Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зовнішня обробка дерев'яного будинку: етапи обробки, переваги

  1. Водостічні системи для будинку
  2. Що це таке
  3. Етапи установки водостічні системи
  4. Зовнішня обробка дерев'яного будинку
  5. Переваги нашої обробки

«Терем» виконує роботи по внутрішній і зовнішній обробці заміського будинку «Терем» виконує роботи по внутрішній і зовнішній обробці заміського будинку. Фахівці компанії готові обробити будь-який дачний будинок - дерев'яний, брусової, каркасний і навіть цегельний.

Досвідчені технологи проконсультують Вас з усіх питань, допоможуть визначитися з вибором оздоблювальних матеріалів і при наявності загальних розмірів будинку, зроблять попередній розрахунок вартості.

Якщо вас все влаштовує, то укладається договір. У ньому фіксується загальна ціна, в яку входить вартість робіт і матеріалів (з урахуванням доставки), вказуються терміни поставки і виконання робіт.

Водостічні системи для будинку

Зовнішня естетика приватного будинку або дачного котеджу залежить від наявності всіх необхідних функціональних систем. На приклад водостічні системи для будинку потрібні для правильної організації і відведення небажаної води з даху і подальше виведення її з ділянки. Це необхідно для збереження фундаменту будинку, зручності переміщення та естетичного вигляду.

Що це таке

Водостічна система - це необхідна функція будинку для видалення води з даху в одне спеціально відведене місце. Це необхідно для того щоб не намокали стіни і фундамент будівлі. Волога зволожує поверхню обробки стін і фундаменту і тим самим поступово піддає до різних руйнувань і псування естетичного вигляду. Згодом вода руйнує фундамент, з'являються тріщини і вибоїни, змінюючи структуру. Наслідок пошкодження фундаменту досить плачевні, загрожує серйозним пошкодженням стін.

Етапи установки водостічні системи

Для того щоб уникнути сплачуваного результату, потрібно встановити водостічну систему. Компанія "Терем" здійснює монтаж водостічної системи будь-якої складності. Для якісного монтажу необхідно виконати роботу по етапної:

  • розрахунок кута гаків
  • монтаж гаків
  • підготовка жолоба до установки
  • монтаж жолоби і водостічних труб

Необхідні матеріали:

  • кріпильні гаки
  • необхідну кількість жолоби
  • водостічні труби
  • витратні матеріали та інструменти

Зовнішня обробка дерев'яного будинку

Дерев'яний будинок сам по собі наділений доброчинної атмосферою для комфортного життя. Для того щоб дерев'яний будинок був в хорошому стані довгий час, він вимагає особливого йди і обробки. Дерев'яний будинок, як правило, обшивають спеціальними матеріалами. Але слід розуміти, що дерев'яний будинок піддавати оздоблювальними роботами потрібно через деякий час після усадки. Будинки з обробленого бруса можна обшивати через пів року, а вдома з необробленого дерева, зрубаного в диких умовах можна обшивати лише через 2 роки і більше.

Етапи зовнішньої обробки дерев'яного будинку:

  • обробка стін спеціальними захисними засобами;
  • монтаж пароізоляційного шару для захисту будівлі від внутрішньої вологи;
  • установка каркасних балок;
  • монтаж теплоізоляційних шарів для збереження тепла в будинку;
  • укладка гідроізоляційної плівки для захисту дерева від вологи надходить зовні;
  • декоративна зовнішня обробка дерев'яного будинку.

Що входить (Яка буває оздоблення)

  1. штукатурка
  2. сайдинг
  3. Лицьова цегла
  4. Штучний камінь
  5. Плитка і керамограніт

Переваги нашої обробки

Зовнішнє оздоблення проводиться після утеплювальних робіт. Для утеплення будинку використовується: пінопласт, мінеральна вата, скловата, ековата і інші загальнодоступні теплоізоляційні матеріали.

Після утеплення будинок можна починати зовнішню обробку будинку. Наша компанія займається обробкою дерев'яних, брусових, каркасних і навіть цегляних будинків. При виборі оздоблювальних матеріалом враховується загальна витратна вартість, майбутній дизайн, час ремонту. Звертайтеся по допомогу в компанію "Терем" за короткий час ви отримаєте повну зовнішню обробку під ключ за розумну ціну. Будівництво - це наш коник!

Які матеріали використовуються

1. Оздоблення штукатуркою:

  • обробна декоративна суміш (акрилова або силіконова)
  • піщано бетонні суміш
  • витратні матеріали

Такий вид обробки став популярний в останні десятиліття. Особливо затребувана штукатурна оздоблення фасадів приватних будинків і дачних котеджів. Вона ідеально зберігає будинок від агресивного навколишнього середовища. При якісної укладанні будинок буде в ідеальному стані тривалий час.

2. Обробка сайдингом:

  • сайдинг будь-якого виду (залізний, вініловий)
  • сталеві кути для кріплення
  • дерев'яні рейки для обрешітки
  • витратні матеріали

Сайдинг буває вертикальної і горизонтальної укладання. Вибір здійснюється виключно з особистих уподобань. Самостійна укладання сайдинга можливо тільки добре вивчивши технологію, в іншому випадку ви витратите час і зіпсуєте куплений матеріал, з якого не вдасться здійснити монтаж.

Для швидкої і якісної обробки фасаду сайдингом зверніться до фахівців з компанії "Терем". Без зайвих матеріальних і тимчасових витрат наша будівельна бригада здійснить монтаж за строго обумовлений час.

_______________________________________________________

Для того щоб дізнатися подробиці про облицювальній матеріалі і способах монтажу і розрахувати вартість робіт, зверніться до наших фахівців по телефону: 8 (8452) 577-567;

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама