Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Насосні станції Belamos (Боломса) - купити за низькою ціною в інтернет-магазині 6Соток.ру

  1. Вода на дачі без перебоїв Для організації системи водопостачання на дачній ділянці часто використовуються...
  2. Принцип дії насосних станцій Belamos
  3. високоякісні матеріали

Вода на дачі без перебоїв

Для організації системи водопостачання на дачній ділянці часто використовуються такі пристрої, як насосні станції. Найбільшим виробником цих агрегатів є вітчизняна компанія Belamos. Насосні станції Боломса можуть працювати як самостійно, так і в поєднанні з зануреними насосами. Вони здатні забезпечити велику кількість точок водопостачання на вулиці і вдома, тому вони відмінно підходять для систем поливу, побутової техніки, душа і ін. З ними ефективне водопостачання буде незмінно супроводжувати заміського життя.

Принцип дії насосних станцій Belamos

Насосні станції являють собою поєднання поверхневого насоса і гідроакумулятора (мембранного бака). Одна з частин бака наповнена повітрям під великим тиском, а інша - заповнюється водою. Якщо станція використовується в поєднанні зі свердловинними насосом, то вона є елементом, який посилює загальний натиск у водопровідній мережі. Насос, що працює по відцентровому принципом, заповнює мембранний бак. Таким чином, при короткочасному включенні крана вода буде надходити з бака, а сам насос не включатиметься і витрачати електроенергію. До того ж всередині гідроакумулятора завжди залишиться резервний запас на випадок відключення електрики. Насосні станції Belamos оснащуються баками об'ємом 24 і 100 л.


У відцентрового насоса принцип дії заснований на обертанні робочих коліс, які створюють в центрі насоса область розрідженого тиску, куди затягується вода, рідина відкидається до країв і направляється на вихідний патрубок.

Принцип дії насосних станцій Belamos

На більшості моделей є манометр і реле тиску. Манометр дозволяє відстежувати тиск всередині насосної станції, а реле тиску дозволяє встановити натиск для включення і виключення. Діапазон розрахований на 0,5-4,5 атмосфер. Також багато насосні станції оснащуються системою захисту від перегріву.


Перед введенням в експлуатацію необхідно залити в вихідний отвір воду, щоб запобігти "сухий" хід.


Важливою особливістю насосних станцій від вітчизняної компанії є високий клас захисту оболонки електрообладнання, який за міжнародними стандартами відноситься до класу IP54 (Ingress Protection Rating), тобто захисту від бризок, падаючих в будь-якому напрямок і повний захист від контакту з пилом елементів пристрою.

високоякісні матеріали

В асортименті компанії представлені насосні станції з різних матеріалів. Серія XA - має корпус з чавуну, вони відрізняються доступною ціною і низьким рівнем шуму. Для лінійки XI використовується нержавіюча сталь, вона не сприйнятлива до впливаю згубної для металу вологи. Насосні станції Беламос XK представлені моделями з пластика, вони поєднують в собі багато переваг вищеперелічених серій. Робочі колеса виготовляються з латуні, а робочий кінець вала - з нержавіючої сталі, що забезпечує довгий термін служби пристрою.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама