Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Компанія Прометей - Монтаж опалення, водяного теплої підлоги, водопостачання, каналізації. Продаж обладнання

Компанія Прометей м Чита надає широкий спектр послуг з монтажу систем радіаторного опалення (встановлення котлів, радіаторів, насосів, розширювальних баків, труб опалення, димових труб), систем підлогового водяного опалення (монтаж мокрій і сухій систем: розкладка гідроізоляції, теплоізоляції, стрічки демпферного, контурів труб теплої підлоги, сітки арматурної, теплорозподільчих пластин, монтаж змішувача вузла, розподільного колектора і т

Компанія "Прометей" м Чита надає широкий спектр послуг з монтажу систем радіаторного опалення (встановлення котлів, радіаторів, насосів, розширювальних баків, труб опалення, димових труб), систем підлогового водяного опалення (монтаж мокрій і сухій систем: розкладка гідроізоляції, теплоізоляції, стрічки демпферного, контурів труб теплої підлоги, сітки арматурної, теплорозподільчих пластин, монтаж змішувача вузла, розподільного колектора і т.д.) для приватних будинків, котеджів, квартир, виробничих приміщень, цехів, гаражів. Виробляємо монтаж водопостачання (монтаж глибинних насосів для свердловин, насосних станцій, водонагрівачів, фільтрів очищення води), каналізації (розводка по каналізації, монтаж дренажного колодязя, септика) в приватних будинках. Також монтуємо і обслуговуємо теплові вузли, прилади обліку тепла. Встановимо димові труби з утеплених сендвіч труб. Виробляємо монтаж сонячних колекторів для підігріву води на опалення, гаряче водопостачання, підігрів басейнів. Встановлюємо системи глибокого очищення води для видалення механічних домішок, заліза, запахів. Розробка енергоефективної системи опалення із застосуванням енергозберігаючих технологій. Надаємо сантехуслугі: заміна радіаторів, батарей, розводки, установка лічильників та ін. Виробляємо комплектацію об'єктів необхідними матеріалами (радіатори, труби, насоси, котли та ін.) За нашим проектом системи опалення, водопостачання, сонячних колекторів. Також наші фахівці зроблять реконструкцію простих твердопаливних котлів в напівавтоматичні, що поліпшить їх технічні та експлуатаційні показники.

На всі види наших робіт надається гарантія. Роботи з монтажу опалення та всі наші роботи здійснюються за договором. Виробляємо роботи як в місті Читі, так і по Забайкальському краю.

Розрахунок вартості робіт проводиться за планом замовника або після виміру (огляду). Виїзд на замір здійснюється безкоштовно по місту і прилеглим районам.

У нас можна придбати обладнання для систем радіаторного і водяного підігріву підлоги, водопостачання, сонячного тепло- і водопостачання: радіатори "Royal Thermo" , радіатори Економ , твердопаливні котли , електрокотли , насоси та насосні станції , Поліпропіленові труби і комплектуючі, матеріали для теплої підлоги , обладнання для сонячного тепло- і водопостачання , електричні каміни Electrolux .

Зв'язатися з нами можна за телефонами: 8-914-448-9781; 8-914-468-1834, або звернутися в наш офіс за адресою: м Чита, мкр. Геофізичний 22 Ринок "Сонячний" (каштакское кільце), павільйон Компанія Прометей.

Геофізичний 22 Ринок Сонячний (каштакское кільце), павільйон Компанія Прометей

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама