Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Аксесуари для басейнів

Басейн являє гідротехнічна споруда, в якому безперервно здійснюються процеси рециркуляції і фільтрації, а також проводиться постійне знезаражування води

Басейн являє гідротехнічна споруда, в якому безперервно здійснюються процеси рециркуляції і фільтрації, а також проводиться постійне знезаражування води. Оптимально підібраний відповідно до місткості басейну фільтруючий насос забезпечить такий рівень очищення води, яка дозволить змінювати воду в басейні не частіше ніж один раз на місяць. Додаткове використання системи знезараження води (Saltwater System) збереже воду абсолютно чистою і повністю збереже від загрози інфекцій.
Зберігати в чистоті стінки і дно басейну допоможуть спеціальні набори для чистки басейнів, що включають сачки, вакуумні насадки, скімери. Сачком можна виловити плаваючий в басейні великий сміття. За допомогою вакуумних насадок звільняють дно і стінки басейну від забруднення. Скіммер (його ще називають "шумівка") являє фільтрувальну установку, через яку проходить вода перед тим, як потрапити в фільтр-насос для подальшого очищення. Також як і сачок, скіммер призначений для звільнення води від щодо крупного сміття.
Щоб запобігти попаданню пилу і сміття в басейн рекомендуємо купувати тент. У накритому басейні навіть при сильному вітрі вода буде залишатися чистою.
Підстилка під днище басейну захистить зовнішні стіни від бруду. З цієї підстилці можна ходити босоніж і залишати на ній речі. За спеціальним драбинках зручно залазити в басейн і виходити з нього.

Любителям теплої води пропонується електрообладнання для підігріву води, а також спеціальні покривала, що акумулюють сонячне тепло і передають його воді басейну.

На нашому сайті ви можете купити аксесуари для басейну за доступною ціною!

02.11.2017

Ось і настала пора дощів, і незмінним атрибутом кожного з нас стає парасольку. І як би ми не любили гуляти під парасолькою ...

13.10.2017

Педикюрні носочки ECHO - нова можливість доглядати за шкірою ніг, вони відрізняються зручністю, високою результ ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама