Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рідкі шпалери у ванній

  1. Рідкі шпалери у ванній - міф чи реальність? При обробці стін ванної кімнати, зазвичай все використовують...

Рідкі шпалери у ванній - міф чи реальність?

При обробці стін ванної кімнати, зазвичай все використовують плитку. Практично, красиво і можна підібрати плитку на будь-який гаманець. Однак, останнім часом, все частіше, при обробці використовують рідкі шпалери у ванній. Ті, хто в перший раз стикаються з цим обробних матеріалів часто запитують "Чи можна взагалі наносити рідкі шпалери у ванній?" Питання логічне і відповідь на нього проста - так можна. Єдина умова, якщо ви нанесли рідкі шпалери у ванній їх необхідно покрити захисним акриловим лаком, який створить шар, що захищає рідкі шпалери у ванній від впливу вологи.

Вибирають їх з кількох причин
Вибирають їх з кількох причин. При нанесенні рідких шпалер у ванній, можна не турбуватися про дрібних нерівностях на стіні, матеріал повністю приховує їх. Рідкі шпалери у ванній надають поверхні незвичайний зовнішній вигляд, вони не мають швів - це позитивно впливає і на зовнішній вигляд і на довговічність матеріалу. Так само матеріал має відмінну тепло- і шумо ізоляцією. Рідкі шпалери Slik Plaster - екологічний метріал, до того ж, надає необмежені простори для творчості. За допомогою рідких шпалер у ванній, ви, зможете створити як однотонну поверхню, так і поєднувати кілька кольорів. Більш того, при нанесенні рідких шпалер в ванну, можна створювати неповторні малюнки, багато воссаздают всіляких рибок або придумують зображення на тему кораблів і мореплавання.

Як наносити рідкі шпалери в ванну?

А тепер, більш детально розповімо про те, як наносити рідкі шпалери в ванну. Для початку, потрібно підготувати поверхню. Детально про підготовку різних видів поверхні Ви, можете прочитати в цієї статті . Після того, як поверхня підготовлена ​​і загрунтована спеціальним грунтом " Водостоп ", Можна приступати безпосередньо до нанесення рідких шпалер у ванну. Якщо, Ви вирішили покрити всю поверхню одним тоном (без поєднання кольорів і малюнків) наносите рідкі шпалери як описано в інструкції, в цьому немає нічого складного, для зручності ви можете переглянути відео-ролик про нанесення рідких шпалер. Якщо ж, Ви вирішили поєднувати кілька кольорів або задумали якесь зображення, складного в цьому, знову ж таки, нічого немає, але є кілька прийомів і нюансів, які докладно описані в цієї статті . Після висихання рідких шпалер у ванній, їх обов'язково потрібно покрити захисним акриловим лаком, для захисту поверхні від вологи. Як Ви могли переконатися - в нанесенні рідких шпалер у ванній немає нічого складного, рідкі шпалери у ванній ви можете нанести самі, на відміну від покриття стін плиткою, коли потрібна кваліфікація плиточника-обробника для якісного нанесення.

Спробуйте створити неповторний і ексклюзивний інтер'єр, відмовившись від стандартних способів обробки. Рідкі шпалери у ванній допоможуть Вам у цьому. Вони порадують Вас і ваших близьких. Вибір за Вами, експерементіруйте !!!

Рідкі шпалери у ванній - міф чи реальність?
Рідкі шпалери у ванній - міф чи реальність?
Ті, хто в перший раз стикаються з цим обробних матеріалів часто запитують "Чи можна взагалі наносити рідкі шпалери у ванній?
Як наносити рідкі шпалери в ванну?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама