Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

екскурсії «Офіційний сайт співдружності Чіптріп

Даний тур можна забронювати тільки в офісах на червоному Жовтні і Чіптріп-Петербург . Також можливо віддалене бронювання (у тому числі для членів клубу) після узгодження з куратором проекту поштою [email protected], і з оплатою по карті (тільки цей тур).

Важливо! Якщо вам не продали ці тури в офісі, пишіть на пошту
kachestvo (собачка) cheaptrip.ru, продамо зі знижкою 3%!

Прогноз погоди *: повітря вдень + 25 ... 22 ° С, вночі + 13 ... 11 ° С
* Погода вказана орієнтовно на момент поїздки

спецпроект Ч спецпроект Ч

Ви втомилися від міської суєти, вам хочеться тиші і спокою? А чи давно Ви дихали свіжим повітрям, зустрічали світанок, гуляли босоніж по росі? Чи давно ви лежали на свіжому запашному сіні і дивилися в блакитне небо? Чи давно ви бродили в тумані по лісі, слухали щебетання птахів і шелест листя? А наші предки жили так все життя! І були ЩАСЛИВІ цим !!!

І були ЩАСЛИВІ цим

Пропонуємо Вашій увазі захоплюючий маршрут в Вятскую глибинку. Унікальний тур по сільським гостьовим будинкам. Де в кожному селі, свій уклад життя. Кожна відкриється Вам по-своєму, з властивими тільки їй традиціями і культурою. Тут Ви зможете зануритися в чарівний і неповторний колорит сільського побуту. Познайомитися з релігією і національними обрядами і самим взяти участь в іграх, народних забавах, танцях під гармонь. Покуштувати російської кухні, приготовленої з натуральних продуктів. Поводити хороводи, виготовити підкову своїми руками, взяти участь в старовинному обряді з російськими традиціями, познайомитися з роботою бджолярів, посидіти за чайком з самовара, похлестать віниками в російській лазні і скуштувати справжньої медовухи. Це і багато іншого дозволить долучитися до спадщини наших предків, дбайливо що зберігається власниками сільських гостьових будинків, на нашому маршруті.

Заїзди: 9.06 (на День Росії!), 24.06, 08.07, 22.07, 05.08, 19.08, 02.09 на 3 дні / 2 ночі
Вартість туру на 1 особу, розміщення в гостьових будинках, 3-разове харчування
Дорослий - 7700 рублів
Дитина до 16 років - 6200 рублів
Дитина до 7 років - 5200 рублів

Програма туру, що включено, де і як купити

Мітки: 100-200ye , people-to-go , short trip , діти , свята , речення , Росія , Спецпроект Ч Росія , екскурсії

А чи давно Ви дихали свіжим повітрям, зустрічали світанок, гуляли босоніж по росі?
Чи давно ви лежали на свіжому запашному сіні і дивилися в блакитне небо?
Чи давно ви бродили в тумані по лісі, слухали щебетання птахів і шелест листя?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама