Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Audi підтримала фейковий рекламу з Олімпійськими кільцями

Протягом останньої доби в інтернеті поширювалися підроблені рекламні принти на тему не до кінця розкрилися Олімпійських кілець. Один з них взяли за справжню рекламу Audi, а згодом його підтримала і сама компанія.

Один з них взяли за справжню рекламу Audi, а згодом його підтримала і сама компанія

Принт з'явився в російськомовному інтернеті вранці 10 лютого. Геніальна простота виконання реклами та загальне захоплення нерозкритими олімпійськими кільцями змусили багатьох повірити в те, що це і є справжня реклама.

Картинку підхопили багато великих спільноти у «ВКонтакте», а потім через численні згадки принт потрапив в поле зору піарників німецького представництва Audi - і опинився в офіційному Твіттер-акаунті .

У самій компанії розвіяли припущення про те, що це є справжнім рекламним принтом Audi. «Це не офіційна реклама», - прокоментував статтю Mashable співробітник відділу соціальних медіа Audi, вказавши на колумніста TJournal Михайла Кафанова.

Михайло Кафанов пояснив SMM-щіку, що насправді він не є автором картинки. За його словами, він просто шукав в Твіттері цікавий контент по слову «sochi» і натрапив на картинку. Проте, представник Audi зацікавився принтом і попросив вислати його з високою роздільною здатністю для розміщення на Facebook.

Насправді, фотографія двох автомобілів Audi, взята для створення цього принта, датована ще 2008 роком. Тоді з'явилася інформація про очікуваний випуск суперкара Audi R8 V10, і в мережу просочилася ціла серія різних фото.

Проте, створення такої фейковий реклами було лише питанням часу. Уважні фанати автомобілів угледіли не тільки зв'язок чотирьох кілець і Audi, але і зірочки нерозкритого кільця, практично повторює логотип нафтової компанії BP.

Уважні фанати автомобілів угледіли не тільки зв'язок чотирьох кілець і Audi, але і зірочки нерозкритого кільця, практично повторює логотип нафтової компанії BP

Компанія Audi (що знаходиться в складі концерну Volkswagen) є спонсором Олімпійських ігор в Сочі. BP підтримує олімпійську команду США.

\ \

Історія з розкрилися кільцем під час церемонії відкриття Олімпіади стала найгучнішим мемом минулих чотирьох днів. Блогери придумали на цю тему масу жартів і фотожаб , А в інтернеті стали продавати одяг з символікою.

# Новина # фейки # реклама #SMM # кольцо_не_раскрилось # нераскрившіеся_кольца_на_Олімпіаде #Audi #BP_British_Petroleum # реклама_Audi_с_олімпійскімі_кольцамі

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама