Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Камінні топки AQUA LONG LUX 40 кВт з водяним контуром купити

  1. опис Технічний опис топок AQUA LONG LUX 40 кВт
  2. Варіація по потужності топки
  3. Варіація для систем опалення: СОТ і СЗТ
  4. варіант СОТ
  5. варіант СЗТ
  6. Варіація по комплектації дверки Стандарт і LUX
  7. варіант LUX
  8. Загальна комплектація

опис

Технічний опис топок AQUA LONG LUX 40 кВт

Топки AQUA LONG LUX 40 кВт виготовляються для двох систем опалення: СОТ і СЗТ, комплектуються дверцятами Стандарт або LUX.

Варіація по потужності топки

Варіант топки AQUA LONG LUX 40 кВт

Призначений для обігріву будинків, як єдине джерело тепла, площею до 400 квадратних метрів і висотою стелі не більше ніж 2,8 метра, так і альтернативний. Будинок повинен бути якісно утеплений відповідно до нормативних актів для даної погодних зони. У топці додатково встановлено верхню теплообмінник (водяний контур).

Варіація для систем опалення: СОТ і СЗТ

Топки AQUA LONG LUX 40 кВт виготовляються для опалення будинків і призначені для роботи в системі відкритого типу (СОТ) або в системі закритого типу (СЗТ).

варіант СОТ

Топка з водяним контуром AQUA LONG (СОТ) виготовляється з 4 мм стали і призначена для систем опалення з робочим тиском не вище 1,5 Бар.

варіант СЗТ

Топка з водяним контуром AQUA LONG (СЗТ) виготовляється з 6 мм сталі і призначена для систем опалення з робочим тиском не вище 2,5 Бар.

Примітка: більш детальну інформацію про системах СОТ і СЗТ ви можете знайти в нашій статті: Яка система опалення краще: СОТ або СЗТ?

Варіація по комплектації дверки Стандарт і LUX

варіант Стандарт

В даном варіанті в дверку встановлюється жаростойкое скло Robax з внутрішньої сторони топки. Дверцята відкривається вліво.

варіант LUX

В даном варіанті в дверку встановлюється скло Robax LUX, типу Плазма (затемнення по краях з логотипом Zharko) з зовнішньої сторони топки на всій її площі і закріплюється нержавіючими планками. Дверцята відкривається вліво.

Загальна комплектація

  1. Дверцята з подвійним замком (ручка розташована справа внизу поза зоною нагріву)
  2. Герметичні клапана подачі повітря в топку з потрійною регулюванням напряму повітря, запатентовані в Канаді. (Це красиве і потужне горіння вогню)
  3. Система чисте скло з подвійним обдувом скла верх низ
  4. Система піролізного горіння дров зверху вниз
  5. Дверцята і ручка пофарбовані порошковою вогнетривкої фарбою. (Порошкова вогнетривка фарба більш стійка до стирання і має гарний естетичний вигляд)
  6. Зручне розташування ручок регулювання подачі повітря (в нижній лицьовій частині топки в НЕ зони нагріву).
  7. Регульовані ніжки в стандартному наборі
  8. Перехідник підключення зовнішньої подачі повітря в топку діаметром 150 мм (збільшений обсяг подачі повітря в топку)
  9. Скло в дверцятах топки Robax, Німеччина.
  10. Футеровка вогнетривом ТМ Сніжинка (жаростійкість до 1600 градусів + велика теплоємність)

Примітка: Всі варіанти мають загальні габарити

Гарантія 7 років

Більш докладно в Інструкції по експлуатації.

Купити топку в камін в Чернігові:

Живете в Чернігові, не біда, Ви завжди можете замовити камінну топку по телефону: 068-778-3557, e-mail: Живете в Чернігові, не біда, Ви завжди можете замовити камінну топку по телефону: 068-778-3557, e-mail:   zharko100@gmail [email protected] або онлайн через сайт. Ваше замовлення завжди буде відправлений зручним для Вас транспортним перевізником. Безкоштовна доставка на склад перевізника у Вашому місті, при замовленні продукції на суму понад 30 000 грн.

Завжди будемо раді бачити Вас в наших фірмових магазинах у Львові і Києві. Наші контакти, а також контакти дилерів і майстрів можна подивитися на цій сторінці

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама