Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скільки висоти може забрати натяжна стеля - розбираємося разом

  1. Фактори, які впливають на висоту монтажу стелі
  2. Різновиди стельових конструкцій і їх вплив на висоту стелі

Ви знаходитесь тут: Головна // Новини // Скільки висоти забирає натяжна стеля?

Натяжні стелі з кожним роком користуються все більшою популярністю серед покупців. Використовувати їх можна навіть в квартирах і будинках з досить низькими стелями, але перед цим варто все порахувати. Перед установкою необхідно порахувати, скільки сантиметрів він «з'їсть». На сьогоднішній день натяжні полотна поєднують в собі прекрасні дизайнерські рішення і відмінні експлуатаційні характеристики.

Фактори, які впливають на висоту монтажу стелі

Перш ніж   встановити натяжна стеля   , Варто врахувати кілька факторів, які роблять безпосередній вплив на отримання кінцевого результату: Перш ніж встановити натяжна стеля , Варто врахувати кілька факторів, які роблять безпосередній вплив на отримання кінцевого результату:

  • обсяги несучого каркаса. Багато працівників, які здійснюють монтаж, використовують потужні профілі і масивні кріплення. Каркаси, створені з використанням щільних профілів, заберуть порядку 10-20 сантиметрів висоти стелі;
  • розміри освітлювальних приладів. Якщо ви хочете встановити люстру, то повинні бути готові до того, що відстань між підлогою та освітлювальним приладом має становити не менше 2,7 метра. Цей параметр варто враховувати, якщо ви хочете встановити натяжна стеля, тому багато хто вибирає точкові світильники ;
  • комунікації в тому числі можуть «з'їдати» близько 10-20 сантиметрів висоти стелі. Але при їх правильному розміщенні та фіксації, ці цифри можна істотно зменшити.
  • Плануючи встановити об'ємну натяжну конструкцію в приміщеннях з низькими стелями, не варто використовувати багети, створені з використанням гіпсокартону, так як вони мають більші габарити, в порівнянні з алюмінієвими профілями. У тому числі такий каркас володіє кращими показниками міцності і практичності, в порівнянні з гіпсокартоном.

Різновиди стельових конструкцій і їх вплив на висоту стелі

Для багаторівневих конструкцій необхідно, щоб стеля була певної висоти, тому такі конструкції не варто використовувати в приміщеннях з низькими стелями Для багаторівневих конструкцій необхідно, щоб стеля була певної висоти, тому такі конструкції не варто використовувати в приміщеннях з низькими стелями. Для кімнат з низькими стелями варто використовувати однорівневі конструкції, які заберуть всього 3-5 сантиметрів висоти. Якщо ви хочете створити цікаву конструкцію, то необов'язково робити її багаторівневої, можна створити унікальний дизайн і для однорівневої конструкції. Сьогодні можна вибрати комбіновані варіанти однорівневих натяжних стель, а також фотодрук , художній розпис і інші варіанти зможуть прекрасно доповнити будь-яке приміщення.

Якщо говорити про багаторівневих конструкціях, то за умови достатньої висоти стелі можна створити унікальний дизайн. У більшості випадків такі конструкції забирають близько 10-15 сантиметрів висоти стелі, але якщо конструкція передбачає використання більшої кількості ярусів, то вона може «з'їсти» і більше сантиметрів. У тому числі на висоту розміщення стелі впливає не тільки кількість ярусів, а й види використовуваних кріплень. Якщо обрешетка для монтажу натяжної стелі буде кріпитися до стін, то відповідно він буде розташовуватися ще нижче. Якщо каркас буде закріплений на стелі, то вдасться зберегти кілька сантиметрів висоти стелі.

В процесі монтажу багаторівневих стель багато хто приймає рішення зробити акцент не тільки на зонуванні стелі, але і на використанні незвичайного освітлення. Для того щоб багаторівневі конструкції виглядали цікаво, освітлювальні прилади також повинні розміщуватися на певній висоті. Тому, якщо ви прийміть рішення встановити натяжна стеля, то, скільки сантиметрів висоти він «з'їсть» при установці, є важливим фактором при виборі його конструкції і дизайну.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама