Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Поради та рекомендації по розміщенню розеток на кухні

  1. Розміщення мийки і плити
  2. Розетка для плити
  3. Розетка для витяжки
  4. Підводка і розетка для посудомийної машини
  5. Розетки над робочими столами

Комунікації на кухні - це відведення каналізації, підводка води і електричні розетки

Комунікації на кухні - це відведення каналізації, підводка води і електричні розетки. Перш ніж ремонтувати кухню, слід обов'язково визначитися з майбутнім місцем розташування побутових приладів, а також визначитися зі шляхами розлучення кухонних комунікацій. У цій справі можуть допомогти деякі поради щодо розміщення розеток / висновку кухонних комунікацій.

У цій справі можуть допомогти деякі поради щодо розміщення розеток / висновку кухонних комунікацій

Розміщення мийки і плити

Не варто розташовувати їх впритул. Але також не слід розносити мийку і плиту в різні кути приміщення. Найрозумнішим розміщенням плити і мийки буде відстань довжиною в один робочий стіл.
Сушка посуду повинна обов'язково розташовуватися над мийкою.
При виборі місця для плити необхідно враховувати розташування кухонної вентиляції . Встановлюючи витяжку над плитою, потрібно з'єднати її з вентиляційним отвором. Найпростіший спосіб це зробити - з'єднати їх гофрованої трубою або пластиковим вентиляційним коробом. Варто відзначити, що обидва види вентиляції можна легко заховати в гіпсокартоннних короб. Конструювати його краще заздалегідь.

Розетка для духовки

Встановлюючи окремий духову шафу, слід пам'ятати, що він встановлюється майже впритул до стіни. Отже, всі комунікації повинні бути розташовані над духовкою на висоті не вище 15-й см від підлоги.
Строго заборонено встановлювати розетки за стінкою духової шафи.

Розетка для плити

Установку потужних розеток (Наприклад, для електричної плити) необхідно також планувати заздалегідь. Розміщувати їх рекомендується під сусідній робочою поверхнею. Висота установки не повинна перевищувати 70 см від підлоги. Для швидкого доступу до розетки в стінці робочого столу необхідно вирізати круглий отвір. Слід пам'ятати, що таких розеток для кухні знадобиться дві. Одна для духової шафи, а друга для плити.

Розетка для витяжки

Розетку для витяжки необхідно розташовувати на 20 см вище поверхні полиць.

Підводка і розетка для посудомийної машини

Електророзетку для посудомийки слід розташовувати за такою ж схемою, як і розетку для плити, за лівим і правим робочими столами по відношенню до самої посудомийній машині. Розетку і підведення води рекомендується розносити по різні боки. Це значно збільшить електробезпека приміщення.

Підведення системи трубопроводу до мийки необхідно здійснювати на висоті 40-50 см від поверхні підлоги.

Розетки над робочими столами

На поверхні кухонного фартуха слід запланувати один / два блоки розеток. Розміщення блоків розеток необхідно здійснювати виключно над робочими столами.
Для кухонних меблів з вбудованою підсвічуванням рекомендується розміщувати розетки поруч з розетками для витяжки.

Для кухонних меблів з вбудованою підсвічуванням рекомендується розміщувати розетки поруч з розетками для витяжки

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама