Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ванна в морському стилі: інтер'єр

  1. Основні риси ванній в морському стилі
  2. Як оформити стіни морської ванної кімнати
  3. Яким зробити підлогу і стелю у ванній морської тематики

Зміст публікації:
Основні риси ванній в морському стилі
Як оформити стіни морської ванної кімнати
Яким зробити підлогу і стелю у ванній морської тематики

Для якого приміщення і підходить більшою мірою морський стиль, так це для ванною. Стихія води тут вирує, приємна атмосфера з відповідними ароматами і свічками розташовує до релаксу. Майже як на узбережжі океану. Бракує тільки криків чайок, які, до речі, теж можна відтворити за допомогою сучасних пристроїв. Але і облаштування кімнати повинно відповідати обраній темі. Про те, як правильно оформляється ванна в морському стилі, ми поговоримо разом з vannaja.net.

net

Дизайн ванної в морському стилі фото

Основні риси ванній в морському стилі

Така обстановка відрізняється простотою і відсутністю помітної обробки. Вона умиротворяє, розслаблює і налаштовує спокійний і розмірений спосіб життя. Навіть якщо ваш робочий день пройшов в стресовій обстановці, то ароматна ванна в самоті зніме напругу, розслабить і дозволить позбутися від негативу. Для деяких людей залишитися один на один зі своїми думками - завдання не з легких, так почему не реалізувати її хоча б у ванній кімнаті в оточенні інтер'єру в морському стилі? Тим більше що колірна гамма і обстановка до цього розташовують.

  1. Море і пісок - це не єдина колірна гамма, яка обігрується в «морський» ванній. Хоча дійсно, блакитний, білий і пісочний кольору найчастіше тут зустрічаються. Також може використовуватися жовто-коричнева гамма, бірюзові відтінки, червоний або помаранчевий для яскравих акцентів.
  2. Проста обстановка. Тут ви не зустрінете вензелів в золоті або мармурових стін. Вся обробка більш прозаїчна і нехитра, але від цього вона не є менш привабливою.
  3. Не дуже дороге оформлення. Цей пункт випливає з попереднього. Відсутність дорогих оздоблювальних матеріалів і ексклюзивної сантехніки добре економить сімейний бюджет. Для оформлення ванної в морському стилі цілком підійдуть «звичайні» матеріали та сантехнічні прилади - кахельна плитка , пластикові панелі , Білий класичний унітаз і ванна.

    Плитка для ванною в морському стилі фото

  4. Аксесуари. Підійде все, що пов'язано з морською темою - картини і панно із зображенням прибою, черепашки на полицях, стаканчики для зубних щіток, декоровані галькою, морські зірки на стіні, фриз з морськими мотивами по периметру приміщення, якір або рятувальний круг біля ванни.

Велика кількість блакитного і білого кольорів вносить нотку свіжості навіть у ванну міської квартири. Тому атмосфера безтурботності, притаманна відпочинку на березі моря або океану, вам гарантована!

Більше ідей оформлення ванної кімнати в морському стилі дивіться в цьому відеоролику.

Як оформити стіни морської ванної кімнати

Традиційно стіни ванної в морському стилі оформляють плиткою біло-блакитний колірної гами, що ідеально підходить для ванної в морському стилі. Але крім кахлю є ще інші оздоблювальні матеріали, які будуть доречні в такому приміщенні.

  • Плитка. Класика жанру. Рідко стіни обкладають тільки білою або тільки блакитною плиткою. Як правило, ці кольори комбінують між собою, викладаючи смугами, в шаховому порядку або сегментами, підкреслюючи ті чи інші зони приміщення. З новинок зверніть увагу на плитку 3d з об'ємними реалістичними картинками - за рахунок особливої ​​технології виготовлення вони виглядають дуже правдиво і натурально.
  • Мозаїка. Ще один матеріал, який досить поширений в дизайні морської ванної кімнати. Це можуть бути настінні або підлогові панно із зображенням таємниць морських глибин, викладені по камушку і скельця. А можуть бути більш сучасні варіанти, наприклад, напівпрозора скляна мозаїка на сітці, працювати з якою швидко і просто.

    Інтер'єр ванної в морському стилі фото

  • Фарбування. Пофарбовані однотонні стіни є відмінною основою для декору. Вони не відволікають і не перетягують на себе увагу, зате на них добре виділяється декор у вигляді картини, дзеркала або полки з морськими атрибутами.
  • Панелі ПВХ. Менш практичний варіант з усіх перерахованих, але він також іноді використовується. Вся справа в ціні, вона невелика, тому доступна більшості. З мінусів слід зазначити недовговічність цього матеріалу - пластик легко протикає гострими предметами, на ньому залишаються вм'ятини, також неякісний пластик може з часом пожовтіти.
  • Декоративна штукатурка. При виборі того чи іншого різновиду декоративної штукатурки важливо звертати увагу на рельєф поверхні. Краще якщо це буде ідеально гладка рівна поверхня, а не структурна основа, на якій може накопичуватися волога і згодом оселитися грибок.

Чудовим декором ванній в морському стилі стануть тематичні наклейки або малюнки, виготовлені під трафарет. Мешканці морських глибин, кораблі на бурхливих хвилях, штурвали і якорі в буквальному сенсі слова оживають на стінах. І для цього зовсім не обов'язково бути художником.

І для цього зовсім не обов'язково бути художником

Ванна в морському стилі фото

Яким зробити підлогу і стелю у ванній морської тематики

Незважаючи на досить скромну колірну палітру, оформляти ванну в морському стилі дуже приємно. А новомодні способи обробки в цьому допоможуть.

  • Керамічна плитка . В якості підлогового покриття це найбільш вигідний матеріал. Цьому сприяє широка колірна гамма і прекрасні експлуатаційні властивості - вона не боїться вологи, на ній не розмножуються бактерії, має неслизьке покриття, має підвищену зносостійкість, легко миється. Що стосується малюнка, то можна вибрати однотонну плитку, а можна різнокольорову (наприклад, у вигляді морських каменів). Також цікаво буде виглядати керамічна плитка «під дерево» - вона має форму витягнутого прямокутника, імітує зріз деревини і з її допомогою можна зробити підлогу як на палубі корабля.
  • декоративний наливний 3d-пол . Він має такі ж експлуатаційні характеристики, як і плитка (не боїться вологи, не сприяє розмноженню бактерій, не ковзає, не стирається, легко миється, до того ж, на відміну від плитки, є безшовним). Його зовнішній вигляд здатний перетворити навіть саму скромну ванну. Завдяки об'ємному тривимірному зображенню на підлозі оживають реалістичні картинки - плаваючі на мілині рибки, граються дельфіни, норовить вискочити з води акула. Такий ефект досягається завдяки особливій технології виготовлення 3d-підлог і, головне, їх можна зробити своїми руками.

    Оформлення ванній в морському стилі фото

В якості аксесуару для ванної в морському стилі на підлозі будуть доречні пухнасті килимки із зображенням корабля, різнокольорових камінчиків або черепашок.

Що стосується стелі, то найчастіше його роблять ідеально білим. В якості оздоблювального матеріалу підійдуть пластикові панелі, гіпсокартон з подальшим фарбуванням, натяжний полотно . Але якщо ви хочете в інтер'єр ванної в морському стилі додати динаміки, наповнити його тематичними картинками, то вибирайте натяжні стелі з фотодруком, на які можна нанести будь-яке зображення. На такій стелі зображують життя морських тварин, верхівки пальм на тлі блакитного неба, кораблі. Всю цю красу небажано псувати врізними світильниками, тому їх краще розташувати в гіпсокартоном коробі по периметру стелі.

Для деяких людей залишитися один на один зі своїми думками - завдання не з легких, так почему не реалізувати її хоча б у ванній кімнаті в оточенні інтер'єру в морському стилі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама