Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Важливість правильної висоти столу і стільця в ротаноговой меблів

Купівля меблів з техноротанга - це не просто придбання предметів інтер'єру. Стіл і стільці будуть використовуватися в побуті за прямим призначенням і повинні відповідати певним мірками. Щоб створити сприятливі умови для прийому їжі, потрібно підібрати оптимальну висоту столу з ротанга . Саме вона буде визначати зручність використання.

Як правильно вибрати стіл?

У цій процедурі потрібно враховувати фізіологічні особливості людського організму. Щоб правильно сидіти за столом, необхідно дотримуватися відстань не менше 70 сантиметрів. Виходячи з цього, стандартна висота столу повинна бути десь 75 сантиметрів. Відстань від столу до стільця - мінімум 30 сантиметрів. Якщо стіл буде занадто низьким, людина буде за ним сутулитися. Йому доведеться низько нагинатися до столових приладдя з їжею. Якщо ж стіл буде вище, тоді це створить додаткові незручності при користуванні столовими приборами.

Якщо ж стіл буде вище, тоді це створить додаткові незручності при користуванні столовими приборами

За ГОСТом висота стандартного столу, повинна бути «підігнана» під середній людський зріст в 165 сантиметрів. Зазвичай, висота столів з наборів ротангових меблів коливається від 70 до 80 сантиметрів, а висота стільця визначається відстанню від сидіння до підлоги і становить близько 45 сантиметрів. Найоптимальнішою висотою стільця вважається 42 сантиметри.

Параметри меблів в співвідношенні з людським зростанням:

  • - Для людей, що володіють зростанням вище середнього, - від 175 см - необхідний стілець 45 см;
  • - Для володарів середнього зросту - в 165 см - підійде стілець в 43 см;
  • - Для низькорослих людей потрібно підібрати стілець заввишки в 40 см.

Щоб забезпечити комфортне проведення часу за обідом або чашкою чаю, потрібно підходити до вибору меблів з техноротанга з усією серйозністю. Це дозволить перетворити звичайну побутову процедуру в релаксуючу дійство. Тим більше такі меблі купується не на один сезон, а надовго, тому висота і співвідношення мають велике значення.

Як правильно вибрати стіл?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама