Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мийка вікон і фасадів будинків на висоті альпіністами Київ

  1. Висотна мийка вікон і фасадів методом промислового альпінізму в Києві і області
  2. СПОСОБИ І МЕТОДИ МОЙКИ ВІКОН ТА ФАСАДІВ
  3. Ціни на миття вікон і фасадів (Київ)
  4. м2
  5. м2
  6. м2
  7. м2
  8. м2
  9. м2

Висотна мийка вікон і фасадів методом промислового альпінізму в Києві і області   На існуючому ринку клінінгових послуг однією з найбільш затребуваних в Києві є миття вікон і фасадів

Висотна мийка вікон і фасадів методом промислового альпінізму в Києві і області

На існуючому ринку клінінгових послуг однією з найбільш затребуваних в Києві є миття вікон і фасадів. Всім вже давно відомо, що свіжовимите вікна створюють діяльну і піднесену атмосферу всередині кожного приміщення. Якщо говорити про зовнішній вигляд будівлі, то незмінно приверне увагу і викличе довіру фасад блискучий чистотою вікон і фасаду.

Не випадково, хмарочос, який виблискує тисячами стекол, є одним із символів успішності. Прозоре скло, відображаючи небо, робить його ближче для людини і викликає почуття гармонії. Крім того, вікно пропускає сонце і повітря, які необхідні для життєдіяльності людини, а також хорошого його самопочуття. Розлучення на вікнах можуть пригнічувати і насторожувати.

Вікно є способом повідомлення із зовнішнім світом, що знаходяться за стінами будівлі. Даного повідомлення необхідно бути комфортним з обох сторін. Правила чистого скла поширюються не тільки на вікна. Всім відомо, що в кожному пристойному магазині ретельно стежать за тим, щоб вітрини завжди залишалися чистими, а охайна і вимита вивіска куди краще брудної приваблює покупців. Все тому, що яким би прекрасним ні товар на прилавку, для покупця його огляд необхідно подати найпривабливішим чином. Неохайність вітрини або ж брудні відбитки запросто можуть затьмарити враження про що знаходиться там товар. З усього вищесказаного випливає, що чистота вікон і вітрин відповідають не тільки санітарно-гігієнічному вимогу, але і уявленням про красу і порядку будівлі.

СПОСОБИ І МЕТОДИ МОЙКИ ВІКОН ТА ФАСАДІВ

Миття вікон і фасадів з землі - це найпростіший метод мийки з усіх перерахованих. Для нього мийнику потрібно бути тільки хорошим мийником і володіти потрібними вміннями і інвентарем: стяжками, скребками, шубки, телескопічними удлинителями - в більшості випадків даний спосіб використовують для вікон і фасадів висота яких не досягає вище шести метрів.

Миття фасадів та вікон із застосуванням драбин - це більш складний і небезпечний метод мийки ніж перший і на нього вже обов'язково потрібно отримати допуск на проведення робіт на висоті, особою яка буде виконувати мийку. Все що вище 1.3 це вже особливо небезпечні роботи по законодавству, з цього краще довірити їх професіоналам. Цей метод дуже мобільний і часто застосовується для мийки котеджів, приватних будинків і невеликих будівель з магазинами і вітринами.

Чистка фасадів за допомогою апарату високого тиску (АВТ). Використовують для різних забруднень багатьох поверхонь. Апарати високо тиску застосовуються як з ніг, так і висотниками. Найчастіше ними миють складні грязьові забруднення і композитні панелі.

Мийка методом промислового альпінізму - спеціалізований метод для того, щоб здійснити клінінгові роботи на будь-якої необхідної висоті без застосування лісів і автовишок. Верхолази швидко і якісно вимиють будь важкодоступні місця на будівлі не залучаючи великогабаритну техніку. Вони просто спускаються на мотузках з даху і тихо роблять свою роботу, не змушуючи під'їзди до будівлі автовишками, що не обладнають лісу навколо фасаду і т.д. Тим самим не порушуючи звичні будні робітників і відвідувачів будівель.

Мийка за допомогою автопідйомника або ж іншого підйомного механізму. Даний спосіб є необхідним у тому випадку, коли в конструкції і формі будівлі (великий кут нахилу, яка виступає поверхню) не передбачено кріплення страхувального пристрою альпініста. Або немає доступу на дах, тоді це найвірніший спосіб мийки, але і вельми дорогий, так як оренда спецтранспорту не з дешевих.

М Ойка телескопічними штангами за технологією WFP (Water Fed Pole) - сучасна методика мийки тільки недавно почала з'являтися в Україні, але вже відмінно себе зарекомендувала. Для цього методу використовують телескопічні карбонові штанги висотою до 25 метрів з щіткою у верхній частині, на яку подається надчиста (деіонізірованная) вода. Прекрасна технологія для всесезонной мийки, яка дозволяє не залучати габаритну техніку і промислових альпіністів. Її можна компонувати і застосовувати також верхолазам і висотникам, які миють будівлі з колисок. З мінусів, це звичайно якість послестроительной мийки, з яким цей метод просто технологічно не впорається.

Ціни на миття вікон і фасадів (Київ)

Найменування робіт Од. вим. Ціна Примітки для всіх видів мийки

Миття вікон і скління методом промислового альпінізму

м2
від 15 грн

Самий універсальний і оптимальний спосіб мийки вікон і фасадів. У промислових альпіністів немає обмежень по висоті робіт і якість виконаних робіт дуже висока.

Миття фасадів та вітрин з ніг

м2
від 15 грн

Післябудівельне мийка

м2
від 30 грн

Найвідповідальніша, складна і дорога мийка. Тільки професіонал зможе якісно прибрати з скляних, композитних, керамогранітних поверхонь цемент, герметик, наклейки не подряпавши і не пошкодивши поверхню.

Мийка з використанням автовишки

м2
від 20 грн

Висота робіт становить до 50-ти метрів, але орендувати автовишку коштує великих грошей, в районі від 1400грн. до 6000грн. за зміну (8 годин), а це відчутні додаткові витрати. Також необхідний під'їзд до місця роботи, що не завжди можливо.

Мийка з використанням сходів, вишок-тур, лісів

м2
від 20 грн

Сходи одна з кращих подруг мийників. З турами все складніше в плані монтажу та пересування, але в деяких ситуаціях, без них не обійтися. Ось, тільки, клопітно це і затратно! Їх треба доставити на об'єкт, охороняти вночі якщо це публічне місце, і заплатити за оренду, а це додатково 600 грн. на добу.

Мийка телескопічними штангами за технологією WFP

м2
від 10 грн

Нова технологія Water Fed Pole (WFP) з використанням телескопічних штанг, деионизированной і демінералізованої води. Відмінна швидкість мийки і можливість мити фасад до 20 метрів вгору стоячи на землі.

Необхідно зауважити, що великого досвіду і професійного обладнання вимагає догляд за сучасними скляними будівлями і конструкціями. Миття вікон і фасадів на висоті вище 1,3 метрів за законодавством мають право виконувати тільки працівники з допуском до роботи на висоті, а понад 5 метрів верхолази, або як ще називають їх у нас - промислові альпіністи. Саме тому більшість компаній вважають за краще доручати виконання даних робіт в сфері клінінгу тільки професіоналам. Дане рішення не тільки допоможе виконати роботу за короткі терміни, але і буде запорукою якісного результату, а також заощадить кошти. Наша компанія надає широкий спектр послуг з миття фасадів та вікон. А наші співробітники мають високий професійний рівень і грамотно користуються спеціальними засобами і технікою. Вони досить швидко освіжають зовнішній вигляд вікна, вітрини чи фасадів різних видів будівель. Вам належить не тільки побачити світ через чистенькі скла, але й постати в найкращому вигляді перед клієнтами та колегами. Всім відомо, що зустрічають по одягу, а фасад будівлі і є своєрідною «одягом» Вашої фірми, через яку з легкістю можна визначити її успішність.

ВИДИ ВИКОНУВАНИХ РОБІТ В КИЄВІ

Під мийкою вікон припускають чистку стекол, миття укосів, рам, відливів і підвіконь. Як було сказано вище, чистка вікон вимагає певної вправності і підготовки. У зв'язку з цим виробилися спеціальна технологія і навички для отримання відмінного результату. Існує кілька етапів при митті вікон:

  • попередньо звільняються підвіконня від знаходяться на них предметів;
  • миються рами, укоси;
  • миються самі вікна і підвіконня.

Тільки після підготовчих робіт приступаємо до миття стекол. Прискорити процес мийки допоможуть шубка і скребок. Стяжка знімає рідина, нанесену на скла, а залишки видаляємо мікрофіброю або вафельним рушником. Протираємо насухо підвіконня.

Чистка жалюзі. У наш час практично не залишилося жодного підприємства або фірми, де б не використовувалися жалюзі. Вони, як і вікна, вимагають догляду. Чистку горизонтальних або вертикальних жалюзі переважно виробляти під час мийки вікон.

Мийка фасаду. Забруднення на фасадах прийнято поділяти за освітою на два типи: на внутрішні (висоли) і зовнішні (пил, плями, написи, бруд). З другим типом зрозуміло, а от походження першого потрібно пояснити. Нам всім доводилося спостерігати, як на фасадах з'являються білі виступу - це сіль. Висоли з'являються через те, що при будівництві в розчин для кладки цегли, плитки додають сіль. Волога, що міститься в матеріалах, випаровується і сіль виступає назовні. Для усунення висолів використовують спеціальну хімію. Тільки, якщо висолам кілька років їх вже не можна буде повністю прибрати хімією, доведеться полірувати або міняти скла! Тому рекомендуємо проводити мийку фасадів регулярно, мінімум два рази на рік (навесні та восени).

Принцип підбору хімічного засобу здійснимо за запропонованим принципом: висоли можна прибрати за допомогою засобів, що містять кислоту. Їх підбирають в процесі огляду, а ось переді стартом робіт фахівець клінінгової компанії їх тестує з таким розрахунком, щоб поверхневий шар солі розчинити, однак, при цьому зберегти первісний колір фасаду. Дуже важливо при використанні засобів, що містять кислоту, не пошкодити нею інші елементи Вашого фасаду - відливи, вікна, труби та інші частини конструкції. Не можна використовувати кислотні засоби при відмиванні фасаду, який складається з натурального каменю (граніт, мармур і т.д.). Плями, бруд відмінно відмиваються і лужними засобами. Також, для того, щоб захистити фасад, використовують гідрофобізуючі засоби.

Гідрофобізація фасаду з цегли, бетону на увазі покриття поверхні спеціальним складом, відторгається воду і бруд. Гідрофобізацію здійснюють в 3 етапи:

  • очищають фасад;
  • сушать фасаду;
  • просочують гідрофобною речовиною.

Необхідно зауважити, що гідрофобізації піддаються тільки матеріали, вбирають вологу, такі як: цегла, штукатурка і ін.

Мийка вивісок та зовнішньої реклами. В наші дні Київ як і інші міста так і рясніє вогнями і фарбами реклами та вивісок. Для того, щоб зовнішній вигляд реклами зберігся красивим, за ним необхідно доглядати. Періодично необхідно знімати вуличне сажу, бруд і пил. Щоб професійно вимити рекламу, необхідно користуватися спеціальними миючими засобами та інвентарем. Це дозволить отримати відмінний результат. Красива і чиста реклама завжди привертає увагу клієнтів, а також є одним з критеріїв успіху майже в кожній справі.

Зняття рекламних і захисних плівок. Дана послуга актуальна тоді, коли Ваша реклама вже застаріла або ж у Вас виникло бажання поміняти, а може і зняти саму плівку. Досить трудомістким і складно здійснити цей процес самому, тут необхідними будуть спеціальні хімічні засоби, а також інвентар. Все це є у співробітників нашої компанії.

Якщо говорити про періодичність виконання робіт, то в даному випадку вона прямо залежить як від вимоги чистоти і ступеня забрудненості, так і від побажань і вимог самого замовника. Обумовлює конкретно для кожного випадку. Миття вікон можуть проводити щомісяця, 2-3 рази на рік або ж раз на рік - у весняний період. Миття фасаду найкраще проводити 2 рази за рік. В даному випадку періодичність може варіюватися. Все залежить від типу матеріалу фасаду і ступеня забруднення.

Ми допоможемо Вам в прибиранні квартир і промислових будівель! В результаті проведення професійних клінінгових послуг видаляється не тільки бруд і пил, але і шкідливі мікроби, які можуть стати джерелом алергії і шкірних подразнень. Наша фірма надає якісні клінінгові послуги за доступними цінами. Якщо Ви зацікавлені в тому, щоб фасад вашого будинку або вікна квартири були ретельно вимиті, пишіть і телефонуйте нам!

Мийка вікон і фасадів будинків на висоті альпіністами Київ

4.6 (за) 173 голосування

Ось деякі з плюсів, які ви отримуєте звернувшись до нас:


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама