Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перший зовнішній жорсткий диск Freecom Mobile Drive Sq TV для улюблених телепередач і фільмів

Freecom представляє накопичувач Mobile Drive Sq TV - жорсткий диск, спеціально призначений для запису телепрограм через USB-порт

Freecom представляє накопичувач Mobile Drive Sq TV - жорсткий диск, спеціально призначений для запису телепрограм через USB-порт. Мініатюрний диск 2.5 "Freecom SATA Mobile Drive Sq TV поставляється із спеціальним кріпленням для установки на задній панелі телевізора і підключення до роз'єму USB на телевізорі.

Функції запису телепередач по USB доступні в телевізорах високого класу, а використання накопичувача Freecom Mobile Drive Sq TV розширює можливість запису, яка раніше була доступна тільки для власників цифрових пристроїв DVR (наприклад, ресиверів зі вбудованим жорстким диском) або DVD-плеєрів з функцією запису.

Високоякісний накопичувач Freecom Mobile Drive Sq TV випускається в варіантах 500 Гбайт і 1 Тбайт, отримує електроживлення через USB-порт телевізора. Для нього не потрібно додатковий мережевий адаптер.

Портативний жорсткий диск можна використовувати і для зберігання, обміну та резервного копіювання даних і програмного забезпечення на комп'ютерах або в комп'ютерних мережах. Через інтерфейс USB 3.0 (також сумісний з портами USB 2.0) дані можуть передаватися на швидкості 130 Мбайт / сек. Високоякісний жорсткий диск поставляється в комплекті з ПЗ резервного копіювання Nero для Microsoft Windows, і функцією енергозбереження для перекладу жорсткого диска в режим очікування, коли він не використовується.

Freecom Mobile Drive Sq TV розроблений у співпраці з відомим промисловим дизайнером Арманом Емамі (Arman Emami), накопичувач вже завоював безліч міжнародних нагород за стильний дизайн в 2012 році, в тому числі IF Design Award, Universal Design Award і The Red Dot Design Award. Freecom Mobile Drive Sq виготовлений з нержавіючої сталі і підданий піскоструминної обробці, що робить його несприйнятливим до подряпин і відбитків пальців.

Freecom Mobile Drive Sq TV буде доступний в роздробі в грудні 2012 року в варинтах на 500 Гбайт і 1 Тбайт за рекомендованими роздрібними цінами 867 гривень і 1020 гривень відповідно.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама