Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Про камінах. Купити каміни і печі в Києві за найкращою ціною - фото на сайті Магія Вогню

  1. Випробування топок Жарко.
  2. AIR BOX. Переваги такого горіння незаперечні.
  3. Пристрій каміна з повітряним обігрівом приміщення.

Одного разу я почув від відвідувачів нашого магазину камінів, що камін з водяним контуром AQUA це котельня в будинку, я запитав "а хто Вам цю казку разказал". Виявляється вони були перед нами в магазині твердо паливних котлів і їм там сказали це як головний аргумент що-б не встановлювати камін AQUA.

Детальніше: Камін AQUA або Піч тривалого горіння

Переглядів: 2410

Подорожчання газу в Україні викликало хвилю пошуку альтернативного опалення в будинку. І в інтернеті з'явилося безліч печей з чудо горінням і економією дров. Багато років тому я купив таку чудо піч в будинок. Дуже довго мучився приєднавши його до системи опалення, багато часу у мене зайняло на висновок труб в цоколь, де я з цієї нагоди встановив приміщення котельні. І ось настав час топки будинку. Я дуже радів кінця моїх мук по установці печі. Затопивши піч я думав піду додому і спокійно відпочину.

Детальніше: Альтернативне опалення моя історія

Переглядів: 1419

Випробування топок Жарко.

Як самому перевірити потужність заявлених топок з водяним контуром? Для того щоб прорахувати кіловатний топки з водяним контуром потрібно виміряти площа внутрішнього контуру в котельній камері топки, вона може бути в середньому до 1 м2, температура вогню в топці в середньому 340 ° С, а товщина металу від 4 до 6 мм.

Детальніше: Випробування топок Жарко

Переглядів: 1404

У перекладі звучить, як повітряний ящик. AIR BOX - це верхня подача повітря в камінній топці для горіння дров зверху вниз.

AIR BOX. Переваги такого горіння незаперечні.

- Перше, це чисте і яскраве горіння вогню.

- Друге, це максимальний час горіння дров.

- Третє, горючі гази згоряють повністю і не вилітають в трубу. Диму в топках з AIR BOX-му практично немає.

Детальніше: Що таке AIR BOX?

Переглядів: 929

Домашній камін здавна вважається символом сімейного вогнища, затишку і спокою Домашній камін здавна вважається символом сімейного вогнища, затишку і спокою. Важко знайти людину, яка жодного разу не мріяв, загорнувшись у плед, сидіти в кріслі і пити теплий чай, здалеку милуючись граючим полум'ям. Втілити свою мрію в реальність вирішуються не всі - часто через складність встановити камін в міській квартирі, а іноді цьому заважають надумані забобони.

Насправді побоювання з приводу установки каміна в будинку часто зайві. Навіть власники квартири в багатоповерхівці можуть дозволити собі вдосконалити інтер'єр, встановивши електричний камін, який не потребує проведення робіт по установці димоходу і здатний до транспортування. Звичайно, не варто упускати можливість прикрасити вітальню справжнім каміном, благо в сучасних умовах вони відрізняються безпекою і легкістю, тому загроза пожежі або пошкодження перекриттів після установки однозначно виключається.

Детальніше: Камін - елегантний елемент інтер'єру вітальні

Переглядів: 904

Вогонь в камінній топці горить декількома способамі.Одін з найбільш постійно прийнятих, це коли повітря подається в колосникові грати. Вид такого вогню в каміні не дуже хороший, чому? Відповідь проста, ми дивимося на вогонь в камінній топці з боку скла, і бачимо дим, який виділяється з процесом горіння дров, а за ним сам вогонь. Такий вид вогню не чистий, дим в камінній топці, сам по собі створює перешкоду для виду полум'я вогню, і вогонь бачимо начебто через світлофільтр. Але і це не все, скло в камінній топці поступово закапчівается, і вогонь поступово закривається закопченим склом.

Детальніше: Камінна топка Жарко з системою (piroliz)

Переглядів: 2229

Сучасний будинок і камін в наш час, це єдине ціле, як можна уявити будинок без каміна? Для обігріву сучасного будинку в основному, ставлять газові нагрівачі центрального опалення. Газ з року в рік дорожчає і ці ресурси не безмежні. Ми пропонуємо відмовитися від дорогого опалення, і перейти на альтернативне, або ж, як доповнення до газового, або ж будь-якого іншого опалення. Камін з водяною сорочкою може з успіхом обігрівати будинок до 350м2. Навіщо купувати і встановлювати звичайний камін? якщо можливо не тільки насолоджуватися поглядом мерехтливого вогню, але і як бонус економія грошей, на оплату опалення в будинку.

Детальніше: Камінна топка з водяним контуром

Переглядів: 3796

Камінні печі це металеві печі, які мають велике скляне дзеркало. Камінні печі дуже економни.Обогревают великі приміщення.

Детальніше: Про камінних печах

Переглядів: 1808

В даний час електричні каміни користуються великою популярністю і встановлюються, як правило, в квартирах, де немає можливості поставити справжній камін.

Детальніше: Електричні каміни

Переглядів: 3196

Камін класичний - це вогнище з димоходом, для обігріву будинку або нагрівання їжі Камін класичний - це вогнище з димоходом, для обігріву будинку або нагрівання їжі. Як паливо для каміна використовують дерево, газ, вугілля.

Детальніше: Класифікація камінів

Переглядів: 1 872

Каміни - бувають найрізноманітніші за стилем епохи, розміром, або місцем розташування. Камін відкритого типу, це найпростіші печі з відкритою топкою у вигляді ніші.

Детальніше: Каміни відкриті

Переглядів: 3375

Камін на дачі - це затишок, тепло, гарний настрій і позбавлення від таких проблем як сирість і холод Камін на дачі - це затишок, тепло, гарний настрій і позбавлення від таких проблем як сирість і холод. Для того щоб опалити ваш заміський будинок, зовсім не обов'язково будувати громіздку цегляну піч.

Детальніше: Камін на дачі

Переглядів: 2213

Існує думка, що каміни з цегли - лише декоративний елемент інтер'єру, який несе за собою мінімум опалювальних функцій - це не так.

Детальніше: Камін з цегли

Переглядів: 2778

Камін в житловому будинку несе як естетичний так і практичний характер Камін в житловому будинку несе як естетичний так і практичний характер. Він гріє кімнату, створює атмосферу спокою і додає родзинку в інтер'єр приміщення. Звичайно ж ККД каміна значно нижче, ніж у печі, але зате піч ніколи не зможе створити таку атмосферу затишку і тепла.

Детальніше: Камін своїми руками

Переглядів: 2837

Камінна решітка (решітка для каміна) історії пройшли досить довгий шлях. В час Ренесанса, декорування камінної решітки приділялася велике значення. Решітка каміна утримує вилітає вугілля з топки каміна, попереджаючи виникнення пожежі.

Детальніше: Аксесуари для камінів

Переглядів: 2366

В недалекому минулому слово барбекю - це просто спосіб приготування їжі, і не більше того. Сьогодні барбекю або річна піч - досить популярне доповнення до кухні. Існує велика кількість різних типів барбекю, в тому числі стаціонарних і переносних.

Літо є піком сезону барбекю. Ідеальний варіант, це розмістити піч-барбекю - в саду вона може бути побудована або окремо, або бути частиною комфортної просторій альтанки або літнього будиночка. У такому випадку ви зможете насолоджуватися стравами приготованими на вогні в будь-яку погоду.

Детальніше: Барбекю для Вашого саду

Переглядів: 2661

Пристрій каміна з повітряним обігрівом приміщення.

Особливості каміна з повітроводами.

Можна багато сперечатися про ефективність водяній або повітряній системи опалення будинку. Вони безперечно обидві хороші, є свої плюси і мінуси в кожній з систем. Рекомендуємо, перш ніж віддати перевагу одній з систем, ознайомитися з кожною з них.

Камін з повітряними каналами за вартістю дешевше, ніж камін з водяним контуром, його простіше встановлювати, і по теплопередачі він ефективніше. Теплообмін в каміні з повітроводами відбувається один рас і втрат тепла відносно менше. Каміни з водяним контуром тепло передають двічі від каміна в воду, вода нагріває радіатори, а радіатори знову повітря, але тепло в радіаторах зберігається довше.

Детальніше: Камін з повітряним обігрівом

Переглядів: 5978

Стінки сучасних закритих топок для камінів роблять з жаростійкого металу, здатного витримувати дуже високі температури. При цьому не змінюючи форми і структури камінної топки

Чавунна топка для каміна довго розогревается, зберігаючи більше теплової енергії, і повільніше віддає її.

На відміну від чавунної топки, сталева топка швидко нагрівається і так само швидко остигає. У зв'язку з цим, стінки камінної сталевий топки, викладаються зсередини керамікою з вогнетривкої кераміки (шамоту).

Детальніше: Сучасна камінна топка

Переглядів: 2514

Український виробник Жарко розроб и впровадів технології виробництва камінніх топок аналогів якіх в мире немає.

У конструкціях топок Жарко впроваджені Власні Унікальні технології згоряння дров. Камінні топки сертефіцірованні в Канаді и Україні и відповідають світовім стандартам якості.

Камінні топки Жарко це якість перевірена в Суворов кліматі Канади. Канадський холодний клімат, плюс дорога нерухомість требует от сатндартов якості максімальної безпеки та ефектівності. Стандарт якості в Канаді на Стільки високий что только два европеського виробника камінніх топок змоглі пройти ЦІ стандарти. У січні 2016 року фірма Жарко так-же пройшла сертифікацію стандарту в Канаді и є третьою Європейською компанією, яка змогла пройти стандарти и сертіфікуваті свои каміни в Канаді

Детальніше: Камінні топки

Переглядів: 2154

Як самому перевірити потужність заявлених топок з водяним контуром?
Детальніше: Що таке AIR BOX?
Вид такого вогню в каміні не дуже хороший, чому?
2. Навіщо купувати і встановлювати звичайний камін?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама