Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хостели Одеси - ціни, фото, рейтинг на cheaphotels.odesa.ua

Одеса - цікавий і унікальний курорт розташований на Чорноморському узбережжі. Перлину біля моря щороку відвідують понад десятка тисяч туристів з України і країн зарубіжжя. Незабутній колорит, велика кількість цікавих місць і різноманітність комфортабельних готелів в Одесі - це мінімум, чим примітний відпочинок на морському узбережжі. Сюди приїжджають туристу протягом усього року, тому знайти оптимальний варіант для проживання нескладно.

готелів в Одесі

Хостели Одеси - це самий бюджетний тип житла. У розпорядженні відпочиваючих багатомісні номери, розраховані на 8 чоловік максимум. Хостели - це сучасні споруди, добре мебльовані, оснащені кухонним зоною і цілодобовий водопостачанням. В обладнаних кухнях зазвичай є мікрохвильовки, електрочайник і інші атрибути, необхідні для приготування їжі. Багато хостели пропонують ще трансфертні послуга і можуть допомогти організувати екскурсійний тур по визначних пам'ятках.

Багато хостели пропонують ще трансфертні послуга і можуть допомогти організувати екскурсійний тур по визначних пам'ятках

Альтернативний варіант проживання - це міні-готелі Одеси . Ціни в них також більш демократичні, ніж в елітних готелях, а комфортабельні умови гарантовані. Якщо є бажання пожити на Чорноморському узбережжі, то недорогі хостели в Одесі біля моря буде на порядок дорожче.

Основні переваги хостелів:

  • Саме бюджетне житло на відпочинку;
  • Орієнтоване на велику кількість відпочиваючих;
  • Знаходяться в зручних районах міста.

Дешеві хостели в Одеси розташовані на околицях міста. Для тих, хто хоче поринути в атмосферну життя одеситів краще зупинятися в центральній частині міста. Хостели в Одесі в центрі недорогі і приймають туристів як на одну ніч, так і на тривалий період проживання.

  • Доступ до мережі вай-фай;
  • Послуги пральні та сушарки;
  • Безкоштовна парковка;
  • Послуги по догляду за маленькими дітьми;
  • Обслуговування номерів;
  • Є кімната дозвілля.

Господарі домашніх тварин при бажанні можуть брати на відпочинок улюбленців - деякі хостели створюють всі умови для розміщення з вихованцями.

Зручне місцезнаходження хостелів дозволяє вибрати розміщення в необхідної частини міста. При бажанні гості міста можуть орендувати квартиру в Одесі подобово . Поруч з ЖД вокзалом, в центральній частині Одеси або на узбережжі - на будь-який смак можна зняти житло в Одесі. Тільки необхідно заздалегідь підібрати місце, щоб відпочинок вдався на 100%!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама