Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Короб для труб у ванній

  1. Конструкція каркаса короба для труб у ванній
  2. Як акуратно заховати труби під ванною (відео з YouTube.com)
  3. Короб для труб у ванній з гіпсокартону (водостійкого)
  4. Використання короба для труб у ванній при облицюванні панелями з полістиролу
  5. Облицювання короба для труб у ванній плиткою

Схема системи опалення і подачі води у ванній кімнаті, в тому числі і труби, на жаль, часто мають вельми непрезентабельний вигляд, що вимагає маскування

Схема системи опалення і подачі води у ванній кімнаті, в тому числі і труби, на жаль, часто мають вельми непрезентабельний вигляд, що вимагає маскування. Виділяють кілька методів, які допомагають закрити труби у ванній. Для цих цілей часто використовують спеціальні короби для труб (у ванній або в туалеті), який «маскує» всі небажані і неестетичний переплетення комунікацій, що ведуть у ванну кімнату.

Перед установкою слід звернути особливу увагу на можливість доступу до масиву трубопроводів вже після безпосереднього монтажу. Продумування цього питання в повній мірі вирішить завдання по доступу до труб у разі непередбачених обставин або ремонту.

Так само використання таких коробів для різних труб, розташованих:

  • На даху (для «маскування» пічної труби)
  • На кухні (підведення і відведення води)
  • У туалеті (включаючи трубопровід опалення)
  • В офісі (старі труби)

Конструкція каркаса короба для труб у ванній

Як зробити короб для труб своїми руками Як зробити короб для труб своїми руками? Існує досить багато варіантів, і всі вони зводяться до виготовлення і розмітки однією з найважливіших складових частин всієї конструкції. Міцний каркас - це основа короба.

Конструкція складається з трьох рамок, матеріалом для яких служить алюмінієвий профіль. Багато використовує для цієї мети рейки. Перш за все, проводиться розмітка довжини труб і ширини. Після виміру наступним етапом стане збірка всіх рамок в єдине ціле, тобто каркас.

Для полегшення процесу кріплення короба під труби (якщо робите своїми руками і поодинці) можна використовувати дерев'яні бруски, які закріплюють всю конструкцію за допомогою саморізів.

Заключний етап виготовлення і установки коробів для труб опалення у ванній, туалеті або в кухні полягає у виборі одного із способів облицювання. Розрізняють декілька найбільш дієвих методів, здатних акуратно і гармонійно вписатися в дизайн приміщення.

Як акуратно заховати труби під ванною (відео з YouTube.com)

Даною відео буде корисно тим, хто шукає приклад приховування труб спеціальними панелями і далбнейшего накладення плитки поверх цієї конструкції. В результаті виходить акуратно і красиво. Однак, краще все-таки подивитися як це виглядає.

Короб для труб у ванній з гіпсокартону (водостійкого)

Цей спосіб найбільш популярний:

  • Спочатку на стіні, зберігаючи відстань для короба в 3-5 см від труб опалення, або позначають вертикальні лінії, при цьому доцільно використовувати будівельний рівень. Це попередня розмітка опорних ліній.
  • Відповідний за розмірами профіль монтується строго по проведеній розмітці. Потім на сам профіль кріпиться і заготівля короба з гіпсокартону для труб, що має товщину в 9,5 мм.
  • Зовнішній край заготовок служить для установки нового профілю, на який, в свою чергу, кріпиться передня частина з кроком в 25 см. Обидва профілі встановлюються, застосовуючи саморізи.
  • Шпаклівка потрібна для вирівнювання місць зіткнення частин конструкції. Нарешті, всю поверхню можна відповідно до власних уподобань пофарбувати або «облицювати».

Декоративний короб для труб в поєднанні з таким же плінтусом - стануть вдалою знахідкою, тому що може знадобитися приховати місце прилягання гіпсокартону до стіни ванної. Багато хто використовує для цієї ж мети звичайний пластиковий куточок для ванної.

Природно, що можна використовувати і прості матеріали для оформлення (приховування) комунікації, але все ж хочеться перебувати в гарному приміщенні. А якщо у вас певний дизайн, то бажано придбати декоративні короби для труб.

Використання короба для труб у ванній при облицюванні панелями з полістиролу

Панелі з екструзійного полістиролу все більше завойовують вдячність серед власників, які застосовують його для обробки ванних кімнат Панелі з екструзійного полістиролу все більше завойовують вдячність серед власників, які застосовують його для обробки ванних кімнат. Безсумнівним плюсом є легкість в монтажі, для чого навіть не потрібен сам каркас.

Сама панель характеризується наявністю спеціальних ніжок. Вони вільно регулюються на висоту до 10 см. Це особливо привабливе гідність, тому що неточність у вимірах практично виключена, що дуже зручно для домашнього ремонту.

Для регульованих або розбірних коробів для труб знаходиться безліч застосувань не тільки в туалеті або ванній, але і в інших приміщеннях з великою кількістю комунікаційних «проходок».

Монтаж панелей складається з трьох послідовних стадій

  • Кінцева опора кріпиться до стіни.
  • На верхню сторону і бічні частини панелей рівномірно наноситься клей, після чого самі панелі акуратно монтуються і вирівнюються.
  • За допомогою гайкового ключа відбувається регулювання висоти, підкручуючи ніжки панелі.

Якщо все зроблено правильно, встановлені панелі прослужать довго.

Облицювання короба для труб у ванній плиткою

Для облицювання плиткою необхідний каркас, обшитий гіпсокартоном, ДВП або фанерою з водовідштовхувальними властивостями.

Застосовується керамічна плитка, незамінна для ванної кімнати тим, щоне піддається впливу вологи і стійка до механічних пошкоджень. Асортимент колірних рішень надзвичайно різноманітний, дозволяючи створити справжній шедевр.

Облицювання каркаса плиткою проводиться, починаючи з зовнішньої, малюнком назовні, сторони. Потім обробляються боковини. Працювати слід зі спеціальним клеєм, що забезпечує хороший результат.

Якщо ви захочете виконати облицювання металевим або пластиковим коробом для приховування труб у ванній, то це не тільки прикрасить ваше «ванне» приміщення, а й стане елементом дизайну.

Sex Cam Cam Sex Live

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама