Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

👀 Як відсвяткувати 14 лютого, що воно було незабутнім?

  1. Сценарій №1. Завжди виграшна класика
  2. Сценарій №2. В дорогу!
  3. Сценарій №3. Під зоряним небом
  4. Сценарій №4. Запалимо танцпол
  5. Сценарій №5. Очі в очі, долоню в долоню
  6. Сценарій №6. прогулянковий
  7. Сценарій №7. Для душі
  8. Сценарій №8. любителям пригод
  9. Сценарій №9. Вчимося разом
  10. Сценарій №10. Стати героями фільму
  11. Сценарій №11. Аквапарк або атракціони

Рейтинг: 5 з 5. Відгуків: 1. переглядів:

Напередодні Дня Святого Валентина пари в усьому світі не тільки шукають подарунки один одному, а й планують як же провести це чудове свято. Адже так хочеться, щоб в повітрі витала любов, а спільні враження ще довго зігрівали серце.

Пропонуємо кілька ідей для закоханих пар.

Пропонуємо кілька ідей для закоханих пар

Сценарій №1. Завжди виграшна класика

Сніданок в ліжко або визнання в любові вранці під балконом , Смс або дзвінки зі словами про кохання, квіти - їй, поцілунок - йому, кафе або ресторан, обмін подарунками. Найпоширеніша схема свята для тих, хто не любить несподіванок і зайвих клопотів або тільки починає відносини. Таку зустріч свята нескладно спланувати, і можна не хвилюватися, що щось може піти не так і зіпсувати день.

Сценарій №2. В дорогу!

подорож в інше місто або країну, де ви зустрінете День закоханих, потрібно планувати заздалегідь, щоб не виникло затримок з документами , Квитками, бронюванням місць і збором речей. Парам, легким на підйом, з хорошим досвідом подорожей романтичні країни з радістю відкриють кордони. А ось закоханим, які ніколи не їздили разом або робили це дуже рідко, краще вибратися за місто або в сусіднє місто, просто щоб створити нові спогади, отримати враження і змінити обстановку, забути про зустрічі з друзями, про справи і просто провести час удвох. Будиночок з каміном, номер в заміському котеджі або готель в іншому місті відмінно підійдуть і для тих, хто хоче відсвяткувати 14 лютого з чоловіком або дружиною.

⇒ Замов: Навчання персоналу

⇒ Замов:   Навчання персоналу

Сценарій №3. Під зоряним небом

Планетарій, вечірня прогулянка під безхмарним небом або просто світильник в темній кімнаті, який створює імітацію розсипи зірок, створять неймовірно романтичну атмосферу для двох. Мрійте разом, діліться таємницями, ведіть розмови по душам, і нехай тільки зоряне небо буде вас оточувати.

Сценарій №4. Запалимо танцпол

У День Валентина багато барів, паби, клуби та танцювальні майданчики міста пропонують музично-розважальні програми, конкурси та призи для пар. Ви зможете потанцювати разом, розслабитися, можливо, відзначити свято з іншими парами з вашого кола спілкування.

Сценарій №5. Очі в очі, долоню в долоню

Багато пар вибирають відсвяткувати 14 лютого вдома. Тут можна відпочити наодинці, створити таку атмосферу, як хочеться саме вам, разом приготувати вечерю, включити музику і подивитися романтичний фільм, прийняти ванну з ароматичними маслами в оточенні маленьких свічок, зробити один одному масаж і безліч інших можливостей.

✏ Цікаво: Топ-10 найбільш невдалих подарунків на свято

✏ Цікаво:   Топ-10 найбільш невдалих подарунків на свято

Сценарій №6. прогулянковий

Можна відсвяткувати 14 лютого, гуляючи з хлопцем по парках і скверах, вечірнім містом, покататися на санках, лижах або ковзанах, орендувати карету або пару коней для романтичного вечора. Все залежить від вашого бажання і погодних умов. Якщо ви комфортно одягнені, то негода стане всього лише приводом міцніше один одного обійняти і йти під однією парасолькою. Місця для романтичних прогулянок в Харкові, можна знайти в статті "Найромантичніші місця для закоханих в Харкові" , А ідеї для зимового визнання в своїх почуттях - в статті "14 ідей для визнання в любові взимку".

Сценарій №7. Для душі

Кіно, театр, оперета, концерт, виставка, перформанс, в загальному, все, що запропонують афіші та інформаційні портали міста в цей день. Тільки не забудьте заздалегідь купити квитки. Після заходу буде що обговорити і що згадати. А завершити вечір можна легким вечерею в кафе або вдома .

⇒ Замов: Закарпатті + Київ на травневі

⇒ Замов:   Закарпатті + Київ на травневі

Сценарій №8. любителям пригод

Романтичний квест - явище нове, але вже полюбилося багатьом парам. Ця пригода, яке проводять компанії, що спеціалізуються на організації цікавого дозвілля . У квесті будете брати участь не тільки ви, але і актори, тому все буде продумано. Ніяких випадковостей, навіть якщо так буде здаватися. Підказки, головоломки, коди і шифри ви і ваша половинка будете отримувати по смс або знаходити в зазначених місцях в місті, наприклад, за пам'ятником або прикріпленим на гілці третього дерева в п'ятому ряду в парку. Головна мета після всіх пережитих емоцій - ваше побачення в романтичному місці , Де будете тільки ви.

Якщо заручитися підтримкою друзів і знайомих, все спланувати, заздалегідь підготувати місця і головоломки, то простенький, але цікавий квест ви цілком можете зробити самі, але тоді це буде швидше подарунок вашій половинці, а ви - бажаною нагородою.

✏ Цікаво: Історія святкування Дня міста Харкова

Сценарій №9. Вчимося разом

Майстер клас від шеф-кухаря, з виготовлення подарунків своїми руками, з малювання. Урок танго або вальсу , Участь в театральній імпровізації - відмінна ідея в святковий вечір. Ви не тільки отримаєте новий досвід від різних занять, але головне, що ви будете разом вчитися. Це хороша перевірка ваших відносин на вміння знаходити компроміси, прислухатися і допомагати один до одного, з любов'ю і розумінням ставитися як своїм і чужим недоліків і зрозуміти. Як прекрасно ви можете доповнювати один одного в спільній справі.

Сценарій №10. Стати героями фільму

Замовити кілька годин в студії для спільної романтичної фотосесії, найняти професійного оператора і сценариста, які створять невеликий, але зворушливий фільм або кліп про вас, вашому побаченні, історії відносин - розкішна ідея для пар, у яких вже є безліч загальних спогадів або вони хочуть зберегти цей момент для майбутнього.

⇒ Замов: Весільний і сімейний фотограф

⇒ Замов:   Весільний і сімейний фотограф

Сценарій №11. Аквапарк або атракціони

Водні гірки, коктейлі, купальники створять відчуття спекотного літа любові прямо посеред зими. Якщо на вулиці не дуже холодно, вирушайте в парк розваг, випробуйте разом страх і захват, а потім помилуйтеся пейзажем вечірнього міста з кабінки колеса огляду.

Не переживайте, що все може піти не так, як ви задумали. Якщо людина вас любить, то зовсім не важливо, де і як ви зустрінете День Валентина, адже головне, що ви будете разом =)

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама