Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Опалювальні печі тривалого горіння Бренеран (Булерьян)

  1. Види опалювальних печей Булерьян
  2. Переваги та недоліки устаткування типу Бренеран
  3. Де купити якісне пічне обладнання?
  4. Переваги опалювальних печей Булерьян (Бренеран)
  5. З якої причини варто купити піч Бренеран, віддавши перевагу перед аналогами конкуруючих виробників?

Опалювальні печі тривалого горіння Бренеран (Булерьян) - це надійне обладнання для рівномірного обігріву приміщень в приватних будинках і на дачах, що працює на твердому паливі.

Принцип роботи такий печі заснований на циркуляції повітря. Топку Бренеран оперізують труби по 3-6 з кожної сторони. У них знизу нагнітається холодне повітря, він проходить через нагріті металеві патрубки, виходить вгору вже теплим і рівномірно розподіляється по обігрівається приміщенню. Труби прогріваються через 10-15 хвилин після розтоплення, їх температура швидко доходить до 100-120 градусів.



Види опалювальних печей Булерьян

У каталогах інтернет-магазину R-sauna У каталогах інтернет-магазину R-sauna.ru ви знайдете:

  1. Звичайні печі Бренеран. У них одне завдання - рівномірний прогрів приміщення шляхом конвекції в умовах тривалого горіння палива.
  2. Камінного типу. Це опалювальне обладнання зі скляними дверцятами. Це зручний і естетичний вигляд печей, в яких ви можете контролювати полум'я не відкриваючи дверцята топки.
  3. З водяним контуром. Обігрів приміщень, проводиться шляхом нагрівання води, що проходить по контуру або спеціальної рідини для систем опалення.
  4. З варильною поверхнею. Ідеальна різновид печей для дачних ділянок, до яких не підведено газопостачання, в цьому випадку, Бренеран використовується для приготування їжі.

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити самі печі і все необхідне для їх монтажу, в каталогах ви знайдете: спеціальні жароміцні листи для установки булерьянов, а також підставки і термозахист.

Переваги та недоліки устаткування типу Бренеран

До основних позитивних якостей опалювальних печей тривалого горіння Булерьян відносять:

  • Високий ККД роботи. До 80% відсотків виробленого тепла йде на опалення та нагрів рідини в контурі.
  • Рівномірний прогрів. Завдяки конвекционной системі роботи, прогріваються всі ділянки приміщення.
  • Економія пального. Пристрій працює за принципом тривалого горіння, спочатку топка розігрівається при інтенсивному полум'я, потім температура тільки підтримується: дрова тліють.
  • Простий монтаж. Не потрібно виконувати складну підготовку: монтувати фундамент, необхідно лише забезпечити захист стін і підлоги від жару.
  • Довговічність. Печі Булер'ян виконуються з жароміцних матеріалів, це значно продовжує їх термін експлуатації.

Існує у цього обладнання і кілька незначних особливостей:

  • Необхідність монтажу високого димаря: не менше 3 метрів від верхньої поверхні печі.
  • Утворення конденсату, який потрібно періодично видаляти щоб уникнути появи неприємних запахів.
  • Чималі габарити, що вимагає відведення великої кількості місця для розміщення опалювального обладнання.

Де купити якісне пічне обладнання?

Для придбання опалювальних печей Бренеран в Москві, області і регіонах Російської Федерації, звертайтеся до фахівців нашого інтернет-магазину Для придбання опалювальних печей Бренеран в Москві, області і регіонах Російської Федерації, звертайтеся до фахівців нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо:

  • Оперативну доставку по всій Росії. Відправлення в віддалені регіони здійснюється через 1-2 дня після оплати обладнання.
  • Низькі ціни. Працюємо безпосередньо з постачальниками, виключаємо націнки з боку посередників, що дозволяє нам робити кращу пропозицію на ринку.
  • Гарантія від 2 років.
  • Контроль якості та відповідності обладнання вітчизняним і зарубіжним стандартам.

Щоб купити піч Булерьян або отримати консультацію, зв'яжіться з менеджерами компанії по телефону +7 (495) 642-19-20 або залиште заявку на зворотний дзвінок.

Виробник, що випускає печі тривалого горіння Бренеран, накопичив вражаючий досвід в області виготовлення подібного обладнання. Дані вироби мають гідний попит на російському ринку. Компанія дає 2,5 річну гарантію на надійність і безпеку в експлуатації своєї продукції.

Виробнича компанія Лаотерм присутній на ринку РФ з 93-го року. Раніше випускала обладнання під брендом Булерьян. З 2005 року продукція отримала сучасне брендову назву - Бренеран. Так само ця компанія випускає більш бюджетні моделі - печі Буран . Вони ні в чому не поступаються своєму попереднику.

Переваги опалювальних печей Булерьян (Бренеран)

  • Високі ергономічні якості.
  • Зручність в експлуатації.
  • Безпека при використанні і роботі з паливними матеріалами.
  • Естетично привабливий вигляд.
  • Відмінне поєднання вартості і якісно-технічних характеристик.

Компанія R-sauna пропонує купити піч Булерьян по економічним розцінками Компанія R-sauna пропонує купити піч Булерьян по економічним розцінками. Різноманітність асортименту в різних цінових категоріях - це прекрасна можливість для споживача підібрати оптимальне пічне обладнання. Так само є моделі, оснащені вручений плитою . Такі пристрої використовують не тільки для опалення приміщень, а й для приготування їжі - це відмінне рішення для заміських будинків і приміщень без централізованих інженерних комунікацій.

У нашому каталозі представлені газогенераторні та лазневі моделі, обладнання з варильною плитою, твердопаливні опалювальні котли для водяного опалення, каміни, мангали, печі-мангали, а так само запасні частини, аксесуари та доповнення для пічного обладнання.

З якої причини варто купити піч Бренеран, віддавши перевагу перед аналогами конкуруючих виробників?

Переваг у печей тривалого горіння Булерьян досить. Пристрої бренду затребувані завдяки:

  • Показному якості і надійності в експлуатації - що дозволяє виробникові надавати гарантію до двох з половиною років.
  • Технологічного і виробничого контролю над відповідністю продукції заявленим нормам і характеристикам.
  • Ефективності експлуатації в екстремальних умовах, яка перевірена часом, фахівцями і споживачами.
  • Позитивними відгуками від відомих замовників, безлічі нагород на конкурсах, виставках, ярмарках.

Опалювальні печі Бренеран від компанії R-sauna - це економічний вибір з доставкою по території Російської Федерації з наданням якісного сервісного і гарантійного обслуговування.

Де купити якісне пічне обладнання?
З якої причини варто купити піч Бренеран, віддавши перевагу перед аналогами конкуруючих виробників?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама