагуні. Ідеальний супутник цього кольору - нейтрально-білий. Виразний графічний характер цього рішення надає біла затірка для плитки. Освітлення ванної кімнати в жовтій колірній гамі посилить зелену складову бірюзи.

Додайте кольору на підлогу

Прихильникам білосніжних санвузлів не доведеться нудьгувати в стерильній монохромности, якщо вибрати для підлоги керамічну плитку лимонного відтінку. Таке рішення не тільки урізноманітнює колористику ванної кімнати, але і забезпечить додатковий функціональний бонус. Пол, облицьований світлим кольоровим кахлем, легше підтримувати в чистоті, ніж білі поверхні.

Ця територія зветься акваторія

Прекрасно виглядає ванна кімната, виконана в прохолодних блакитних тонах. Цей відтінок відмінно комбінується з іншими квітами: рожевим, зеленим, бузковим, світло-абрикосовим, червоним. А якщо вам хочеться зберегти домінанту блакитного - доповніть його відтінком прохолодного білого з глянцевим ефектом.

Сміливе колористичне тріо

Контрастна пара відтінків зеленого яблука і червоно-коричневого сургучу доповнена свіжим молочно-білим глянцем. Зелена стіна доповнена бордюром того ж кольору, а червоно-коричневий представлений навісний меблями і тонкої виразною горизонталлю на білому тлі.

Відтінки молодого бамбука і шоколаду

Відтінки шоколаду, молодого бамбука, зеленого чаю і світлого річкового піску створюють утихомирену атмосферу. Варто врахувати, що в невеликому приміщенні, позбавленому природного освітлення, коричневий колір потрібно застосовувати дуже обережно - краще використовувати його в декорі і аксесуарах.

Заряд сонячної енергії

Класичний прийом - поєднання білого і яскравого кольорів. Сонячний апельсиновий відтінок створить чудовий настрій, наповнюючи вас вранці оптимістичним зарядом бадьорості. Щоб урізноманітнити кольорові поверхні, використана мозаїка і декоративний фриз.

теракотовий акцент

Як кольоровий акцент може бути використана теракота - приглушена версія оранжевого кольору. Ахроматичне поєднання бежевого і коричневого відтінків може здатися дещо похмурим у ванній кімнаті і при штучному освітленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Ванна в монохромних тонах

Жовтий і сірий

Дует теплого відтінку жовтих кульбаб і холодного сірого не часто можна зустріти в ванній кімнаті. Однак подібне колористичне рішення - відмінний варіант для створення лаконічного інтер'єру. Як аксесуари підійдуть металеві хромовані деталі в тон змішувачів.

Як аксесуари підійдуть металеві хромовані деталі в тон змішувачів

вітамінний коктейль

Апетитний мікс на цитрусову тематику складається з соковитих відтінків оранжевого і жовтого. Динамічний характер інтер'єру доповнений і комбінацією плиток. Вкраплення помаранчевого на жовтому тлі створюють враження яскравих сонячних зайчиків на стіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Як використовувати помаранчевий колір в інтер'єрі

Строго і благородно

Ванна в тонах рожевого травертину сподобається прихильникам класики. Традиційна для італійського стилю колористика виглядає стримано і шляхетно завдяки лаконічним формам меблів і сантехніки. Плитка з імітацією прямокутної мозаїки оживляє суворий монохромний інтер'єр ванної кімнати.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама