Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зовнішня штукатурка стін фасаду будинку в Мінську і області

  1. Крім достатніх навичок фахівців, найчастіше якісне виконання обробки штукатуркою вимагає наявності...
  2. фактура Камінець
  3. фактура Короїд
  4. фактура Мюнхенська
  5. фактура Шагрень
  6. фактура Мозаїка
  7. Утеплення при штукатурних роботах
  8. Для обробки фасадів в наших краях прийнято використовувати 2 види утеплювачів:
  9. Які матеріали при штукатурці стін ми використовуємо?
  10. штукатурний фасад & декоративний камінь
  11. штукатурний фасад & фактурна фарба

Наша команда обробників реалізує штукатурку будинків в приватному і садибної будівництві Мінська і передмістя. Розуміючи і усвідомлюючи всю відповідальність, що лежить перед замовником при виборі якісного і недорогого підрядника, ми пропонуємо ознайомитися, і в разі необхідності, відвідати вже наявні об'єкти, де штукатурка фасаду здійснювалася нашими руками. У деяких випадках можна відвідати і діючі об'єкти.

Крім достатніх навичок фахівців, найчастіше якісне виконання обробки штукатуркою вимагає наявності професійного обладнання, такого, як:
  1. Риштування. Використовуються для штукатурки стін як всередині об'єкта, так і зовні. Тільки маючи достатній асортимент лісів, можна проводити роботи з фасадами і іншими видами будівельних робіт на висоті. Крооме того, в наявності спеціальні лісу для роботи на сходах, балконах, еркерах.
  2. Вишки-тури. З їх допомогою штукатурка стін виконується максимально продуктивно, за рахунок відсутності необхідності в частій разбоке / складання устаткування. При цьому забезпечується щадний режим для підлогового покриття.
  3. Штукатурна станція. Забезпечує великий обсяг виконання оздоблювальних робіт без втрати якості, при цьому робить вартість штукатурки будинків з великими фасадами істотно дешевше.
  4. Теплові гармати. Використовуються для сушки після проведення всіх робіт. Особливо затребувані в тих випадках, коли штукатурка будинку виконується взимку або в міжсезоння, або потрібно завершити здачу будівельного об'єкта швидше.

Стандартна робота на типовому котеджі з площею стін 200 м2 приблизно виглядає так:

  1. Приїжджаємо на об'єкт, освоювати, виробляємо монтаж будівельного устаткування (ліси, вишку туру) - 1 день.
  2. Виконуємо різання і фіксацію утеплювача на спеціальний клей і чекаємо, поки він висохне - 3 дні.
  3. Додатково зміцнюємо дюбель «парасольки» - 1 день.
  4. Наносимо новий шар штукатурного клею з армуючої сіткою і чекаємо, поки він висохне - 3 дні.
  5. Наносимо грунтовку і чекаємо висихання - 2 дня.
  6. Наносимо останній шар декоративної штукатурки. Виконуємо фарбування (при необхідності). Чекаємо висихання - 3 дні.
ps зазначені терміни актуальні при повному забезпеченні об'єкта будівельними матеріалами, своєчасною оплатою за вироблені роботи і сприятливих погодних умовах. Впливати несприятливі погодні умови багато видів штукатурних робіт проводити не можна.

Які матеріали ми використовуємо для штукатурки фасадів будинків?

На ринку Білорусі (і Мінська зокрема) представлено досить велику кількість декоративних штучних сумішей. Найбільш популярними на будівельному ринку Мінська є такі фасадні фактури як:
Наша команда обробників реалізує штукатурку будинків в приватному і садибної будівництві Мінська і передмістя

фактура Камінець

фактура Короїд

фактура Мюнхенська

фактура Шагрень

фактура Мозаїка

дощик, мозаїка, камінчик, короїд, шуба,

Варто відзначити, всі перераховані вище фактури досить добре виглядають і в тому випадку, коли обробка штукатуркою проводиться всередині приміщень. Але робота в подібних випадках може виконуватися з використанням і більш вишуканих фактур, ніж тих, які застосовні для обробки фасадів. При цьому професійно виконана обробка штукатуркою може стати ключовою деталлю інтер'єру приміщення, гармонійно вбудовуватися в загальну концепцію будинку. Можливе використання вельми цікавих складів, технік нанесення, і навіть їх комбінацій. Тут важливо правильно підібрати кваліфікованого майстра, який вміє володіти сучасними технологіями штукатурки будинків, даний фактор є вирішальним, якщо мета, затишний і красивий будинок, який буде довго радувати око своїм зовнішнім виглядом. У нашому випадку вишукана штукатурка стін всередині приміщень може здійснюватися майстрами, які пройшли стажування в Італії.

Утеплення при штукатурних роботах

Приклад штукатурки фасаду з утепленням:

1 стіна

2 клей

3 утеплювач

4 дюбель "Парасолька"

5 армована сітка

6 базова штукатурка

7декоратівний склад

Для обробки фасадів в наших краях прийнято використовувати 2 види утеплювачів:

Штукатурка стін з використанням утеплення пінополістиролом:

У народі поширена назва - пінопласт. Існують різні типи утеплювачів з пінопласту, оскільки їх виготовляють різні виробники. Більш просунуті версії утеплювачів на основі пінопласту негорючі, не токсичні, більш дешеві варіанти мають гірші характеристиками, але, тим не менш, можуть підійти для утеплення складських і торгових площ, так як стоять набагато дешевше. Дані матеріали можуть відрізнятися по товщині і щільності, що безпосередньо впливає на пароізоляційні і тепло-масові показники в будинку.

Штукатурка стін з використанням утеплення мінеральною ватою:

відрізняється більш високою вартістю в порівнянні з пінополістирол, але володіє поліпшеними характеристиками, плюс є екологічним утеплювачем. Головне не піддавати її впливу атмосферної вологи від початку монтажу і аж до обмазки клеєм.

Також варто відзначити, що пінополістирол товщиною 5 см має точно такі ж властивості, як і утеплювач з мінеральної вати товщиною 10 см. Але він не здатний «дихати» в тій же мірі, як і мінеральна вата, поступається так само по пароізоляційним властивостями і вважається більш токсичним. Тому для утеплення житлових будинків ми рекомендуємо використовувати мінеральну вату, а для утеплення виробничих і складських приміщень - пінопласт. Пінополістирол добре може тримати приміщення в теплі, плюс коштує трохи дешевше, тому для складських, торгових, і виробничих приміщень такий варіант підходить краще.

Якщо передбачається штукатурка стін всередині приміщень, то, як правило, можуть бути використані для утеплення вищеописані матеріали. Але утеплення при внутрішній обробці виконується досить рідко, оскільки в результаті істотно зменшується площа приміщення, та й прикручувати до стін полиці стане більш проблематично. А ось для зовнішнього утеплення такі варіанти підходить просто відмінно.

Які матеріали при штукатурці стін ми використовуємо?

  • Оздоблення будинку штукатурно-клейовим складом

Як правило, штукатурка будинку завжди виконується з використанням клейового складу. Адже він є основою для подальшого нанесення складів і грунтовки. Цей елемент «пирога» зовсім непомітний, але виконує важливу роль, оскільки відповідає за скріплення шарів і вирівнювання поверхні. Як правило, штукатурка будинку виконується з використанням клейового складу разом з утеплювачами. Найпоширенішими в Білорусі є полімерні, цементно-піщані і волокнисті клейові склади.

  • Оздоблення будинку цементною штукатуркою

Штукатурка стін зовні будівлі часто вимагає їх вирівнювання. В даному випадку використовується цементна штукатурка. Вона відрізняється доступною вартістю і відмінно справляється з кліматичними навантаженнями, які притаманні Білорусі. Саме тому штукатурка будинку досить часто виконується саме за допомогою цього складу.

  • армувальний каркас

Для отримання міцної і рівної стіни оздоблення штукатуркою виконується з армуванням. Армувальний каркас зміцнюємо останній шар клею, виконуючи функцію сполучної ланки між останніми шарами і утеплювачами. Завдяки цьому штукатурка фасаду завжди буде якісною. Також штукатурка фасаду може виконуватися за допомогою металевої армуючої сіткою. А обробка штукатуркою всередині об'єкта може виконуватися тільки за допомогою малярської сітки або скловолокна.

  • Грунтовка при штукатурці фасаду

Для забезпечення довгого терміну служби всіх елементів «пирога» штукатурка фасаду повинна виконуватися з ґрунтовкою. Багато фахівців ігнорують цей етап, що змушує засумніватися в їх професіоналізмі. Ми ж завжди дотримуємося цю технологію.

  • Нанесення фінішного декоративного покриття.

На ринку будівельних матеріалів представлена ​​величезна кількість фарб і фактур, що мають різні показники по стійкості до ультрафіолету і опадів, здатності відображати бруд. Мають різні терміни служби і способи догляду. Краще, якщо ми самі під'їдемо із зразками, і запропонуємо різні варіанти фарб і декоративних покриттів для стін вашого будинку.

Краще, якщо ми самі під'їдемо із зразками, і запропонуємо різні варіанти фарб і декоративних покриттів для стін вашого будинку

штукатурний фасад & декоративний камінь

штукатурний фасад & фактурна фарба

штукатурний фасад

& Клінкерну цеглу

Ціна на зовнішню штукатурку фасадів будинку:

Орієнтовну вартість робіт можна побачити в нашому прайсі. Слід враховувати, ціна може змінюватися в бік зниження або підвищення від наступних факторів:
  1. Геометрія, стан і висота стін
  2. Загальний обсяг штукатурних робіт
  3. Наявність або відсутність додаткових робіт
  4. Віддаленість об'єкту від Мінська

До речі. Есліт потрібно дізнатися точну вартість штукатурних робіт, Ви можете скористатися спеціальною формою .

Які матеріали ми використовуємо для штукатурки фасадів будинків?
Які матеріали при штукатурці стін ми використовуємо?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама