Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скільки коштує монтаж пластикових панелей на стіни

  1. Як розрахувати вартість матеріалу для ванної пластиковими панелями

Дуже сучасним, популярним і економним способом ремонту стін в приміщенні стала обробка ванної кімнати пластиковими панелями. Такий варіант дуже популярний завдяки невисокій вартості матеріалу і робіт. З його допомогою Ви зможете швидко і легко відремонтувати ванну і санвузол. Завдяки розвитку сучасних технологій пластикові панелі отримали різноманітні текстури та кольору, які можуть задовольнити вимоги навіть самого вимогливого господаря.

Завдяки розвитку сучасних технологій пластикові панелі отримали різноманітні текстури та кольору, які можуть задовольнити вимоги навіть самого вимогливого господаря

Установка пластикових панелей сама по собі нескладна, але для тих, хто не хоче витрачати свій час, можна скористатися допомогою досвідчених фахівців з монтажу пластикових панелей за доступною вартості. За допомогою ПВХ-панелей Ви зможете освіжити зовнішній вигляд ванної, навіть якщо санвузол давно не ремонтувався.

За допомогою ПВХ-панелей Ви зможете освіжити зовнішній вигляд ванної, навіть якщо санвузол давно не ремонтувався

Оздоблення стін ПВХ-панелями 500 рублів за м2 Оздоблення панелями ванної кімнати і санвузла від 9500 рублів

Увага! Зазначена вище вартість робіт не включає ціни на будівельні та витратні матеріали. Для більш детальної інформації ми рекомендуємо написати нам через форму зворотного зв'язку.

Більш того, вартість робіт фахівця з установки і обробці стін пластиковими панелями досить низька, і ціна матеріалу цілком доступна. Тому ремонт санвузла або ванною і обробка стель пластиковими панелями настільки затребувані й улюблені багатьма замовниками.

Виділимо переваги обробки ванної пластиковими панелями:

  1. Велика розмаїтість асортименту ПВХ-панелей (фактура, колір, імітація різних поверхонь, фотодрук орнаментів і зображень).
  2. Невисока вартість ПВХ-панелей для бюджетного ремонту санвузла та ванної кімнати.
  3. Швидкість, простота і невисока вартість робіт з оздоблення.
  4. Проста і швидка заміна окремих фрагментів.
  5. Відсутність необхідності виконувати вирівнювання стін під обробку ПВХ-панелями.
  6. Довгий термін експлуатації і практичність.

Довгий термін експлуатації і практичність

Як розрахувати вартість матеріалу для ванної пластиковими панелями

Ні для кого не секрет, вартість ремонту ПВХ-панелями складається і з вартості будматеріалів, витрати матеріалів і цін роботи фахівця. Розрахуємо, скільки знадобиться пластикових панелей для виконання ремонту ванної з висотою стелі в 2,7 м типового розміру 1,5х2,5 м, що вартість 8 м по периметру.

Для розрахунку необхідної кількості ПВХ-панелей візьмемо їх стандартний розмір, що становить 2,7 х 0,25 метра. Тобто одна панель певної довжини закриє 0,25 м поверхні. Значить, для периметра 8 м знадобиться 32 штуки. До того ж, не варто забувати, що купувати матеріал краще з запасом 15-20%, як це прийнято на випадок заміни або підрізування, тому використовуємо 36-37 штук.

Ціна пластикових панелей в середньому становить близько 170 рублів, а значить ціна матеріалів для ремонту становить приблизно 6 тис. Рублів.

Рублів

Площа робіт для ванної кімнати розміром 1,5 * 2,5 м2 - приблизно 17,5 м2. Вартість робіт фахівця з облицювання приміщення становить 450 рублів за м2, що в результаті обійдеться більше 8 тис. Рублів. Але, як правило, ціна на роботи з облицювання панелями ПВХ трохи вище, оскільки роботи потрібно вести в маленькому приміщенні і обмежених умов.

Крім панелей, ще потрібні супутні або витратні матеріали: саморізи, направляючі, куточки і т.д. Це додасть ще 800-100 руб. витрат.

Як Ви помітили з прикладу, ціна на обробку ванної за допомогою ПВХ-панелей з витратами на покупку матеріалів в кілька разів дешевше, ніж облицювання кахлем.

Можливо Вам буде також интерестно:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама