Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

бамбукові шпалери

  1. Купити бамбукові шпалери в інтернет магазині Бамбукові шпалери дуже затребувані на ринку оздоблювальних...
  2. Вибір флізелінових шпалер за характеристиками
  3. Шпалери на флізеліновій основі в дизайні інтер'єрів

Купити бамбукові шпалери в інтернет магазині

Бамбукові шпалери дуже затребувані на ринку оздоблювальних матеріалів. Це й не дивно, оскільки цей вид шпалер відрізняється масою переваг перед паперовими або текстильними аналогами. Флізелін - нетканий матеріал, який складається з целюлозних волокон. За структурою він нагадує папір, але набагато більш еластичний і піддатливий. Такі шпалери призначені для житлових і комерційних приміщень. Бамбукові шпалери користуються великою популярністю, оскільки відрізняються більш високою міцністю в порівнянні з традиційними паперовими шпалерами або аналогами на паперовій основі.

Строго кажучи, слід розуміти, що флізелін є основою для шпалер, а верхній шар може бути виконаний з флізеліну або вінілу. Двошарові бамбукові шпалери призначені, як правило, для поклейки під фарбування, оскільки цей матеріал сам по собі прозорий, і крізь шпалери можуть просвічувати стики і темніші ділянки стіни. Однак якщо стіни приміщення мають рівну, однотонну поверхню, то фарбувати шпалери не обов'язково. Якщо ж верхній флізеліновий шар має декоративний малюнок, то таки шпалери мають майже гладку фактуру.

При обклеювання бамбукові шпалери не розтягуються і не сідають, їх поверхня не роздувається бульбашками повітря. Крім того, ці шпалери ще і армують стіну, не даючи з'явитися мікротріщин на штукатурці. Це особливо важливо, якщо Ви робите ремонт в новобудові, коли протягом 2-3 років після здачі будинку будівля дає усадку.

Шпалери на флізеліновій основі за доступною ціною

Ще один популярний вид шпалер - шпалери на флізеліновій основі. Важливо відзначити, що з флізеліну в такому випадку виконаний тільки нижній шар, основа шпалер. Верхній декоративний шар може бути текстильним, вініловим і також флізелінові. Тому якщо Ви хочете купити шпалери на флізеліновій основі, заздалегідь визначитеся, яким буде їх верхнє покриття.

Вибір флізелінових шпалер за характеристиками

Перш ніж купити бамбукові шпалери, слід уважно поставитися до свого вибору. Огляньте матеріал перед покупкою. Він повинен бути щільним і гладким, на декоративному шарі не повинно бути дефектів, малюнок і фактура обов'язково равомерние. Звичайно, оцінити якість шпалер в повній мірі вийде тільки в процесі поклейки. З якісними матеріалами не виникне ніяких проблем, чого не скажеш про продукцію недобросовісних виробників. Ціни на бамбукові шпалери розрізняються дуже відчутно. Не варто економити на покупці, якщо Ви не хочете переробляти ремонт через 1-2 роки. Але не обов'язково переплачувати втридорога за відому марку або екстра оригінальний дизайн.

Шпалери на флізеліновій основі в дизайні інтер'єрів

Оскільки флізелін - натуральний і оригінальний матеріал з відмінними характеристиками, то його охоче використовують дизайнери для оздоблення інтер'єрів. Бамбукові шпалери відрізняються високою світлостійкістю, а також не вимагають особливого догляду. Шпалери, що складаються з двох шарів флізеліну, мають гладку і шовковисту поверхню. Верхній шар прикрашений декоративним малюнком або просто пофарбований в один колір. Завдяки властивостям флизелина, малюнок може бути насиченим і контрастним, а може бути легким, ажурним і повітряним.

Слід пам'ятати, що шпалери з флізеліну не варто піддавати вологому прибиранню, а значить, вони не підходять для кухні або коридору. Зате колекції таких шпалер, безсумнівно, прикрасять вітальню або спальню. Якщо шпалери все-таки забруднилися, скористайтеся для їх очищення пилососом або злегка вологою ганчіркою. Бамбукові шпалери купити не складе труднощів, оскільки в нашому інтернет-магазині представлені колекційні шпалери відомих європейських виробників. Каталог флізелінових шпалер допоможе зробити Вам проавільний вибір. Досить вибрати ту колекцію, яка Вам сподобається найбільше, і зробити замовлення.

Досить вибрати ту колекцію, яка Вам сподобається найбільше, і зробити замовлення

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама